Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(M E M O R Y @ 2008 05 06, 08:22)
na tesla paprasta, mieline. (manau kiekviena turi savo recepta  mirksiukas.gif ) o sirdele kartu su plauciais isvyriau (kvapas ne koks) paskui per mesmale. pakepiau svogunu, idejau permalta sirdele su plauciais, vel pakepiau ir gale idejau virtu ryziu. vel pakepiau 4u.gif  na aisku vegetos, druskos (jei reikia...pipiru) 4u.gif  lig tai lengva g.gif

Butinai bandysiu 4u.gif aciukas
Atsakyti
etr, maniskis nei zvejoja, nei medzioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atviraj @ 2008 05 06, 10:26)
etr, maniskis nei zvejoja, nei medzioja smile.gif

pati gal kokia medziotoja nori tapt? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M E M O R Y @ 2008 05 01, 19:11)
o man tai pliusas rolleyes.gif  ka tik islydejau savo, bet kol sulauke doh.gif  kiek nervu...  neissimiegojes bigsmile.gif

thumbup.gif Ir man pliusas. O koks laimingas ir atsigaves grizta, tik va neissimiegojes...

Musu medziotoju burelis sekmingai sezona atidare, vyras sernienos partempe. As jam net sampo buteli pralosiau. Sakiau mesa su kvapu bus (niekaip nepriprantu prie sernienos kvapo), bet negalejau patiketi, kotletai neblogi gavosi cool.gif.

Tarpkitko musu burelyje yra viena moteris medziotoja bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(viltea @ 2008 05 06, 16:12)
thumbup.gif Ir man pliusas. O koks laimingas ir atsigaves grizta, tik va neissimiegojes...

Musu medziotoju burelis sekmingai sezona atidare, vyras sernienos partempe. As jam net sampo buteli pralosiau. Sakiau mesa su kvapu bus (niekaip nepriprantu prie sernienos kvapo), bet negalejau patiketi, kotletai neblogi gavosi  cool.gif.

Tarpkitko musu burelyje yra viena moteris medziotoja  bigsmile.gif .

musu bureyje kol kas ner moteru. beeeet vadovo zmona laiko dabar tos medziotojo teises. doh.gif oj pikti visi kiti medziotojai lotuliukas.gif beje o jusu burelis Vilniuje? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M E M O R Y: 06 gegužės 2008 - 16:50
QUOTE(M E M O R Y @ 2008 05 06, 18:50)
musu bureyje kol kas ner moteru. beeeet vadovo zmona laiko dabar tos medziotojo teises. doh.gif  oj pikti visi kiti medziotojai lotuliukas.gif  beje o jusu burelis Vilniuje? ax.gif

Nea, Ignalinos rajone ax.gif .

Nu šiaip nesužavėti vyrai, bet kažkaip taikstosi su ja. Dar vieno žmona norėjo, bet jai buvo atsakyta. Mane ji irgi kalbino, bet aš tai nesutverta tam reikalui. Ištikro MB žadėjo pasiimt pasėdėti "ant palaukimo", bet vis neprisiruošiu lotuliukas.gif . O žiemą ruošiausi į varymą, bet nebuvo man tinkamo oro lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(viltea @ 2008 05 07, 15:16)
Nea, Ignalinos rajone  ax.gif .

Nu šiaip nesužavėti vyrai, bet kažkaip taikstosi su ja. Dar  vieno žmona norėjo, bet jai buvo atsakyta. Mane ji irgi kalbino, bet aš tai nesutverta tam reikalui. Ištikro MB žadėjo pasiimt pasėdėti "ant palaukimo", bet vis neprisiruošiu  lotuliukas.gif . O žiemą ruošiausi į varymą, bet nebuvo man tinkamo oro  lotuliukas.gif .

As tai esu sedejus boktely ant palaukimo smile.gif Sedi gamtoj, grynu oru kvepuoji ir tiek wink.gif Vienintele blogybe- uodai doh.gif
Atsakyti
O kodel vyrai pries moteri medziotoja?
Manau, kad mano vyro burelyje moteris butu gerbiama smile.gif labai jau fainas burelis ir draugiskas, ir visi atydarimai ir uzdarymai ir medziotuju sventes buna su seimom ir panasiai smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikauoga @ 2008 05 07, 18:55)
O kodel vyrai pries moteri medziotoja?
Manau, kad mano vyro burelyje moteris butu gerbiama smile.gif labai jau fainas burelis ir draugiskas, ir visi atydarimai ir uzdarymai ir medziotuju sventes buna su seimom ir panasiai smile.gif  smile.gif

na atidarimai ir uzdarimau manau tai jau tok vadinasi "medziokle" siaip, popramogaut su seimom vaziuoja, parodyt kas ka turi ax.gif siaip pas mus kazkodel nevazineja su seimom, vyras tik sunu ima, ten ir visi kas turi su savo vaikais. o siaip mane vyras kviete ant palaukimo, atsiskiau pora kartu, tai dabar nekviecia lotuliukas.gif nu ne man toks sedejimas be judesio schmoll.gif o ir burelyje visi vyrai pries moterys-medziotojas, nes sako, su moterim jau reikia "filtruoti" kalba, kieto zodelio ne pasakysi, be to ir gamtos reikalais kazkaip jau uz gretimo medzio ne nueisi. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M E M O R Y: 07 gegužės 2008 - 18:19
QUOTE(M E M O R Y @ 2008 05 07, 18:18)
na atidarimai ir uzdarimau manau tai jau tok vadinasi "medziokle" siaip, popramogaut su seimom vaziuoja, parodyt kas ka turi ax.gif  siaip pas mus kazkodel nevazineja su seimom, vyras tik sunu ima, ten ir visi kas turi su savo vaikais.  o siaip mane vyras kviete ant palaukimo, atsiskiau pora kartu, tai dabar nekviecia lotuliukas.gif  nu ne man toks sedejimas be judesio schmoll.gif  o ir burelyje visi vyrai pries moterys-medziotojas, nes sako, su moterim jau reikia  "filtruoti" kalba, kieto zodelio ne pasakysi, be to ir gamtos reikalais kazkaip jau uz gretimo medzio ne nueisi. rolleyes.gif

Ant palaukimo ir as negaliu, reikia baisiai tyliai ir kantriai sedeti, nu neman irgi drinks_cheers.gif
o i varumine tai noreciau nueiti ir pabut varovu smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
na maniškis ir vakar šernioko kumpio partysė, tai dalį sudėjau į šaldiklį, o iš kitos galvoju ką daryti. Galvoju kad reiktų gal sultiniu sušpricuot ir kepti orkaitėj. g.gif

O dėl pasėdėjimo tai pernai buvau kartą, ir į tą bokštelį tikrai nei už ką nenoriu, nes ten baisiai daug uodų. Na ir žinoma labai jau reikia ramiai be kvėpavimo sėdėt, doh.gif O poto kaip sutemus iki mašinos per bruzgynus parbrist reikėjo siaubas, vos ne ant kupros lipau saviškiui. Tik poto sugalvojau, kad galėjo su mašina iki bokštelio davažiuot ir mane iš ten paimt, jau geriau būčiau palaukus aš ten aukštai. lotuliukas.gif
Na bet kaip pagalvoju kiek reikia kantrybės išsėdėt uodų spiečiuje po kelias valandas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uolma: 07 gegužės 2008 - 18:58
QUOTE(uolma @ 2008 05 07, 18:55)
Sveikutės,
na maniškis ir vakar šernioko kumpio partysė, tai dalį sudėjau į šaldiklį, o iš kitos galvoju ką daryti. Galvoju kad reiktų gal sultiniu sušpricuot ir kepti orkaitėj.  g.gif

O dėl pasėdėjimo tai pernai buvau kartą, ir į tą bokštelį tikrai nei už ką nenoriu, nes ten baisiai daug uodų. Na ir žinoma labai jau reikia ramiai be kvėpavimo sėdėt,  doh.gif O poto kaip sutemus iki mašinos per bruzgynus parbrist reikėjo siaubas, vos ne ant kupros lipau saviškiui. Tik poto sugalvojau, kad galėjo su mašina iki bokštelio davažiuot ir mane iš ten paimt, jau geriau būčiau palaukus aš ten aukštai.  lotuliukas.gif
Na bet kaip pagalvoju kiek reikia kantrybės išsėdėt uodų spiečiuje po kelias valandas  blink.gif

Na manau uodai jiems maziausiai rupi doh.gif
Nors ir baisiausias lietus lyja, manasis sedi vistiek doh.gif smile.gif siaubas kazkoks doh.gif
Atsakyti