Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs kvepalai

bet, atsiprašau, koks čia referatas, kuriame reik išvardinti saldžius kvepalus doh.gif ir koks to tikslas? o ne geriau išskirstyti į grupes, jas aprašyti ir pateikti po keletą tokių kvepalų pavyzdžių, aptarti jų tendencijas ir pan.
Atsakyti
O dar geriau referatui susirinkt duomenis pačiai, savo praktika remiantis. Pereiti parduotuves ir pasidaryti savo tyrimą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heilė: 11 kovo 2009 - 12:07
QUOTE(katalike @ 2009 03 11, 12:25)
bet, atsiprašau, koks čia referatas, kuriame reik išvardinti saldžius kvepalus doh.gif ir koks to tikslas? o ne geriau išskirstyti į grupes, jas aprašyti ir pateikti po keletą tokių kvepalų pavyzdžių, aptarti jų tendencijas ir pan.

ir idomu, tai kokiai cia pamokai ar paskaitai tokie referatai? gaila, kad mums tokiu referatu neuzduodavo lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2009 03 11, 13:58)
O dar geriau referatui susirinkt duomenis pačiai, savo praktika remiantis. Pereiti parduotuves ir pasidaryti savo tyrimą. mirksiukas.gif

Aha, pritariu. drinks_cheers.gif Nes galbūt kai kurioms iš mūsų atrodys būtent kažkurie saldūs, o vėliau kadanors pati pereisi, pažiūrėsi ir pagalvosi, kad tau tie kvepalai tarkim net neprimena saldžių ir ką per nesąmonę parašei referate. Tai geriau pati nukeliauk pauostinėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shokolada: 12 kovo 2009 - 20:57
Kiekvienam vis kitaip atrodo ax.gif pvz mano draugei vieni kvepalai buvo labai saldus, o man labai normalus g.gif
Atsakyti
Pacco Rabanne One Million
Givenchy Hot Couture
Atsakyti
Dar prisiminiau 4u.gif
Black XS for her
Atsakyti
QUOTE(kajjja @ 2009 03 15, 19:44)
Pacco Rabanne One Million
Givenchy Hot Couture

Givenchy Hot Couture saldūs? unsure.gif g.gif
Atsakyti