Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs kvepalai

Rochas Alchimie man - saldėsis ax.gif Prie to pačio ir La Perla Eclix, TM Angel, Nin'os obuoliukas... kaip kažkas minėjo J.DEL POZO IN BLACK...
Atsakyti
Benefit'o Laugh with me LeeLee saldūs. Bet tokie maloniai, gal vasarai ir nusipirksiu rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
La Perla Eclix
CK Euphoria
Rochas Femme
L`or de Torrente
CD Addict
Donna Karan Deliciuos Night
Giorgio Armani Diamonds
Givenchy Ange ou Demon
Givenchy Organza
La Prairie Midnight Rain
Lancome Tresor
Paco Rabane Ultraviolet

Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 01 01, 14:33)
L`or de Torrente
Givenchy Ange ou Demon
Lancome Tresor
Paco Rabane Ultraviolet

Šitie man visiškai nesaldūs schmoll.gif

Prie saldžių priskirčiau So In Love by Victoria`s Secret (man patys saldžiausi iš mano kada nors bandytų/turėtų), L'Instant Magic by Guerlain, Envy Me by Gucci, Gucci by Gucci, Liberte by Cacharel, Cacharel Amor Amor ir beveik visas jų limituotas versijas, YSL Cinema, Heliotrope by Etro...
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 01 01, 15:50)
Šitie man visiškai nesaldūs  schmoll.gif

Prie saldžių priskirčiau So In Love by Victoria`s Secret (man patys saldžiausi iš mano kada nors bandytų/turėtų), L'Instant Magic by Guerlain, Envy Me by Gucci, Gucci by Gucci, Liberte by Cacharel, Cacharel Amor Amor ir beveik visas jų limituotas versijas, YSL Cinema, Heliotrope by Etro...

Mano nosiai L`or ur Ultraviolet laaabai saldus, kaip skirtingai kiekvienam kiekvienas kvapas kvepia rolleyes.gif

Pavyzdziui mano nosiai YSL Cinema visai nesaldus doh.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir Rochas Femme mano nosiai visiskai nesaldus g.gif
Atsakyti
siuos dar prie saldesiu priskirciau
user posted image
Atsakyti
o kokia La prairie midight rain kaina ir ar yra pas mus pirkti? O paco rabane one million tikrai unisex? Man jie nerealiai kvepia, nusipirkciau tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2010 01 03, 06:46)
o kokia La prairie midight rain kaina ir ar yra pas mus pirkti?

Kristianoj yra. Virs 300 pinigu kastuoja.
Atsakyti
Vakar nusipirkau ir atradau turbut viena didziausiu saldesiu tarp visu kvepalu - Thierry Mugler - Angel, nu saldybe neispasakyta, po puses minutes pradejo siaubingai galva skaudet. Megstu saldzius, bet cia tai jau virs... doh.gif biggrin.gif

Paziurejau sudeti: medus, sokoladas, vanile, karamele... Joa, kvapelis neblogas, is drabuziu turbut 3 savaites kvapo neismusiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 01 03, 21:44)
Vakar nusipirkau ir atradau turbut viena didziausiu saldesiu tarp visu kvepalu

Tai kam pirkot? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 01 04, 00:00)
Tai kam pirkot?  rolleyes.gif

SALE`as sugunde + populiarus kvapas + grazus buteliukas + smalsumas, tai pagalvojau pabandysiu biggrin.gif

Na gal saltom saltom ziemos dienom visai as su juo susidraugausiu rolleyes.gif tikiuosi... biggrin.gif
Atsakyti