Benefit'o Laugh with me LeeLee saldūs. Bet tokie maloniai, gal vasarai ir nusipirksiu
La Perla Eclix
CK Euphoria
Rochas Femme
L`or de Torrente
CD Addict
Donna Karan Deliciuos Night
Giorgio Armani Diamonds
Givenchy Ange ou Demon
Givenchy Organza
La Prairie Midnight Rain
Lancome Tresor
Paco Rabane Ultraviolet
CK Euphoria
Rochas Femme
L`or de Torrente
CD Addict
Donna Karan Deliciuos Night
Giorgio Armani Diamonds
Givenchy Ange ou Demon
Givenchy Organza
La Prairie Midnight Rain
Lancome Tresor
Paco Rabane Ultraviolet
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 01 01, 14:33)
Šitie man visiškai nesaldūs
Prie saldžių priskirčiau So In Love by Victoria`s Secret (man patys saldžiausi iš mano kada nors bandytų/turėtų), L'Instant Magic by Guerlain, Envy Me by Gucci, Gucci by Gucci, Liberte by Cacharel, Cacharel Amor Amor ir beveik visas jų limituotas versijas, YSL Cinema, Heliotrope by Etro...
QUOTE(rusma @ 2010 01 01, 15:50)
Šitie man visiškai nesaldūs
Prie saldžių priskirčiau So In Love by Victoria`s Secret (man patys saldžiausi iš mano kada nors bandytų/turėtų), L'Instant Magic by Guerlain, Envy Me by Gucci, Gucci by Gucci, Liberte by Cacharel, Cacharel Amor Amor ir beveik visas jų limituotas versijas, YSL Cinema, Heliotrope by Etro...
Mano nosiai L`or ur Ultraviolet laaabai saldus, kaip skirtingai kiekvienam kiekvienas kvapas kvepia
Pavyzdziui mano nosiai YSL Cinema visai nesaldus
Ir Rochas Femme mano nosiai visiskai nesaldus
siuos dar prie saldesiu priskirciau
o kokia La prairie midight rain kaina ir ar yra pas mus pirkti? O paco rabane one million tikrai unisex? Man jie nerealiai kvepia, nusipirkciau tada
QUOTE(Gelaite @ 2010 01 03, 06:46)
o kokia La prairie midight rain kaina ir ar yra pas mus pirkti?
Kristianoj yra. Virs 300 pinigu kastuoja.
Vakar nusipirkau ir atradau turbut viena didziausiu saldesiu tarp visu kvepalu - Thierry Mugler - Angel, nu saldybe neispasakyta, po puses minutes pradejo siaubingai galva skaudet. Megstu saldzius, bet cia tai jau virs...
Paziurejau sudeti: medus, sokoladas, vanile, karamele... Joa, kvapelis neblogas, is drabuziu turbut 3 savaites kvapo neismusiu
Paziurejau sudeti: medus, sokoladas, vanile, karamele... Joa, kvapelis neblogas, is drabuziu turbut 3 savaites kvapo neismusiu
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 01 03, 21:44)
Vakar nusipirkau ir atradau turbut viena didziausiu saldesiu tarp visu kvepalu
Tai kam pirkot?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 01 04, 00:00)
Tai kam pirkot?
SALE`as sugunde + populiarus kvapas + grazus buteliukas + smalsumas, tai pagalvojau pabandysiu
Na gal saltom saltom ziemos dienom visai as su juo susidraugausiu tikiuosi...