Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(M E M O R Y @ 2008 04 15, 18:19)
mes irgi visus kailius isdirbinejam  "vilniaus kailiai" mirksiukas.gif  ziurejau ten kadaise ir kailinius is bebro wub.gif    skamba ne labai, bet kailis pakiptas ir toks grozis wub.gif  o bebro mesos niekad net neragavau. nors  turim  "delikateso"...  bebro troskinio.  ax.gif  bet  neragavom dar.  sernienos troskinio pastoviai darom. laaaabai skanu su makaronais. kai reikia greitai padaryt valgyt 4u.gif    o dar girdejau kad pats delikatesas pas bebra tai uodega  mega_shok.gif  *Kaja*, paragausi bebrienos, pasidalink ispudziais ax.gif  as dar nesubrendau tam paragauti blush2.gif

as bebro uodegos ragavau, tai man nelabai patiko smile.gif O vat mesyte visai nieko smile.gif ne tokia riebi kaip uodega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2008 04 15, 17:31)
as bebro uodegos ragavau, tai man nelabai patiko smile.gif O vat mesyte visai nieko smile.gif ne tokia riebi kaip uodega smile.gif

o man teko karta bebro kaukole isdirbt 4u.gif prisijuokem doh.gif norejau padaryt juokinga kaukuole. nes pas bebra toooookie dantys doh.gif kai pradejau traukt, tai tooooks ilgis dar slepiasi doh.gif tai vis galvojau is ko nors akys padaryt ir priklijuot ragus 4u.gif bet vyras nelabai pritare tam doh.gif sako kad apsijuokiu jo laimiki cool.gif
Atsakyti
dar nedarem bebrienos - marinuojasi. O as bebrienos ragavusi ir gamintos namuose, ir restorane "Lokys" - man visai skanu. Uodegyte dariau kazkada, bet nesigavo. Ziauriai riebus reikalas ta uodega smile.gif Nors sako, kas moka pagaminti - tai taip skanu .... Siandien reikes troskinti ta bebriena...
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 04 17, 10:43)
dar nedarem bebrienos - marinuojasi. O as bebrienos ragavusi ir gamintos namuose, ir restorane "Lokys" - man visai skanu. Uodegyte dariau kazkada, bet nesigavo. Ziauriai riebus reikalas ta uodega smile.gif Nors sako, kas moka pagaminti - tai taip skanu .... Siandien reikes troskinti ta bebriena...

skanaus essen.gif
Atsakyti
pakelsiu tema i virsu rolleyes.gif suuunkiai rolleyes.gif
Atsakyti
Mano vyriškis taip pat užkietėjęs žvejys doh.gif Žuvies nei karto nesu dorojusi. Vyras pyksta baisiausiai, bet negaliu aš ir viskas, net žuvies nebemėgstu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaErika @ 2008 04 21, 22:32)
Mano vyriškis taip pat užkietėjęs žvejys  doh.gif  Žuvies nei karto nesu dorojusi. Vyras pyksta baisiausiai, bet negaliu aš ir viskas, net žuvies nebemėgstu  blink.gif

oj del zuvies mum irgi barniai doh.gif jau kazkaip issprendem, jis galva atpjauna, o toliau as doroju doh.gif bet neduok dieve kad ji sujudes doh.gif doh.gif doh.gif
ligtai nuo birzelio "ant palaukimo" atsidaro g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(M E M O R Y @ 2008 04 26, 09:49)
oj del zuvies mum irgi barniai doh.gif  jau kazkaip issprendem, jis galva atpjauna, o toliau as doroju doh.gif    bet neduok dieve kad ji sujudes doh.gif  doh.gif  doh.gif   
ligtai nuo birzelio "ant palaukimo" atsidaro g.gif

tai kad man rodos nuo geguzes 1 wink.gif ax.gif

Kaip gyvenat, kas naujo? Kazkaip sita temele paskutiniu metu apmirus labai smile.gif
Atsakyti
Sveikos likimo Sesės, 4u.gif

Mano vyras ir medžiotojas, ir žvejys doh.gif . Kaip vyras sako baigiasi bado laikotarpis, nors pati tai nelabai mėgstu žvėrieną, bet kai sezonas - kitokios mėsos šaldytuve nebūna. Bet iš kitos pusės ir gerai, mėsos pirkt nereikia.
O kaip Jūs apdorojat sernieną, nes šerno (patino) mėsa turi savo smarvę, net ir neporavimosi metu.
Atsakyti
QUOTE(viltea @ 2008 04 29, 15:45)
Sveikos likimo Sesės,  4u.gif

Mano vyras ir medžiotojas, ir žvejys  doh.gif .  Kaip vyras sako baigiasi bado laikotarpis, nors pati tai nelabai mėgstu žvėrieną, bet kai sezonas - kitokios mėsos šaldytuve nebūna. Bet iš kitos pusės ir gerai, mėsos pirkt nereikia.
O kaip Jūs apdorojat sernieną, nes šerno (patino) mėsa turi savo smarvę, net ir neporavimosi metu.

labas labas smile.gif

nezinau, as matyt jau pripratau, bet nejauciu jokios smarves smile.gif o apdoroju ir gaminu viska ta pati ka ir is kiaulienos ar jautienos smile.gif
Atsakyti
Mes pamarinavę išrūkėm bebro šonkaulius ir uodegą .Skonis nerealus uodega primena rukytus lašinius tik skanesnė doh.gif
Atsakyti