Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs kvepalai

QUOTE(Snzk @ 2010 01 27, 13:57)
As juos turiu ir naudoju tik vakare, einant kur nors  4u.gif  Bet jeigu saikiai purksti tai galima ir dienos metu, mazas kiekis duoda savo sarma  wub.gif Man jie skanuciai, ir turiu jau gal 4 bonkute  bigsmile.gif

Ruošiuos šituos pirkt blush2.gif
Atsakyti
Sveikos , atradau siuos ka tik , "Van cleef & arpels feerie" nors sukurti 2008. Na jau toks saldumas kad net kartu doh.gif , manau ne kiekvienai patiktu . Bet tik pradinese natose , veliau kaip nugaruoja tai lieka svelnus uogiciu saldumas wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viktorija79 @ 2010 01 28, 14:05)

Šiujų man buteliukas toks tobulas, kad vien dėl jo tikriausiai juos įsigyčiau biggrin.gif
Neuosčiau, bet kiek komentarus pasiskaičiau, tai dauguma rašo, kad kvapas neatitinka buteliuko išvaizdos ir šiaip neišskirtinis g.gif
Atsakyti
Taip , Jus esate visiskai teisi , buteliuko grozis pasakiskas tad ir kvapo tikejausi ipatingo . Labai nenuvyle bet galetu buti ir geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 21, 22:30)
norėčiau savo nosim pratestuot  biggrin.gif  jaučiu labai saldėsis, bent jau iš komentarų  ax.gif

o man tas kvapas nėra 100 proc. saldus ir manyčiau, kad kokia B.Spears su savo 'saldainiais' jį nurungia ax.gif man Angel tai saldžios laidotuvės... saldėsiai sumaišyti su eglišakėm... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 01 28, 17:24)
o man tas kvapas nėra 100 proc. saldus ir manyčiau, kad kokia B.Spears su savo 'saldainiais' jį nurungia ax.gif man Angel tai saldžios laidotuvės...  saldėsiai sumaišyti su eglišakėm... ax.gif

labai įdomu būtų įsitikint savo nosim blush2.gif
Atsakyti
O man Angel , asocijuojasi su ziema , butent tokia kokia siuo metu uz lango , kai tik pasikvepini , man asmeniskai kvepia vaistazolem , o veliau graziai issiskleidzia kvapas , jauciasi sokolado , vaniles natos,lyg kazkas kartoko... man jie isskirtiniai kvepalai , su niekuo ju nepalyginsi o uzuodus suprasi jog tai Angel wub.gif Turiu , ir taupau.
Atsakyti
QUOTE(Viktorija79 @ 2010 01 28, 14:05)
Sveikos , atradau siuos ka tik , "Van cleef & arpels feerie" nors sukurti 2008. Na jau toks saldumas kad net kartu  doh.gif  , manau ne kiekvienai patiktu . Bet tik pradinese natose , veliau kaip nugaruoja tai lieka svelnus uogiciu saldumas  wub.gif
user posted image

Zinau si kvapa super wub.gif misko uogu wub.gif dziaugiuosi,kad ju radau lt
Atsakyti
taip, sitas buteliukas ispudingas, taciau kvapas manes nesuzavejo. Neissiskleidzia man sitas saldumas g.gif
Atsakyti
O man visai nesunku pagelbėti žmogeliukui mirksiukas.gif . Parašysiu, ką esu pati išbandžiusi iš "saldamakų", ir kas tikrai tikrai labai saldu biggrin.gif . So...
Vera Wang Princess
Diesel Zero plus feminine
Ed Hardy Love kills slowly
Christian Dior Addict
Givenchy Organza
Juicy Couture Viva la juicy
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 11 03, 21:05)
Christian Dior Addict
Givenchy Organza

Šitie dveji Jums saldūs? Oho biggrin.gif Anei niekaip saldumo juose mano nosis nepagavo g.gif

Dar saldiakai yra Trussardi Inside, Calvin Klein Obsession Night.
Atsakyti
saldūs man - Lempicka L, fantastiniai kvepalai žiemai wub.gif , taip pat Givenchy hot couture turi saldumo ( irgi mano meilė wub.gif ) , MaxMara man irgi su saldumu, labai geras kvapas rudeniui/žiemai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faustina2000: 04 lapkričio 2011 - 10:13