bet, atsiprašau, koks čia referatas, kuriame reik išvardinti saldžius kvepalus ir koks to tikslas? o ne geriau išskirstyti į grupes, jas aprašyti ir pateikti po keletą tokių kvepalų pavyzdžių, aptarti jų tendencijas ir pan.
O dar geriau referatui susirinkt duomenis pačiai, savo praktika remiantis. Pereiti parduotuves ir pasidaryti savo tyrimą.
QUOTE(katalike @ 2009 03 11, 12:25)
bet, atsiprašau, koks čia referatas, kuriame reik išvardinti saldžius kvepalus ir koks to tikslas? o ne geriau išskirstyti į grupes, jas aprašyti ir pateikti po keletą tokių kvepalų pavyzdžių, aptarti jų tendencijas ir pan.
ir idomu, tai kokiai cia pamokai ar paskaitai tokie referatai? gaila, kad mums tokiu referatu neuzduodavo
QUOTE(Heilė @ 2009 03 11, 13:58)
O dar geriau referatui susirinkt duomenis pačiai, savo praktika remiantis. Pereiti parduotuves ir pasidaryti savo tyrimą.
Aha, pritariu. Nes galbūt kai kurioms iš mūsų atrodys būtent kažkurie saldūs, o vėliau kadanors pati pereisi, pažiūrėsi ir pagalvosi, kad tau tie kvepalai tarkim net neprimena saldžių ir ką per nesąmonę parašei referate. Tai geriau pati nukeliauk pauostinėti.
Kiekvienam vis kitaip atrodo pvz mano draugei vieni kvepalai buvo labai saldus, o man labai normalus
Pacco Rabanne One Million
Givenchy Hot Couture
Givenchy Hot Couture
Dar prisiminiau
Black XS for her
Black XS for her
QUOTE(kajjja @ 2009 03 15, 19:44)
Givenchy Hot Couture saldūs?
QUOTE(adrija @ 2009 03 15, 20:01)
Na taip, man irgi saldūs
QUOTE(adrija @ 2009 03 15, 20:01)
Man tai irgi saldūs, Nina Ricci obuoliukas labai saldus.
Escada - Magnetism, Naomi Campbell - Cat deluxe
QUOTE(agnite @ 2009 03 16, 20:47)
Escada - Magnetism, Naomi Campbell - Cat deluxe
ir dar Cat Deluxe at Night