Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs kvepalai

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 22, 20:26)
aš irgi taip naiviai tikėjaus, kad pamilsiu dior addict, bet nieko neišėjo, patariu kvepintis sau patinkančiais, ir nesigadint nuotaikos su nuo kvepalų skaudančia galva  smile.gif

Oj, CD Addict tai gėris wub.gif bet dėl skonio nesiginčyjama smile.gif
Aš jais nesikvėpinu, tiesiog testuoju dažnai, bet galvos skausmui sukelti užtenka ir ant riešo užsipurkšt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 22 sausio 2010 - 21:05
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 01 22, 21:04)
Aš jais nesikvėpinu, tiesiog testuoju dažnai, bet galvos skausmui sukelti užtenka ir ant riešo užsipurkšt  biggrin.gif

Iš savo patirties (o man kai kurie kvapai sukelia migreną) galiu pasakyti, kad jei jau kvapo organizmas netoleruoja, nepriima, kas ir pasireiškia galvos skausmu, tai bandyk jį nebandžiusi, neprisijaukinsi ir po 100-ojo pšiko.
Na juk yra šimtai tokių, nuo kurių taip nesijausi. Todėl patarčiau tikrai nesikankinti.
Atsakyti
Ir kaip galejau pamiršti doh.gif -nuostabiai skanūs ir saldūs-Hanae Mori by Hanae Mori.Tik nuo mano odos gan greit pabega...
Atsakyti
Aš dar irgi CD Addict kvepalus...mane su jais supažindino jau senokai...sesuo, ji nuo jų alpėjo...man jie tada pasirodė šilti, bet sunkūs...ir tikrai man šiek tiek galvą net apsunkindavo, neskausmas buvo, bet toks galvos apsunkimas...sunku ir nupasakoti.
Tačiau po padarytos pertraukos...aš vėl jų nusipirkau - ir dabar nejaučiu jokio diskomforto...man jie tapo vakariniais kvepalais blush2.gif
Atsakyti
Vieni iš saldesnių Paris Hilton - Can Can, bet man jie taip maloniai saldūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 01 22, 19:45)
...norisi juose įžvelgt, pajaust tą skanumą, bandysiu dar kurį laiką paprievartaut, o jei jau niekaip nieko nesigaus gero, tuomet padėsiu kur giliai į kampą  rolleyes.gif

Gal tiesiog dozuok tu juos, nes jei kitais kvepalais jautiesi nepasikvėpinusi, jei nepasipurški 5-7 kartus, tai šių gal pakaktų ir vieno purkštelėjimo - nei savęs, nei kitų( tongue.gif ) kankintum, o mažum ir patikti pradėtų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FREDUCI: 25 sausio 2010 - 01:33
QUOTE(FREDUCI @ 2010 01 25, 01:30)
Gal tiesiog dozuok tu juos, nes jei kitais kvepalais jautiesi nepasikvėpinusi, jei nepasipurški 5-7 kartus, tai šių gal pakaktų ir vieno purkštelėjimo - nei savęs, nei kitų( tongue.gif ) kankintum, o mažum ir patikti pradėtų.

Tikra tiesa drinks_cheers.gif Nors aš ir ne apie Angel`us,bet taip pat "atradau",kad keli mano turimi kvepalai kvepia daug geriau,kai jais pasikvepinu labai saikingai. blush2.gif Pati mėgstu nepagailėti kvepalų,na,kad ir kiti užuostų blush2.gif Iš pradžių galvojau,kad tik ant mano odos "suprastėja",bet poto supratau kame reikalas. biggrin.gif
Atsakyti
Na jei kvapas jau seniai naudojamas, skaniai kvepia ir neerzina, tai ne bėda ir daugiau jų užsipurkšti, bet jeigu galvą skauda tai po mažai smile.gif

Neiškęsiu nepasigyrus, kad būtent po lašiuką purkšdama vakar pratinaus CD Addict, ir likau nenusivylus, pasijuto jo geroji pusė, o gal paprasčiausiai priklauso nuo oro kaip jie skleidžias smile.gif
Pradžioj man citrusai ryškokai jaučias, o paskui pereina jau prie saldumo, anksčiau nebūčiau pagalvojus, kad jie turi saldumo, bet bazinėse natose jis pasijuto visu gražumu, paprasčiausiai vakar pasipurškiau ant riešo šlakelį ir uosčiau visom stadijom, tai pradžia nepatiko labiausiai, o pabaiga kaip ir visų diorų man atsiskleidė švelniai, saldžiai, ir visai nesunkūs pasidarė, ryte ant odos dar jautės, taip pat skaniai kvepėjo, labai džiaugiuos juos prisijaukinus pagaliau ir stebiuos, kaip atradau jų saldumą, niekada netikėjau, kad jie gali būt man saldūs biggrin.gif:D
Atsakyti
QUOTE(mulberry @ 2010 01 08, 18:09)
La prairie tai mano irgi favoritai wub.gif  taip pat saldūs viktor & rolf flowerbomb

drinks_cheers.gif Flower bomb superiniai wub.gif
Siuo metu atradau nauja gera kvapa Marc Jacobs LOLA wub.gif pirksiu pavasariui wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Uosčiau escada magnetism, tai jie saldūs tokie, gal labiau vakarui turbūt g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 01 25, 22:16)
Uosčiau escada magnetism, tai jie saldūs tokie, gal labiau vakarui turbūt g.gif  ax.gif

Skaniai magnetism kvepia, gana šilti, man irgi pasirodė kad nelabai dieniniai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 25, 21:50)
Skaniai magnetism kvepia, gana šilti, man irgi pasirodė kad nelabai dieniniai  blush2.gif

As juos turiu ir naudoju tik vakare, einant kur nors 4u.gif Bet jeigu saikiai purksti tai galima ir dienos metu, mazas kiekis duoda savo sarma wub.gif Man jie skanuciai, ir turiu jau gal 4 bonkute bigsmile.gif
Atsakyti