Nusipirkau Maximoj ekologiškų miltų. Norėjau išsikepti blynų - nepavyko Gal kas galit patarti kaip su jais elgtis?
QUOTE(Edora @ 2009 09 09, 19:41)
Nusipirkau Maximoj ekologiškų miltų. Norėjau išsikepti blynų - nepavyko Gal kas galit patarti kaip su jais elgtis?
Kaip suprast nepavyko? Kas atsitiko? Na, siaip blynams tai perku Ustukiu maluno eko miltus- paziuresiu namie kokie jie ten, as pardavejos paprasiau- duokit man blynams - tai ir dave.Blynai super!
Puiki zinia
http://blog.sveikasvaikas.lt/?p=264
Ne eko, bet puiku! Krekenavos desreles" Be E " jau giriasi, kad gavo si zenliuka...
http://blog.sveikasvaikas.lt/?p=264
Ne eko, bet puiku! Krekenavos desreles" Be E " jau giriasi, kad gavo si zenliuka...
QUOTE(Edora @ 2009 09 09, 18:41)
Nusipirkau Maximoj ekologiškų miltų. Norėjau išsikepti blynų - nepavyko Gal kas galit patarti kaip su jais elgtis?
As naudoju Ustukiu rupius kvietinius (va tokius http://centras.pasva...dex.php?nr=113), tai jokiu problemu.
Del ruginiu, avizu, grikiu ir pan. nzn, niekad nenaudojau.
QUOTE(Edora @ 2009 09 09, 19:41)
Nusipirkau Maximoj ekologiškų miltų. Norėjau išsikepti blynų - nepavyko Gal kas galit patarti kaip su jais elgtis?
Jie sakyčiau mažiau limpa, bet blynus tikrai galima iškept
Ar kas naudojate linų sėmenų aliejų "Naturata" http://imunitetas.lt...d=8&prekid=1277
Rašo, kad "po tam tikro liko karsteli, todėl atidarius greit sunaudoti"..šitą tai aš jau žinau. Bet kad jis man ką tik atidarytas žiauriai kartus Čia normalu? Gal čia man sugedęs kliuvo?
Anksčiau turguje iš kažkokio diedžioko pirkdavau, tai tikrai nebuvo beveik jokio kartumo, visai malonus skonis ir spalva šviesesnė, drumstesnis kiek
Rašo, kad "po tam tikro liko karsteli, todėl atidarius greit sunaudoti"..šitą tai aš jau žinau. Bet kad jis man ką tik atidarytas žiauriai kartus Čia normalu? Gal čia man sugedęs kliuvo?
Anksčiau turguje iš kažkokio diedžioko pirkdavau, tai tikrai nebuvo beveik jokio kartumo, visai malonus skonis ir spalva šviesesnė, drumstesnis kiek
Ech merginos, katik gryzau ish Vokietijos o tiksliau Bremeno, buvau keleta dienu pailseti, pasizvalgyti. Koks pavydas sueme del ekologisku produktu pasirinkimo... Viska valgiau ekologiska ir kiausinius ir makaronus ir padazus ir darzoves ir nekainavo tiek baisiai daug kiek pas mus o koks pasirinkimas! ash likau suzhaveta, ir tuo pachiu labai apmaudu kad pas mus Lietuvelej tokia graudi situacija su eko produktais... Ten kiekvienoje paduotuveje, kiekvienam supermarkete yra ekologisku maisto produktu vos ne puse visu produktu. Ekologisko gali nusipirkti absoliuchiai bet ka. pagaliau pavalgiau ekologisku kiausiniu, ju yra kiekvienoj parduotuvej. Ekologisku darzoviu, vaisiu, kruopu, pieno produktu ir visu kitu produktu pasirinkimas nerealus Labai gaila kad mum tu prekiu tiek mazai atveza ir tiek brangiai jos kainuoja... aisku butent kiausiniai irgi nepigus, t.y. iki 2 euru uzh 6 kiausiniu pakeli. Kadangi skridau tik su rankiniu bagazu kur skysciu ir maisto nelabai parsivezhi, tai bent ekologisku prieskoniu shiek tiek parsiveziau
QUOTE(Jolete @ 2009 09 11, 14:02)
Jie sakyčiau mažiau limpa, bet blynus tikrai galima iškept
Na iškepė tie blynai. Bet jau labai keisti
QUOTE(Edora @ 2009 09 12, 21:11)
Na iškepė tie blynai. Bet jau labai keisti
Aš irgi naudoju ekologiškus kvietinius rūpius miltus, tai blynai tikrai gaunasi kitokie nei su paprastais kvietiniais miltais, jie sakyčiau sausesni ir sprangesni. Nors vyrui labai patiko Bet dukrytė tai įtariai kramsnojo, net reikėjo dvigubą uogienės dėt
Va pyragai tai visai man nieko su tais miltais, tokie sausesni, bet skanūs. Varškėčiams, deja, irgi nelabai tinka...
O įdomu, kodėl negalėtų Ustukių malūnas paprastų kvietinių miltų gamint? Aš tai nemanau kad jiems didelis skirtumas. Tik čia gal "žaidžiama" ant to, kad jie kitaip atrodo nei paprasti ir yra sveikesni mityboj.
Man dar čia tokia mintis kilo, berašant, dėl blynų ir kitų kepinių... Gal šitų miltų reikėtų dėti šiek tiek mažiau nei paprastai, bet palikti kuriam laikui tešlą, kad miltai išbrinktų? Gal tada nebūtų tokie kieti ir sprangūs kepiniai???
Ką jūs apie tai manot?
QUOTE(Bibisina @ 2009 09 14, 10:07)
Aš irgi naudoju ekologiškus kvietinius rūpius miltus, tai blynai tikrai gaunasi kitokie nei su paprastais kvietiniais miltais, jie sakyčiau sausesni ir sprangesni. Nors vyrui labai patiko Bet dukrytė tai įtariai kramsnojo, net reikėjo dvigubą uogienės dėt
Va pyragai tai visai man nieko su tais miltais, tokie sausesni, bet skanūs. Varškėčiams, deja, irgi nelabai tinka...
Va pyragai tai visai man nieko su tais miltais, tokie sausesni, bet skanūs. Varškėčiams, deja, irgi nelabai tinka...
Man varškėčiai super su šitais miltais dariau ne vieną kartą
QUOTE(Jolete @ 2009 09 14, 10:52)
Man varškėčiai super su šitais miltais dariau ne vieną kartą
Man irgi varškėčiai skanesni su nevalytais miltais Dar kepiau pyragą su kriaušėm ir šokoladu iš Sonatinos receptų, skonis irgi labai geras, man pasirodė toks pat kaip ir su paprastais miltais, sakiau dabar visur bandysiu naudoti tik rupius miltus, gal kitokių ir neprireiks visai
trenkit man per galva, bet desreliu be E, nemanau kad galima pagaminti. ir dar tos desreles is blogos mesos. vistiek neduosiu savo vaikam tu desreliu
turiu omeny Krekenavos desreles tipo be E
turiu omeny Krekenavos desreles tipo be E