Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

[quote=Saulužė,2009 08 05, 18:21]Man diedukas sakydavo, kad jei pagailėsi agurkams vandens, jie bus kartūs, reik liet ir liet juos...

katiniene-gerai, tai kaip su tom sėklom, ar medžiagų apykaitai kokį rezultatą duoda, ar apetitą didina? kokios srities gydytojas rekomendavo taip naudot? mane labai domina, nes aš pati kūda
[/quote]

apie agurkus ir as ta pati zinau drinks_cheers.gif apkarsta, jei nepakankamai palaistyti smile.gif

jei teisingai supratau, tai kanapiu seklos kazkokiu riebalu turi, kurie padeda priaugt svorio. nes as net sviesta saukstais valgyt buvau pradejus, o svoris vistiek anei kiek neauga doh.gif sake, kad israsti kazkokie vaistai, priesingi kanapiu sekloms, kurie atvirksciai padeda numest svorio. o rekomendavo tai endokrinologas. kadangi mano tyrimai prasti pasirode ir del to as buvau gerokai susinervinus, o gydytojas ten kazkaip guriai tu kanapiu veikima aiskino, kad visai is galvos isgaravo doh.gif
Papildyta:
[/quote]

lygtais kazkaip medziagu apykaita patvarko (kad nebutu tokia hiper aktyvi)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katiniene-gerai: 05 rugpjūčio 2009 - 18:44
Del agurku zinau ir as- juk visos vasaros kaime praleistos, tik mastau, kad kai buna vien trasomis ir visais kitais brudais purskiami ir laistomi, nepasitaiko nedalaistymu matomai, nes niekada nesu girdejus, kad kas rastu kartu agurka PC. Man naturaliau atrodo, kai randi kartu... Aj, man is vis - dziaugsmas jei obuolys suvytes, negrazus, bet eko,o ne blizgantis, auksaskruostis, daug mieliau morka kreiva, o ne blizganti it plike. Man esme- skonis! Cia tas kartumas agurku siaip- is kalbos isejo biggrin.gif
Del kanapiu- jus skydliauke tyretes? Tikriausiai taip, jei pas endokrinologa buvote... Bet tada turetu gydyma paskirti, o ne kanapes valgyti...
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 08 06, 10:40)
Del kanapiu- jus skydliauke tyretes? Tikriausiai taip, jei pas endokrinologa buvote... Bet tada turetu gydyma paskirti, o ne kanapes valgyti...

gydymas kas be ko smile.gif kanapes tik siaip, kaip priedas, kad svoris nors kiek pasitvarkytu. bet dabar jau pas homeopata eisiu. nes endokrinologo pasiulymas isoperuoti visa skydliauke kazkaip nesuzavejo blink.gif kas bjauriausia, kad butent po jo "gydymo" bukle taip pablgejo, kad jau tik operacija ir siulo. sorry uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katiniene-gerai: 06 rugpjūčio 2009 - 09:36
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 08 06, 13:04)
su homeopatija galesiu pasidalint ar verta smile.gif   4u.gif

bigsmile.gif labai labai butu idomu!!

O dabar apie maisto produktus hihihi.gif - kaunietes, ar buvote turgelyje prie Akropolio? Savaitgaliais vyksta. Kazin ar toks kaip ir visi, o gal labai daug eko ukiu bus? g.gif Eisiu pasicekavint kokia diena, geda, ale gyvenu ranka paduot nuo Akropolio ir nezinau kas ten gero darosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 06 rugpjūčio 2009 - 13:26
QUOTE(Diva:) @ 2009 08 06, 13:24)
bigsmile.gif labai labai butu idomu!!

O dabar apie maisto produktus hihihi.gif - kaunietes, ar buvote turgelyje prie Akropolio? Savaitgaliais vyksta. Kazin ar toks kaip ir visi, o gal labai daug eko ukiu bus? g.gif  Eisiu pasicekavint kokia diena, geda, ale gyvenu ranka paduot nuo Akropolio ir nezinau kas ten gero darosi  biggrin.gif

O cia pastovia vyksta tie turgelia prie Akropolio?
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 08 06, 23:19)
O cia pastovia vyksta tie turgelia prie Akropolio?

Kiek pagooglinus radau info, tai tik penktadieniais ir cia toks pats mobilus turgelis kaip ir visi kiti, kurie vyksta Panemuneje, Silainiuose, Senamiestyje ir t.t. Jei jis vyksta iki vakaro, tai gal siandien spesiu po darbo uzlekti...
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 08 07, 08:29)
Kiek pagooglinus radau info, tai tik penktadieniais ir cia toks pats mobilus turgelis kaip ir visi kiti, kurie vyksta Panemuneje, Silainiuose, Senamiestyje ir t.t. Jei jis vyksta iki vakaro, tai gal siandien spesiu po darbo uzlekti...

O kurioj ten vietoj jis buna?
O jis dar apskritai vyksta? nes kauno diena yra rasius, kad tie mobilus turgeliai birzelio, liepos menesi bus, kelis kartus esu buvus Silainiuose, aisku vakarop kokia 17 val, tai vaizdelis nukus, vos keli pardavejai, suprasciau jei savaitgaliais vakare nieko nebutu, o cia gi darbo diena...ai nzn mane tokie turgeliai i nevilti varo
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 08 07, 13:08)
O kurioj ten vietoj jis buna?
O jis dar apskritai vyksta? nes kauno diena yra rasius, kad tie mobilus turgeliai birzelio, liepos menesi bus, kelis kartus esu buvus Silainiuose, aisku vakarop kokia 17 val, tai vaizdelis nukus, vos keli pardavejai, suprasciau jei savaitgaliais vakare nieko nebutu, o cia gi darbo diena...ai nzn mane tokie turgeliai i nevilti varo

Jis buna kaip cia dabar pavadinti ta iejima- kitoj pusej Akropolio, ten is Griunvaldo g. O vyksta tikrai visa rugpjucio men- girdejau kazkur reklama...
Mane labiausiai i nevilti varo tai, kad eko prekiu tuose turgeliuose nelabai ka ir terasi, o ukininku prekiu galima nusipirkti visur... Todel ir galvoju, gal gi cia kazkas bus panasaus, bet manau,kad ne...
O siaip Girstupio turgelyje eko skyriuje randu bent jau miltu, kruopu, darzoviu, zoleliu jei reikia kokiu, obuoliu baisiu, suvytusiu,ale tikro skonio ir t.t. .Su darzovem nzn- nesu isitikinus, kad eko ir ten, o paklausti jau tiesiog tampa geda doh.gif , nes kazkodel uzdavus toki matomai"durna"klausyma pas pardavejus, buni vos ne apsauktas... Vienam tokiame turgelyje paklausiau apie pomidorus, tai sake jau vemt vercia nuo tokiu nesamoningu klausymu unsure.gif
Radau tvarkarasti, gal kam pravers:
Mobilių ūkininkų turgelių darbo laikas rugpjūčio-rugsėjo mėnesiais 9-19 val.:
Antradieniais: rugpjūčio 4,11,18,25 d., rugsėjo 1,8,15,22,29 d. - Panemunėje, seno turgaus aikštėje Vaidoto g. 80.

Trečiadieniais: rugpjūčio 5,12,19,26 d., rugsėjo 2,9,16,23,30 d. - Šilainiuose Žemaičių pl. prie parduotuvės „IKI ".

Ketvirtadieniais: rugpjūčio 6,13,20,27 d., rugsėjo 3,10,17,24 d. - Dainavos mikrorajone, V.Krėvės pr. 97, prieš „Saulėtekio" prekybos centrą kitoje gatvės pusėje esančioje aikštelėje.

Penktadieniais: rugpjūčio 7,14,21,28 d., rugsėjo 4,11,18,25 d.) - Centre, Griunvaldo g., šalia prekybos centro „Akropolis".

Šeštadieniais: rugpjūčio 1,8,15,22,29 d., rugsėjo 5,12,19,26 d. - Kalniečių mikrorajone, P. Lukšio g. 60 prieš parduotuvę „IKI", netoli Čečėnijos aikštės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 07 rugpjūčio 2009 - 12:37
QUOTE(Diva:) @ 2009 08 07, 13:31)
O siaip Girstupio turgelyje eko skyriuje randu bent jau miltu, kruopu, darzoviu, zoleliu jei reikia kokiu, obuoliu baisiu, suvytusiu,ale tikro skonio ir t.t. .Su darzovem nzn- nesu isitikinus, kad eko ir ten, o paklausti jau  tiesiog tampa geda doh.gif , nes kazkodel uzdavus toki matomai"durna"klausyma pas pardavejus, buni vos ne apsauktas... Vienam tokiame turgelyje paklausiau apie pomidorus, tai sake jau vemt vercia nuo tokiu nesamoningu klausymu unsure.gif

Aš kai klausiau tai man atsakė, kad arba ekologiškos arba lietuviškos biggrin.gif atseit jei rašo "eko morkos; eko bulvės" tai jos ekologiškos, jei rašo "morkos; bulvės" tai jos paprastos bus, pomidorai kažkada buvo tokie mėsingi klausiau iš kur atvešti tai pasakė kad iš kažkokio instituto, aš dabar nepamenu pavainimo, bet paskiau internete skaičiau, kad ten užsiima ekologišku auginimu, paskiau žalumynai atsimenu sakė, kad iš pardavėjos daržo hihihi.gif nu vienžo, šitoj prekyvietėj gali klaust, ypač jei tokia pagyvenus moteriškaitė pardavinės, anksčiau buvo tokia šviesi, tai ji tokia gruboka, pirmą kart ir mane įžeidė, bet paskiau pasidarė maloni tokia, nors gal nuotaikos žmogus, et, ne apie pardavėjas gi čia mes blush2.gif o va sertifikato aš jų niekad neprašiau, šiaip turėtų būt išvardinta konkrečiai, kad gali prekiaut eko bulvėm, morkom, svogūnais... kiekviena daržovė smile.gif paskiau kai klausiau ko ant kiaušinių neužtaikau, sakė, kad nebededa unsure.gif o kiaušai jų žymimi 00Lt, kas garantoja jų ekologiškumą. Ta moteriškaitė tikrai maloni, nebijok, kas domina klausk, jie gi iš to duoną valgo, tai ko negalima paklaust, kas šaukia ant pirkėjų, tas biznio ilgai neturės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 08 07, 16:47)
Aš kai klausiau tai man atsakė, kad arba ekologiškos arba lietuviškos ...

Supratau,Sauluze... As ten beveik visada uzlekiu, kazkaip neklausineju, aj mastau, nu jei ir ne ekologisku ten darzoviu bus, bet vis gal normaliau uzaugintu... Kiausiniu niekada ten nemaciau-buna? bigsmile.gif Kiausiniu jei negaunu is kaimuko, tai perku Savanoriu pr. pries Hyper Maxima. Ten labai maloni moteriske- nereikia nei klausti-kad pradeda siulyt viska ir pasakot biggrin.gif , o as tik atbulyn, atbulyn ir viso gero biggrin.gif - nemegstu kai man taip siulo preke. Bet gal geriau, nei tyli visiskai, o kai paklausi, pasiziuri kaip i durnele arba atsako taip, kad net issigasti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 07 rugpjūčio 2009 - 16:21
QUOTE(Diva:) @ 2009 08 07, 17:20)
Kiausiniu niekada ten nemaciau-buna?

Aha, bet reik pataikyt, o paskutiniu laiku išvis nebuvo, sakė kad nededa kažko... Būna po kaire puse ant stalo, po 7 lt už 10 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 08 07, 15:47)
Aš kai klausiau tai man atsakė, kad arba ekologiškos arba lietuviškos biggrin.gif atseit jei rašo "eko morkos; eko bulvės" tai jos ekologiškos, jei rašo "morkos; bulvės" tai jos paprastos bus, pomidorai kažkada buvo tokie mėsingi klausiau iš kur atvešti tai pasakė kad iš kažkokio instituto, aš dabar nepamenu pavainimo, bet paskiau internete skaičiau, kad ten užsiima ekologišku auginimu, paskiau žalumynai atsimenu sakė, kad iš pardavėjos daržo hihihi.gif nu vienžo, šitoj prekyvietėj gali klaust, ypač jei tokia pagyvenus moteriškaitė pardavinės, anksčiau buvo tokia šviesi, tai ji tokia gruboka, pirmą kart ir mane įžeidė, bet paskiau pasidarė maloni tokia, nors gal nuotaikos žmogus, et, ne apie pardavėjas gi čia mes blush2.gif o va sertifikato aš jų niekad neprašiau, šiaip turėtų būt išvardinta konkrečiai, kad gali prekiaut eko bulvėm, morkom, svogūnais... kiekviena daržovė smile.gif paskiau kai klausiau ko ant kiaušinių neužtaikau, sakė, kad nebededa unsure.gif o kiaušai jų žymimi 00Lt, kas garantoja jų ekologiškumą. Ta moteriškaitė tikrai maloni, nebijok, kas domina klausk, jie gi iš to duoną valgo, tai ko negalima paklaust, kas šaukia ant pirkėjų, tas biznio ilgai neturės schmoll.gif

O kaip suprast kiausiniai zymini 00lt???
Atsakyti