Siandien pauosciau la prairie midnight rain. Na ir ka, isimylejau Nuo siol tai pats mylimiausias mano kvapas ir pats trokstamiausias Taip mane suzavejo....Daviau pauostyt MB, tai sake pi**iec kaip neraliai kvepia, kas cia per kvepalai Gimtadienis ne uz kalnu, tai jau uzsiprasiau. O ju buna tik po 50ml?
QUOTE(Gelaite @ 2010 01 06, 09:22)
o tu kvepalu la prairie midnight rain buna tik po 50ml ar ir po 30ml buna?
po 30 ml neradau, edp yra tik po 50 ml ir dar yra tokie mažiukai buteliukai po 7,5 ml (pinigininiai) 3 bent jau intike radau
Kaip tai neįdomu, labai netgi
Tuoj mes ir šeimos medį sudarysim ir diagnozes nustatysim ir pasakysim kuo gydytis. Jei jau sako, kad bobos, tai ir elgsimes atatinkamai
O į temą, kaip ten su tais Midnight Rain? Būna jų po 30 ml Nors jei ir nėra, tai nebėda, galima paimti 50 ml buteliuką ir nupurkšti 20 ml. Ir turėsim 30
Tuoj mes ir šeimos medį sudarysim ir diagnozes nustatysim ir pasakysim kuo gydytis. Jei jau sako, kad bobos, tai ir elgsimes atatinkamai
O į temą, kaip ten su tais Midnight Rain? Būna jų po 30 ml Nors jei ir nėra, tai nebėda, galima paimti 50 ml buteliuką ir nupurkšti 20 ml. Ir turėsim 30
Shopard - Casmir , laaaabai saldus vaniliniai , kaip kazkokiam forume perskaiciau:
"Skyrti aistringoms briunetems"
Joop! Thrill man saldūs ir skanūs labai
La prairie tai mano irgi favoritai taip pat saldūs viktor & rolf flowerbomb
QUOTE(Viktorija79 @ 2010 01 07, 23:22)
Shopard - Casmir , laaaabai saldus vaniliniai , kaip kazkokiam forume perskaiciau:
Pritariu dėl vanilizmo, aš juose praktiškai vien vanilę ir teužuodžiu, tik man jie nėra ypatingai saldūs, kai palyginu su TM Angel O šiaip, nors ir nėra prabangus kvapas, tačiau labai mielas, jaukus, puikiai sušildantis apšerkšnijusią žiemą
Gana dažnai noriu šiuo kvapu kvepėt, tik gal reikėtų vėl brunete patapt, kad labiau tiktų kvapas prie veido
Man saldūs šie:
Thierry Mugler - Angel
Givenchy - Organza
Thierry Mugler - Angel
Givenchy - Organza
QUOTE(Jazira @ 2010 01 21, 11:20)
Įdomu, ar yra kas saldesnio kvepalų pasaulyje? Jeigu yra, labai įdomu būtų sužinoti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 01 21, 21:00)
Įdomu, ar yra kas saldesnio kvepalų pasaulyje? Jeigu yra, labai įdomu būtų sužinoti
norėčiau savo nosim pratestuot jaučiu labai saldėsis, bent jau iš komentarų
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 21, 23:30)
norėčiau savo nosim pratestuot jaučiu labai saldėsis, bent jau iš komentarų
Tai jau tikrai, nerealiai saldus. Į sudėtį įeina medus, šokoladas, vanilė, karamelė..
Pati esu nusipirkus, na bet bent jau kolkas nesusidraugauju niekaip su jais. Norėčiau, bet niekaip neištveriu to stipraus kvapo
Man asmeniskai Angel nera saldus kvapas, greiciau karciai saldus O saldziausi is mano turimu -La Perla J'aime ir Escada Sentiment.