Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(Saulužė @ 2009 08 10, 19:22)
Aha, va čia jų puslapis, http://www_lsdi_lt/ užeiti ten kur Apie mus, Teikiamos paslaugos, reikpaziūret, jei nelabai toli nuo Kauno gal ir dabar butu verta pavaziuot g.gif

Tikrai! thumbup.gif Gal ir vertetu, bet jei nuvaziuociau del bulviu 3 kg tai ismestu turbut biggrin.gif - taip, reikia cia jau didesni kieki lekti pirkti.
Idomu paskambinti- ka pasakytu-ar ekologiskai auginamos VISOS pardavimui skirtos darzoves... Man tai smagu, kad nuvaziuoti galima ir pasiziureti - reikia cia jau matau si reikala atlikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2009 08 10, 19:25)
jie Babtuose. mano tolima draugė ten eina perka agurkus, pomidorus ir visokias kitokias daržoves smile.gif nuo Kauno 25 km smile.gif jei dėl didesnio kiekio, manau verta važiuoti.

Dėkui už info 4u.gif

QUOTE(Diva:) @ 2009 08 10, 19:31)
Tikrai!  thumbup.gif  Gal ir vertetu, bet jei nuvaziuociau del bulviu 3 kg tai ismestu turbut biggrin.gif - taip, reikia cia jau didesni kieki lekti pirkti.
Idomu paskambinti- ka pasakytu-ar ekologiskai auginamos VISOS pardavimui skirtos darzoves... Man tai smagu, kad nuvaziuoti galima ir pasiziureti - reikia cia jau matau si reikala atlikt biggrin.gif

Tai žinoma, kad daugiau reiktų nusipirkt, bet va šneltelėjau su vyru, tai sako kiek gi nusipirksi, kad bent kuras atsipirktų, tai nežinau susimėčiau, dabar galvoju gal mums drauge nuvažiuot 4u.gif kažkiek nusipirktume, apsižiūrėtume, kainas palygintume ir jei viskas tiktų rudenį galima ir su mikroautobusiuku užsipirkt daržovių... net nežinau tiesiog g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 08 11, 10:25)
Dėkui už info 4u.gif
Tai žinoma, kad daugiau reiktų nusipirkt, bet va šneltelėjau su vyru, tai sako kiek gi nusipirksi, kad bent kuras atsipirktų, tai nežinau susimėčiau, dabar galvoju gal mums drauge nuvažiuot 4u.gif kažkiek nusipirktume, apsižiūrėtume, kainas palygintume ir jei viskas tiktų rudenį galima ir su mikroautobusiuku užsipirkt daržovių... net nežinau tiesiog g.gif

Labai daug tu darzoviu ir man nereikia, as net netureciau kur laikyti- sandeliuko neturiu biggrin.gif , tai kiek gi ten prisipirksi -gerai vyras ir sako...
O siaip manau reiktu susikooperuoti keliese ir nuvaziuoti-tada apsimoketu.Ir aplamai smagu pasiziureti kaip kas ten auga ir vyksta.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 08 11, 10:25)

bulvių juk galit pirkti maišą, agurkų mes pernai pirkdavom iš vyro draugo ekologiškų po 15 kg, suvartodavom po truputį. pomidorai irgi gali savaitę stovėt. šparaginių pupelių irgi krepšį juk galima balkone laikyti, morkų, kopūsto kelias galvas smile.gif manau tikrai apsimokėtų važiuoti. kokios dabar ten kainos - nežinau, bet anksčiau būdavo tikrai ne brangiau negu paprastame turguje. draugė ten eidavo kas antrą dieną - po kilogramą agurkų, pomidorų, tai bulvyčių pirkti smile.gif
Atsakyti
O ką jūs darot su šparaginėm pupelėm? Dabar jos taip pigiai kainuoja turgeliuose, aš perku tik vaikui į tyrelę. Bet galvoju gal sau ką galėčiau pasigamint...
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 08 12, 15:02)
O ką jūs darot su šparaginėm pupelėm? Dabar jos taip pigiai kainuoja turgeliuose, aš perku tik vaikui į tyrelę. Bet galvoju gal sau ką galėčiau pasigamint...

troškinu - apverdu, dedu į keptuvę su grietine, sviestuku, valgom su bulvėm, prie mėsos. man net šaltos skanios. arba paimu pupeles, apverdu sūriame vandenyje ir valgau vienas blush2.gif dedu į sriubą supjausčius, į troškinį. anyta priaugina jų, tai dedu į šaldiklį žiemai. man jos labai skanios 4u.gif
Atsakyti
O Klaipėdoje ar galima kur nors įsigyti ekologiškų sezoninių daržovių, kiaušinių, mėsos? Ar viskas tik Vilniuj, Kaune? g.gif Maximą žinau, bet ten viskas dažniausiai suvytę ir kainos kandžiojasi, o ir ekologiška jautiena paskutiniu metu dingo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2009 08 13, 17:30)
O Klaipėdoje ar galima kur nors įsigyti ekologiškų sezoninių daržovių, kiaušinių, mėsos? Ar viskas tik Vilniuj, Kaune?  g.gif  Maximą žinau, bet ten viskas dažniausiai  suvytę ir kainos kandžiojasi, o ir ekologiška jautiena paskutiniu metu dingo verysad.gif

Tai ka zianu apie Klaidepa:

Kiekvieną šeštadienį, nuo 9.00 iki 17.00 val. turgelyje, kuris yra įsikūręs prie Akropolio (Taikos pr.).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 26 rugpjūčio 2009 - 13:29
Nusipirkau ekologiškų nešlifuotų žirnių. Ar jų paruošimas kuo nors skiriasi nuo paprastų?
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2009 09 01, 18:49)
Nusipirkau ekologiškų nešlifuotų žirnių. Ar jų paruošimas kuo nors skiriasi nuo paprastų?

ilgiau verda smile.gif naudoju tokius iš uošvių ūkio.
Atsakyti
Geriausia , tai ką pats užsiaugini be jokių trąšu ir chemikalų smile.gif ramu tada, o ir vyras ekologinio ūkio savininkas, o ir tėvai daug ką patys augina, tik gaila, kad sunku rasti ekologiškos mėsos. Gal žinot kur įsigyti eko paukštienos ar kalakutienos? ax.gif
Atsakyti
Mamos,pagelbekit 4u.gif ,gal kuri zino kur Kaune nusipirkt eko jautienos?Visada pirkdavau RIMI megoje,bet va kuris laikas neturi verysad.gif verysad.gif
Atsakyti