QUOTE(pikkolo @ 2009 09 15, 14:34)
Iš ko nusprendėt, kad nebuvo chemijos? Buvo ir dar kiek, dėdavo visur ir didžiuliais kiekiais, nebuvo tokių griežtų reikalavimų nei kokybei, nei ženklinimui kaip dabar. O dar kai pusę mėsos išvogdavo, tai velnias žino ko pridėdavo, kad įvykdytų planą. Bet kai nežinai, tai ir galvos neskauda.
Tevas dirbo mesos kombinate. Tai visa chemija tai salietra buvo. Tikrai jos nebuvo tokios kaip dabar. Va kad nešvaru baisiai buvo tai tikrai su visokiais dzikais tas dešras maldavo.
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 09 15, 14:40)
O kas butent nutiko vaikui? Gal tiesiog alergiskas jis, ar netoleruoja laktozes? Tai cia tada ukininkas kaip ir nekaltas
Pradejo skaudeti pilva tai nuvežem i ligonine tai itare apendicita. Tai gerai kad neleidau operuot nusivežiau i Kauno klinikas, tai ten nustate, kad bakterija ir pagulde i ligonine. Tai pasakiau, kad gere pieno, tai nustate, kad campilo bakterija. Čia mano anyta ji tuo ukininku pienu prigirde, nes aš tai jo niekad neperku. Nu tai kaip sakant vyras jau didelis 7 metu, savaite pagulejo ligoninej ir pasveiko. Pienui tikrai nealergiškas, tyrimai daryti.
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2009 09 16, 23:11)
Ačiū už pagalbą
Visgi neiškenčiau ir išmečiau tą aliejų dar kartą bandžiau ant salotų užsipilti, gal mano skonio receptoriai pakitę, bet nieko daugiau nejutau, jokio daržovių skonio, tik nežmonišką kartumą Gal ir geras tas aliejus, bet aš tokio kartaus negaliu valgyti..
Ieškosiu jaučiu turguje to dieduko su šaltais spaustu linų sėmenų aliejumi ir parduotuvėse nebepirksiu..nors knietėjo dar "Aniros" pabandyti
Visgi neiškenčiau ir išmečiau tą aliejų dar kartą bandžiau ant salotų užsipilti, gal mano skonio receptoriai pakitę, bet nieko daugiau nejutau, jokio daržovių skonio, tik nežmonišką kartumą Gal ir geras tas aliejus, bet aš tokio kartaus negaliu valgyti..
Ieškosiu jaučiu turguje to dieduko su šaltais spaustu linų sėmenų aliejumi ir parduotuvėse nebepirksiu..nors knietėjo dar "Aniros" pabandyti
Jis kartus tai neturi buti, nes kai apkarsta tai jau skaitosi pasenes ir naudojimui netinkamas. Taip kaip ir alyvuogiu jei jau apkarsta tai reik išmesti.