As juos turiu ir naudoju tik vakare, einant kur nors Bet jeigu saikiai purksti tai galima ir dienos metu, mazas kiekis duoda savo sarma Man jie skanuciai, ir turiu jau gal 4 bonkute
Sveikos , atradau siuos ka tik , "Van cleef & arpels feerie" nors sukurti 2008. Na jau toks saldumas kad net kartu , manau ne kiekvienai patiktu . Bet tik pradinese natose , veliau kaip nugaruoja tai lieka svelnus uogiciu saldumas
Šiujų man buteliukas toks tobulas, kad vien dėl jo tikriausiai juos įsigyčiau
Neuosčiau, bet kiek komentarus pasiskaičiau, tai dauguma rašo, kad kvapas neatitinka buteliuko išvaizdos ir šiaip neišskirtinis
o man tas kvapas nėra 100 proc. saldus ir manyčiau, kad kokia B.Spears su savo 'saldainiais' jį nurungia man Angel tai saldžios laidotuvės... saldėsiai sumaišyti su eglišakėm...
o man tas kvapas nėra 100 proc. saldus ir manyčiau, kad kokia B.Spears su savo 'saldainiais' jį nurungia man Angel tai saldžios laidotuvės... saldėsiai sumaišyti su eglišakėm...
O man Angel , asocijuojasi su ziema , butent tokia kokia siuo metu uz lango , kai tik pasikvepini , man asmeniskai kvepia vaistazolem , o veliau graziai issiskleidzia kvapas , jauciasi sokolado , vaniles natos,lyg kazkas kartoko... man jie isskirtiniai kvepalai , su niekuo ju nepalyginsi o uzuodus suprasi jog tai Angel Turiu , ir taupau.
Sveikos , atradau siuos ka tik , "Van cleef & arpels feerie" nors sukurti 2008. Na jau toks saldumas kad net kartu , manau ne kiekvienai patiktu . Bet tik pradinese natose , veliau kaip nugaruoja tai lieka svelnus uogiciu saldumas
O man visai nesunku pagelbėti žmogeliukui . Parašysiu, ką esu pati išbandžiusi iš "saldamakų", ir kas tikrai tikrai labai saldu . So... Vera Wang Princess Diesel Zero plus feminine Ed Hardy Love kills slowly Christian Dior Addict Givenchy Organza Juicy Couture Viva la juicy
saldūs man - Lempicka L, fantastiniai kvepalai žiemai , taip pat Givenchy hot couture turi saldumo ( irgi mano meilė ) , MaxMara man irgi su saldumu, labai geras kvapas rudeniui/žiemai