Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs kvepalai

QUOTE(RitaRazi @ 2015 08 08, 20:26)
man irgi saldūs drinks_cheers.gif saldžiausia iš įmanomų nešioti ant savęs biggrin.gif

o man slyksciai saldus, tiesiog nenesiojami Robert Piguet VISA doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astela99 @ 2015 08 09, 11:17)
o man slyksciai saldus, tiesiog nenesiojami Robert Piguet VISA  doh.gif

drinks_cheers.gif ,dar Lempickos,Angelai ir tt brrrrr
Atsakyti
QUOTE(astela99 @ 2015 08 09, 11:17)
o man slyksciai saldus, tiesiog nenesiojami Robert Piguet VISA  doh.gif

o taip, jie man žiauriai saldūs drinks_cheers.gif

QUOTE(jottauute @ 2015 08 09, 12:27)
drinks_cheers.gif ,dar Lempickos,Angelai ir tt brrrrr

drinks_cheers.gif oi, dar yra toks daiktas kaip LVEB ir Si, paskui dar Prada Candy ir dar Juicy Couture Viva la juicy ir panašūs dalykai biggrin.gif

o dargi yra Etro Heliotrope, yra Guerlain L'Instant, ir dar krūūūūūva Montalių.. Jėrgutėliau, kai pagalvoji biggrin.gif
Atsakyti
Cherqui lutens'o kazkam saldus??? Ant mano odos jie rugstele su tabaku, saldumas ojeeeey kaip toli:) labai juos myliu, tik taip greit man isgaruoja..turbut cia, kaip raset, nosis fiksuoja kaip svarbiausias, skirtingas natas..
Visa Piquet negaliu-per saldus baisiai.

QUOTE(RitaRazi @ 2015 08 08, 18:26)
man irgi saldūs drinks_cheers.gif saldžiausia iš įmanomų nešioti ant savęs biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2015 08 09, 18:17)
Cherqui lutens'o kazkam saldus??? Ant mano odos jie rugstele su tabaku, saldumas ojeeeey kaip toli:) labai juos myliu, tik taip greit man isgaruoja..turbut cia, kaip raset, nosis fiksuoja kaip svarbiausias, skirtingas natas..
Visa Piquet negaliu-per saldus baisiai.

Chergui visad turiu - jie man patinka. Tas saldumas ne banalus. O jau laiko tai amžinai.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 08 09, 20:57)
Chergui visad turiu - jie man patinka. Tas saldumas ne banalus. O jau laiko tai amžinai.. doh.gif

+1 pritariu 100 % thumbup.gif
Atsakyti
dar man labai saldūs Lancome Hypnose rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astela99 @ 2015 08 09, 21:30)
dar man labai saldūs Lancome Hypnose rolleyes.gif

O, taip! drinks_cheers.gif
Turiu, myliu. Bet kartais noriu pertraukos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2015 08 09, 23:23)
O, taip! drinks_cheers.gif
Turiu, myliu. Bet kartais noriu pertraukos biggrin.gif

o man jie neprilipo g.gif
Atsakyti
Ai, va dar 3 mano nešiojami saldėsiai (gal kitiems tai net nesaldūs, bet man jau arti ribos):

Coromandel

1969 Parfum de Revolt

Ingrid

ir aišku, šitie wub.gif :
Miško medus
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2015 08 03, 21:07)
Hmmm saldus bet ne banaliai ,prieskoniskai ,kitaip ,Amougiskai ar butent tik Opus 4 budingu saldumu ... wub.gif
Tikrai,labai silti ,labai minksti ,gilus daugiasluoksniai ,daug natu ,bet ant manes yra toks keistas ,prieskoniu saldumas ..eisiu dabar testuot  g.gif
Retai dabar juos naudoju,tikiuosi rudeni bus man jie tarp favoritu ,dziaugiuos ,kad isigyjau  wub.gif

Jau kuris laikas ruosiuosi griebti koki amouage,bet nezinau,nuo kokio pradeti g.gif patarkit,kuris saldesnis g.gif opus4?kurie dar verti demesio? amouage gold ,fate - ne saldus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krr: 16 rugpjūčio 2015 - 18:44
QUOTE(krr @ 2015 08 16, 19:42)
Jau kuris laikas ruosiuosi griebti koki amouage,bet nezinau,nuo kokio pradeti g.gif patarkit,kuris saldesnis g.gif opus4?kurie dar verti demesio? amouage gold ,fate - ne saldus? g.gif

Jeigu ieškot saldžių Amouage - siūlyčiau bandyt Sunshine, Journey, Opus III.
Gold neradau jokio saldumo. Man labai jaučiasi aldehidai, kvapas panašus į Chanel No. 5.
Atsakyti