Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(*KAJA* @ 2008 03 21, 10:48)
Dar norejau paklausti  - maniskis daro basturma is stirnienos, ber prieskonius specialius tik Kauno bazej jam nuperka. Gal Vilniuje kur yra? Gaunasi lygiai toks skonis kaip pirktos...

O kaip vadinasi ir kurioj vietoj tiksliau perka tuos prieskonius.
Atsakyti
Va cia tai jau nezinau.... sad.gif jam nuperka kaunietis draugas ir atveza. kazkur bazej sake ... jei suzinosiu - parasysiu wink.gif
Atsakyti
Deja, nieko nepavyko suzinoti.
Papildyta:
QUOTE(uolma @ 2008 03 20, 17:26)
Suintrigavai ta "sushpricavota " stirniena, kiba reiks velykoms pabandyti išsikepti.  g.gif

Ar kepei Velykom? Kaip gavosi?
Atsakyti
turiu grazia slideshow apie medziotojus rolleyes.gif bet cia deja neistatysiu...tai kas norit galiu i emaila ax.gif
Atsakyti
auu. lig tai greitai atidarymas greit g.gif sernu g.gif
Atsakyti
Aš savo vyro nedrįsčiau prašyt kad laimikių namo neveštų, nes jam tai džiaugsmas pasigirti nori rolleyes.gif na dėl pagautų laimikių dorojimo tikrai sudėtingiau bet kai vieną kartą stipriai susižeidžiau tuos darinėjimus darydama, tai dabar vyras pats darinėja arba uošvienė atvažiuoja blush2.gif
o gaminti man patinka, tik kad dažniau norisi bet nesigauna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2008 03 31, 00:53)
Aš savo vyro nedrįsčiau prašyt kad laimikių namo neveštų, nes jam tai džiaugsmas pasigirti nori rolleyes.gif na dėl pagautų laimikių dorojimo tikrai sudėtingiau bet kai vieną kartą stipriai susižeidžiau tuos darinėjimus darydama, tai dabar vyras pats darinėja arba uošvienė atvažiuoja blush2.gif
o gaminti man patinka, tik kad dažniau norisi bet nesigauna blush2.gif

bet gi vistiek kokio serno namo neveza.... g.gif ne? maniskiai i kaima veza idoroja, o man didelius gabalus mesos atveza.. as tik supjaustu, kur pleveles ispjaunu...i porcijom dedu i saldykle. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(M E M O R Y @ 2008 03 27, 19:34)
turiu grazia slideshow apie medziotojus rolleyes.gif    bet cia deja neistatysiu...tai kas norit galiu i emaila ax.gif

Prasau SelemoraLT@yahoo.com aciu 4u.gif
Maniskis si svaitgali i burelio valdyba pateko, tai dziaugsmo kaip mazam vaikui lotuliukas.gif

O kaip kepeneles darot - gal kazkai mandriau, nei as? As tai standartiskai - piene mirkau ir paskui kaip apkepu miltuose pavoliojusi.
Man kraujui kepeneles gerai, bet kad vienodas receptas labai jau nusibodes... O knygose nera labai daug receptu su jomis. Gal kas koki receptuka ?
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 03 31, 14:00)
Prasau SelemoraLT@yahoo.com  aciu 4u.gif
Maniskis si svaitgali i burelio valdyba pateko, tai dziaugsmo kaip mazam vaikui  lotuliukas.gif

O kaip kepeneles darot - gal kazkai mandriau, nei as? As tai standartiskai - piene mirkau ir paskui kaip apkepu miltuose pavoliojusi.
Man kraujui kepeneles gerai, bet kad vienodas receptas labai jau nusibodes... O knygose nera labai daug receptu su jomis. Gal kas koki receptuka ?

issiunciau 4u.gif receptu nelabai zinau. nors turiu medziokles valgiu receptu knyga, bet nieko ten doro nerandu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(M E M O R Y @ 2008 03 31, 11:35)
bet gi vistiek kokio serno namo neveza.... g.gif  ne? maniskiai i kaima veza idoroja, o man didelius gabalus mesos atveza.. as tik supjaustu, kur pleveles ispjaunu...i porcijom dedu i saldykle.  4u.gif

na taip didelius laimikius jis apdoroja kaime parveža namo ir į šaldiklį keliauja mėsytė tik kad tos mėsos kartais nebūna kur dėti kai aš daugiau dirbu ir negaliu gaminti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(M E M O R Y @ 2008 03 31, 14:06)
issiunciau 4u.gif    receptu nelabai zinau. nors turiu medziokles valgiu receptu knyga, bet nieko ten doro nerandu schmoll.gif

Pas mane ta pati situacija - knygu yra, o kepeneliu receptu - stoka.

Gal kas turite savo firmini recepta ?
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 04 01, 12:20)
Pas mane ta pati situacija - knygu yra, o kepeneliu receptu - stoka.

Gal kas turite savo firmini recepta ?

su kepenelem pas mane karta netycia isejo taip: blush2.gif norejau kepenys pakepti gabaliukais su morkomis ir svogunais.... pakepem, bet nelabai isejo schmoll.gif tiksliau vyrui nepatiko. tada visa tai paemiau i per mesmale pravariau 4u.gif dadejau majonezo i isejo toks pastetas... bigsmile.gif labai patiko ax.gif
Atsakyti