sveikutes labai reikia jusu pagalbos gal galit surasyti pavadinimus saldziu kvepalu, rasau referata... isanksto aciu...
nerodo nieko meta visus aplamai, o kur saldus tai kaip neismegini tai ir nezinai
mano patarimas - tiesiog netingeti ir pasiskaityti temas apie kvepalus ka mamos rase, kokia ju nuomone...tikrai rasi ir issirinksi kokie kvepalai saldus, kokie gaivus ir pan.
as esu megeja saldziu kvepalu, vieni is mano megstamiausiu yra Sacharel AMOR AMOR
super kvapas
Papildyta:
matau atskira tema gaivus kvepaliukai ir jau net antra...tai nesuprantu kodel negali buti saldziu kvepalu megeju tema...o jei tai jums atrodo kazkokia nevykusi tema, tai geriau pabuti protingomis, nieko nerasyti ir nereikalinga temute nukeliaus i pati gala, kuria galiausiai gal net istrins...kam cia tokius dalykus rasyti...
super kvapas
Papildyta:
matau atskira tema gaivus kvepaliukai ir jau net antra...tai nesuprantu kodel negali buti saldziu kvepalu megeju tema...o jei tai jums atrodo kazkokia nevykusi tema, tai geriau pabuti protingomis, nieko nerasyti ir nereikalinga temute nukeliaus i pati gala, kuria galiausiai gal net istrins...kam cia tokius dalykus rasyti...
QUOTE(Deissy @ 2009 02 27, 00:10)
as esu megeja saldziu kvepalu, vieni is mano megstamiausiu yra Sacharel AMOR AMOR
Cacharel mergyt
QUOTE(Africa @ 2009 02 27, 11:09)
Dabar aš suprantu, kodėl šitie kvepaliukai tokie saldūs wub wub.
Atskira tema saldžių kvepaliukų mėgėjoms tebūnie, pasidžiaukit į valias tais sachareliais.
Atskira tema saldžių kvepaliukų mėgėjoms tebūnie, pasidžiaukit į valias tais sachareliais.
Papildyta:
QUOTE(Kosmeta @ 2009 02 27, 12:33)
Cacharel mergyt
NA kas norejo suprato, o kas norejo pasityciojo, cia kam ko labiau reikia siuose forumuose
Man saldus tokie:
BLV
Ted Lapidus Woman
Cacharel Amor Amor
Aqualina Pink Sugar (labai saldus)
Salvatore Ferragamo Incanto
Emmanuel Ungaro Apparition
Escada Moon Sparkle, Ocean Lounge
BLV
Ted Lapidus Woman
Cacharel Amor Amor
Aqualina Pink Sugar (labai saldus)
Salvatore Ferragamo Incanto
Emmanuel Ungaro Apparition
Escada Moon Sparkle, Ocean Lounge
As irgi nepykdama galiu padet, is savo patirties kvepaliuku prie saldziuju kvepaliuku gali rasyt visas britney spears kvepalu rusis - tikrai neapsisausi, nes jie tikrai labai saldus. po to eina lacoste love of pink (ziauriai noriu, laukiu ir taupau pinigus), escados kaip maciau jau parase, vat ten tai skanumelis to saldumo (mmm) dar prigalvosim, tik laiko reikia butu lengviau, jeigu parasytum, iki kada tau reikia saldziu kvepalu tam referatui
buvau douglase ir aptikau Gianfranco Ferre Ferré Rose Princesse. Saldūs, netgi labai, kaip man ir patinka... Planuoju įsigyt
1.Aquolina
Pink Sugar
2.Bejar
Sol (Sun)
3.Demeter Fragrance
HOTKISS Sugar Addic
4.Escada
Pacific Paradise
ir
5.Rockin' Rio
6.Hanae Mori
Magical Moon