Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(M E M O R Y @ 2008 02 25, 14:27)
tai vaaaa. paliko sia temele medziotoju zmonos g.gif

ax.gif
apie tą šventę nieko nežinau schmoll.gif nepasakojo man vyras ką ten veikė,tik guodėsi,kad alus brangus ir cepelinai...
parvežė ''karabelninkų ''saldainių dar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2008 02 27, 15:22)
ax.gif
apie tą šventę nieko nežinau  schmoll.gif nepasakojo man vyras ką ten veikė,tik guodėsi,kad alus brangus ir cepelinai...
parvežė ''karabelninkų ''saldainių dar  thumbup.gif

Cia turbut apie medziotoju svente kalbat, kuri vyko "Geroj sodyboj" netoli Kedainiu smile.gif

Buvom, dalyvavom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2008 03 02, 17:44)
Cia turbut apie medziotoju svente kalbat, kuri vyko "Geroj sodyboj" netoli Kedainiu smile.gif

Buvom, dalyvavom smile.gif

kita karta perspek. mirksiukas.gif mes kazkaip pavelotai suzinojom. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(M E M O R Y @ 2008 03 02, 20:37)
kita karta perspek.  mirksiukas.gif  mes kazkaip pavelotai suzinojom.  verysad.gif

tai kad as sita tema atradau irgi po sventes biggrin.gif

butinai informuosiu kita kart 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2008 03 02, 19:40)
tai kad as sita tema atradau irgi po sventes biggrin.gif

butinai informuosiu kita kart  4u.gif

tai kad ir as dazniau uzsuku cia jau po tos sventes blush2.gif
Atsakyti
o jusu vyrai ne stebi SIOS seryklos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(M E M O R Y @ 2008 03 09, 22:05)
o jusu vyrai ne stebi SIOS  seryklos? ax.gif

o geras! smile.gif mano vyrui patiks thumbup.gif o kur cia ta serykla yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(M E M O R Y @ 2008 03 09, 23:05)
o jusu vyrai ne stebi SIOS  seryklos? ax.gif

stebi stebi wink.gif sake, kad cia Estijoj smile.gif

as ir patik karts nuo karto isijungiu, ale tik pauksciukus pavyko pamatyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2008 03 09, 23:40)
stebi stebi wink.gif sake, kad cia Estijoj smile.gif

as ir patik karts nuo karto isijungiu, ale tik pauksciukus pavyko pamatyt smile.gif

o mes jau stebejom sernus ax.gif vyras kai pamato puola draugams skambinti bigsmile.gif lig tai saudyt gales lotuliukas.gif
Papildyta:
o pauksciukai tik diena ten. kai temsta buna ir sernu...apie 9 valanada mazdaug blush2.gif ausku ne kiekviena diena. bet uzsuka. ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

o jusu vyrai nekeliauja elniu ragu ieskot po miskus laukus ir griovius? biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Geras ta šerykla, reiks parodyti saviškiui būtinai, dar ir draugam nusiunčiau nuorodą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2008 03 12, 14:23)
Sveikos merginos,

o jusu vyrai nekeliauja elniu ragu ieskot po miskus laukus ir griovius? biggrin.gif  ax.gif

na neeee. ieskojimas tai ne mano vyrui. jam reikia sumedziot. beje. gal kuriu nors vyrai medziojo komerciniuose plotuose? g.gif kur yra pas mus? mano vyras labai nori. ax.gif
Atsakyti