Ir as jau pasirasiau
QUOTE(truth @ 2009 04 15, 19:29)
Juokas per asaras, kaip sako. Susirupino ministras, kad zmoniu daugeja, visiems maisto neuzteks. ...ypac Lietuvoj, kur del ekonominiu ir kitokiu salygu gimstamumas ir toliau sekmingai mazeja, mirtingumas dideja, o kas gali - isvaziuoja uzsienin... cia tai butinai reik visus "gelbet" nuo bado ir seti GMO
o kokioj stadijoj dabar tas procesas - patenkino/nepatenkino "monstro" prasyma?
o kokioj stadijoj dabar tas procesas - patenkino/nepatenkino "monstro" prasyma?
Na ministrą galima suprasti. Vis tik Lietuva krizėje, tad jis žiūri kur galima būtų kažką išlošti ir iš ko pralobti. Tai čia biotechnologijos yra neišsemiami aukso klodai. Tik tiek, kad jis akivaizdžiai pats nesupranta kas yra GMO ir kokį pavojų jis kelia kitiems. O tai yra blogai, nes labai jau susimovė per interviu. Aišku nestebina Lygio pasisakymai, tik įdomu tai, kad šiek tiek prasilenkia su Aplinkos ministerijos nuomone. Jie jau ne kartą spaudoje atsiprašinėjo už jo žodžius, tik nesuprantu kodėl jis vis dar dirba Šiaip patiko Paulausko (lyg ir nesuklydau dėl pavardės) pasisakymai. Žmogus išmano savo darbą ir viską pasakoja taip kaip yra. Jau geriau nei tas iš Veterinarinės tarnybos, kur mykė mykė ir nieko doro nepasakė. Arba tas kur apie konferenciją šnekėjo. Nu akivaizdžiai papirkti žmonės, net normaliai savo nuomonės pagrįsti negali.
O dėl leidimo auginti, tai nežinau tiksliai tvarkos, bet lyg tais per mėnesį turi išnagrinėti Aplinkos ministerija, kažkaip dar GMO komitetas savo nuomonę pateikia, o nusprendžia Seimas. Ar kažkas panašaus. Bet jei ši istorija sulaukė tokio ažiotažo, gal vėl nepraleis?
Tikiuos, kad nepraleis Bet labiausiai bijau, kad nebutu, kaip amerikieciams - kurie buvo eksperimentinem pelytem, patys ilgai to nezinodami...
QUOTE(truth @ 2009 04 16, 02:24)
http://www_peticija_lt/visos/2459/ jau pasirasiau... kazkaip mazoka parasu ydomu kas nors is valdzios paskaito tas peticijas
Pasirašiau, tikrai mažoka
Ir aš pasirašiau. Dar ir draugėms visoms nuorodą permečiau.
QUOTE(valkiria @ 2009 04 17, 23:24)
Ir aš pasirašiau. Dar ir draugėms visoms nuorodą permečiau.
Labai gerai
Aš irgi va, parašan įsimečiau, gal vis daugiau žmonių pamatys
Tik man nelabai patiko, kaip ten jau minėta, kad adresatas yra Lietuva tikrai galėjo skirti kokiam atsakingam asmeniui ir pati peticija, tokia platesnė galėjo būt, BET ir tai jau yra gerai, pati ir tokios nebūčiau sukūrus
QUOTE(SaDa @ 2009 04 21, 16:15)
kad Airijoj mesos gaminiams standartu nera - tai visai tikiu. buvo gi skandalas neseniai - kai apsinuodijo zmones kiauliena, kuri, kaip paaiskejo buvo seriama kazkokiais tepalais.
QUOTE(truth @ 2009 04 21, 20:33)
kad Airijoj mesos gaminiams standartu nera - tai visai tikiu. buvo gi skandalas neseniai - kai apsinuodijo zmones kiauliena, kuri, kaip paaiskejo buvo seriama kazkokiais tepalais.
Baisu