Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(Diva:) @ 2009 09 15, 16:29)
Nu kur jau geriau ... Man asmeniskai tai visai nesinoretu gauti nei salietros, nei kitu chemiju, todel rukytu destu, siaip desru jau stengiames namuose valgyti tik labai labai retai, ne taip kaip anksciau- koks saldytuvas, jei jame neguli  kokios 3-4 rusys desru  biggrin.gif  Yra juk ir be desru ka valgyti- skanu, nesakau, as buvau ypac megeja, bet kazkaip pamastai, pasvarstai  ir nebe taip jau skanu pasidaro  biggrin.gif

jo geras tas dalykas galva thumbup.gif
bet ne visi ja naudojasi
Atsakyti
Cia dar siek tiek info apie E250... Tame straipsnyje dar yra ideta Nacionalinio Maisto ir Veterinarijos rizikos vertinimo instituto analize apie E250...
http://blog.sveikasvaikas.lt/?p=250

Man tai visai nesinori keptu desreliu kaip tai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 15 rugsėjo 2009 - 15:04
QUOTE(Diva:) @ 2009 09 15, 15:29)
Nu kur jau geriau ... Man asmeniskai tai visai nesinoretu gauti nei salietros, nei kitu chemiju, todel rukytu desru, siaip desru jau stengiames namuose valgyti tik labai labai retai, ne taip kaip anksciau- koks saldytuvas, jei jame neguli  kokios 3-4 rusys desru  biggrin.gif  Yra juk ir be desru ka valgyti- skanu, nesakau, as buvau ypac megeja, bet kazkaip pamastai, pasvarstai  ir nebe taip jau skanu pasidaro  biggrin.gif

Tai aišku, kad visi nenatūralūs kiekiai, kad ir mineralinių medžiagų, nėra gerai.
Aš kažkaip niekada nemėgau nei rūkytų gaminių, nei dešrelių. Retkarčiais nusiperkam, kai reik greit užkast tai jos kaip tik, arba kartu su bulvėm pasikept - skanu. Bet tikrai ne kasdien.
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2009 09 15, 15:29)
o kas yra kvapniosios medziagos?kokios jos?
kiek zinau jos tokios pat negeros kaip kai kurie E

Iš kur gali žinot kokios tos medžiagos g.gif
Atsakyti
geriu ekologišką arbatą bigsmile.gif
tik įdomu, kiek ji tikrai tokia g.gif nes yra iš Lenkijos ir kainavo 25 pakeliai 2,49 Lt. bet parašyta, kad surinkta ekologiškose indijos plantacijose.
iš tų ženklų yra toks medis "naturorganic".
Atsakyti
ir kaip skonis?
Atsakyti
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 09 16, 09:44)
ir kaip skonis?

būna ir skanesnių wink.gif
Atsakyti
Iš Indijos gi viskas švitinta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 09 16, 19:10)

o iš kokių šalių, kur arbata auga, nešvitinta?
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 09 16, 19:10)

kaip suprast viskas? pirma kart girdziu apie svitinima blink.gif
Atsakyti
ta prasme prieskoniai, visoki, žolės, dėl nešvarumo...
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 09 14, 16:47)
Visi riebalai sendami apkarsta. Nežinodama tikrojo skonio negaliu pasakyt ar jums kliuvo pasenęs, bet jeigu jūs pirkdavote kitur ir skonis buvo kitoks, greičiausiai taip - kliuvo pasenęs aliejus. Tik negaliu pasakyt ar apkartęs jis jau netinkamas maistui.

Ačiū už pagalbą 4u.gif
Visgi neiškenčiau ir išmečiau tą aliejų blush2.gif dar kartą bandžiau ant salotų užsipilti, gal mano skonio receptoriai pakitę, bet nieko daugiau nejutau, jokio daržovių skonio, tik nežmonišką kartumą doh.gif Gal ir geras tas aliejus, bet aš tokio kartaus negaliu valgyti.. unsure.gif
Ieškosiu jaučiu turguje to dieduko su šaltais spaustu linų sėmenų aliejumi ir parduotuvėse nebepirksiu..nors knietėjo dar "Aniros" pabandyti g.gif
Atsakyti