Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs kvepalai

QUOTE(HappyAngel @ 2011 11 04, 10:29)
Šitie dveji Jums saldūs? Oho biggrin.gif Anei niekaip saldumo juose mano nosis nepagavo g.gif
Dar saldiakai yra Trussardi Inside, Calvin Klein Obsession Night.

Na, man jie tikrai saldumo turi unsure.gif . Ir ne vien man. Kai būnu jais pasikvepinasi, daug kas sako, kad oi kaip saldžiai kvepiu. O Jums jie kokie? Gaivūs, aštrūs? Vat, įdomu, kokie biggrin.gif ?
Dar čia kažkas ULTRAVIOLET'us paminėjo kaip sladžius blink.gif . Nu, bet kaip skirtingai tos mūsų nosytės supranta kvapus biggrin.gif . Man jie nė į tą pusę, kad saldūs schmoll.gif . Visiškai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afigena: 04 lapkričio 2011 - 12:44
QUOTE(Afigena @ 2011 11 04, 12:37)
Na, man jie tikrai saldumo turi unsure.gif . Ir ne vien man. Kai būnu jais pasikvepinasi, daug kas sako, kad oi kaip saldžiai kvepiu. O Jums jie kokie? Gaivūs, aštrūs? Vat, įdomu, kokie biggrin.gif ?

Kartūs, sausi man jie g.gif
Atsakyti
Man visi Britnes kvepalai yra saldus ax.gif
Atsakyti
user posted image

Nebanalus saldumas
Atsakyti
Gal kas netyčia bent maždaug matė, žino, pirko kaina oro uostuose duty free parduotuvėse kvepalų Paco Rabanne 1 million (vyriškų) ??
Lietuvoje 50ml 230lt, bus pigiau duty free gal bent vos vos?;]
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2013 04 15, 22:31)
Gal kas netyčia bent maždaug matė, žino, pirko kaina  oro uostuose duty free parduotuvėse kvepalų Paco Rabanne 1 million (vyriškų) ??
Lietuvoje 50ml 230lt, bus pigiau duty free gal bent vos vos?;]

galima ir LT pigiau rast mirksiukas.gif
http://www.olialiash.....ram=1 million
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 11 04, 18:09)
Man visi Britnes kvepalai yra saldus ax.gif

man fantasy serija visi saldus, o curiuous melsvi ir believe nevisai pavadinciau juos saldziais

escados daug saldziu yra, shakiros s zurnale meginuka radau tokie syrupiniai pasirode,
manifestas syrupiniai
oj cia tu saldziu kvepalu vajezau kiek doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Britnės fantasy, net per daug saldūs..
Atsakyti
[quote=HappyAngel,2011 11 04, 09:29]
Šitie dveji Jums saldūs? Oho biggrin.gif Anei niekaip saldumo juose mano nosis nepagavo g.gif

as irgi is tu, kuriu nosim dior addict saldus, nu gal saldziai prieskoniniai jie man
dar saldus, be neikyriai serge lutens un bois vanille wub.gif
Atsakyti
O man patinka Avon saldūs kvepalai City Rush thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 11 05, 11:05)
user posted image

Nebanalus saldumas

Kas cia?
Ieskau prabangaus saldesio. Patinka Killian Love , nemegstu La Prairie Midnight rain. Kas dar?
Atsakyti