Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs kvepalai

QUOTE(Jazira @ 2010 01 21, 10:20)
Man saldūs šie:

kaip idomu ,man organza pasirode tokie ne saldus visai,turejau miniuka,atsikraciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 01 22, 09:17)
kaip idomu ,man organza pasirode tokie ne saldus visai,turejau miniuka,atsikraciau blush2.gif

Aš Organzos saldžiais irgi nepavadinčiau schmoll.gif
Bent aš jau uosdama tą kvapą apie saldumą negalvoju.
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2010 01 06, 14:01)
O į temą, kaip ten su tais Midnight Rain? Būna jų po 30 ml  g.gif Nors jei ir nėra, tai nebėda, galima paimti 50 ml buteliuką ir nupurkšti 20 ml. Ir turėsim 30  cool.gif

Midnight rain wub.gif nedidelis kolektyvas-50mlEdp ir sheer mist ;3*7,5ml EDP ir body veil 150ml (baigiu visa kolektyva apgyvendint lentynoj, pasigyriau blush2.gif ) wub.gif silver rain didelis kolektyvas, net zvake kambariams yra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 01 22, 00:54)
Tai jau tikrai, nerealiai saldus. Į sudėtį įeina medus, šokoladas, vanilė, karamelė..
Pati esu nusipirkus, na bet bent jau kolkas nesusidraugauju niekaip su jais. Norėčiau, bet niekaip neištveriu to stipraus kvapo  doh.gif  biggrin.gif

Na man asmeniškai labai patinka saldūs kvepalai, bet vat visokių šokoladų, karamelių tai nelabai norisi kvapuose, noris kad būtų saldu, bet su šiek tiek gaivumo, kokia natelė turi būt gaivesnė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2010 01 22, 10:14)
Man asmeniskai Angel nera saldus kvapas, greiciau karciai saldus  biggrin.gif O saldziausi is mano turimu -La Perla J'aime ir Escada Sentiment.

Bet kokie skirtingi žmonių skoniai ir uoslės rolleyes.gif , man La Perla - J`aime saldus, bet jo negalėčiau sulyginti su TM Angel, kuris toks dusinančiai saldus. J`aime toks avietinis, mielas kvapas, kažkuo Givenchy Hot Couture primena, tik saldesnis ir stipresnis už pastarąjį ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 22, 16:54)
Na man asmeniškai labai patinka saldūs kvepalai, bet vat visokių šokoladų, karamelių tai nelabai norisi kvapuose, noris kad būtų saldu, bet su šiek tiek gaivumo, kokia natelė turi būt gaivesnė  smile.gif

Man irgi panašiai, mėgstu saldžius arba grynai smilkalinius, bet saldžiuose norisi kažkiek gaivumo.

Kaži ar pačiai TM Angel patiktų, nes juose nejaučiu gaivos, nors, tiesa, vienu metu, gal po kokių 8 minučių pajaučiu kažką tokio šalto, ledinio, nežinau, kas tai, tą šaltį jaučiu labai trumpai, o paskui vėl klampų saldumą.

Vis dar su jais nesusidraugauju, nors taip norėčiau.. uostau ir taip, ir anaip, nu bet skauda galvą nuo jų nors tu ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 01 22, 18:28)

Vis dar su jais nesusidraugauju, nors taip norėčiau.. uostau ir taip, ir anaip, nu bet skauda galvą nuo jų nors tu ką  doh.gif

Jeigu jau nuo tų kvepalų skauda galvą, kam tu juos prievartauji cool.gif Mažiau skaudėti kažin ar pradės, nemanau, kad pavyks tuomet su jais susidraugauti.
Atsakyti
Mano nosiai saldus Mahora ir Addict.Abu labai megstu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 01 22, 19:33)
Jeigu jau nuo tų kvepalų skauda galvą, kam tu juos prievartauji  cool.gif  Mažiau skaudėti kažin ar pradės, nemanau, kad pavyks tuomet su jais susidraugauti.

Niu bet kaip apskaitau atsiliepimus, taip gražiai apie juos atsiliepia, kad puikūs kvepalai, tai norisi juose įžvelgt, pajaust tą skanumą, bandysiu dar kurį laiką paprievartaut, o jei jau niekaip nieko nesigaus gero, tuomet padėsiu kur giliai į kampą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 01 22, 18:45)
Niu bet kaip apskaitau atsiliepimus, taip gražiai apie juos atsiliepia, kad puikūs kvepalai, tai norisi juose įžvelgt, pajaust tą skanumą, bandysiu dar kurį laiką paprievartaut, o jei jau niekaip nieko nesigaus gero, tuomet padėsiu kur giliai į kampą  rolleyes.gif

Aš turiu omeny jei IŠ TIKRŲJŲ skauda galvą nuo jų, jei tai ne metafora. Nes man kai pajaučiu, kad nuo kurių skauda, tai atsisveikinu su jais visam. Kad ir skaudama širdimi unsure.gif
Atsakyti
Skauda tai is tikruju, bet vis viliuos, kad anksciau ar veliau nebeskaudes ir pamilsiu kvapa wub.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 01 22, 20:05)
Skauda tai is tikruju, bet vis viliuos, kad anksciau ar veliau nebeskaudes ir pamilsiu kvapa  wub.gif

aš irgi taip naiviai tikėjaus, kad pamilsiu dior addict, bet nieko neišėjo, patariu kvepintis sau patinkančiais, ir nesigadint nuotaikos su nuo kvepalų skaudančia galva smile.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad net gerai, kad kai kurie kvapai netinka ir/ar nepatinka. Nes kas butu, jei visi butu sirdziai mieli? Neidomu gi taip mirksiukas.gif O dabar, kiek gi laimes suteikia atrastas kvapas - euforija bigsmile.gif Visas smagumas paieskose tu paciu paciausiu, vieninteliu ax.gif Nors ju ir ne vienas gali buti, ir buna taip dazniausiai, bet vistiek - keli vieninteliai (paradoksaliai skamba tongue.gif )
Atsakyti