QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 09 18, 20:37)
Nu man tai pasitaiko ir sugedusiu gaminiu nusipirkt, nes turgus tapo ne toks populiarus kaip prekybcentriai, tai prekybininkai ta mesa visaip apdoroja kad tik ilgiau išlaikyt. O paskui nusiperki ir pasirodo, kad sena. Geriausias variantas tai pirkti tiesiai iš ukininko ar kiaule ar avi tai tikrai šviežia ir skani mesa buna.
Sugedusių gaminių esu ne kartą nusipirkusi prekybos centruose, kai kada net nepradaryti, nepasibaigus galiojimo laikui jau būna sugedę.
Šį šeštadienį nuvažiavom į bazę. Žmonių tai milijonas, vos praeiti įmanoma. Man ten patinka dar ir dėl to, kad duoda paragauti mėsos gaminių. O taip pat dar ir kraiko katėm nupirkom gerokai pigiau nei Kikoj. Po to užsukom į maximą, nusipirkt likusių reikalingų daiktų, aikštelė buvo tuščia.
Žinau, kad Žaliakalnio turgus kiek apmiręs, bet bazė ir kiti turgai (Šilainių, Vilijampolės) tai tikrai klesti.
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 09 21, 09:17)
Kauflande, gyvenu netoli Lenkijos.
Nejuokinkit, dėl pieno į Lenkiją nevažiuosiu. Kalbam apie Lietuvą, čia gyvenančius, čia auginančius ir čia parduodančius savo produkciją ūkininkus ir prekybos centrus. Pigiau nei ūkininkų pienas, prekybcentryje pieno niekur nerasi.