QUOTE(Hopper @ 2005 08 27, 19:52)
Aš pats esu žvejys, užkietėjusiu saves nepavadinčiau, bet puikiai suprantu, ką tai reiškia ir kaip tai svarbu. žūklė, kad ji teiktų malonumą, negali būti pasipelnymo ar maisto gavimo šaltinis. Išties man tai tik aktyvaus poilsio forma, ne kasdien tenka praeiti keleta kilometrų aukšta žole, per miškus, kabarojantis išvirtusių medžių kamienais, ir viskas tik tam, kad rastum tą išganingą vietą, kur ganosi tavo svajonių žuvis. Ją sugauni, pasilabini, nufotografuoji ir atsisveikini. Po darbo savaitės, tai yra pats geriausias fizines ir dvasines jėgas gražinantis veiksmas. O "mėsos' galima nusipirkti ir parduotuvėje.
Bet nori tikek nori ne, bet parduotuveje nusipirkto upetakio skonis skiriasi nuo pachio pagauto... Na man kartais buna keista, na kuomet pamatau tikrai shaunia zhuvike. Man kazhkaip y galva pirmiausia ateina mintys apie maista
Manishkis irgi gali kilometrus numinti iki jo megstamu viechikiu. Kuomet ishskrenda y shiaure tai ir po 20km per diena nutapnoja Jei zhvejoti susiruoshia y kalnus, as butinai dalyvauju. As dievinu gamta, tad mes abu tokiu kelioniu metu gerai praleidzhiam laika. Jis laksto po kalnus su meshkerikochiu, o as is paskos su fotoparatu