Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(Jolete @ 2009 07 24, 18:45)
Gal tik nepastebėjai, bet jau senokai yra Dobilas sveriamas  mirksiukas.gif

O kur yra? Hm... ieskojau Rimi ir Maxima, neradau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenzo26 @ 2009 08 03, 14:34)

Ir as niekada neradau, nors tinklapyje raso, kad yra... Kiek kartu ziurejau, bet niekada nemaciau sveriamo. Tenka pirkti ta supjaustyta ,kur keli gabaleliai virs 6 lt kainuoja...
Atsakyti
QUOTE(helada @ 2009 08 03, 14:23)
Kaune, Vilniuje, Panevezy, Kedainiuose.  Taip, turi sertifikatus smile.gif

O kur būtų galima pamatyt prekių asortimentą bigsmile.gif labai nustebau savo kaimą pamačius biggrin.gif
QUOTE(Kenzo26 @ 2009 08 03, 14:34)

Kaune tikrai esu pirkus pramonės maximoj, savanorių maximoj ir net Kėdainių maximoj yra mirksiukas.gif tiesiog savitarnos lentynose prie visų sūrių, ne ten kur pardavėjos atpjauna ir pasveria smile.gif
Atsakyti
Taip ir aš Maximoj esu mačius Dobilą sveriamą, jis ne žaliai supakuotas kaip jų puslapy rodo... reik eit ten kur visi fasuoti sūriai ir ieškot... supakuotas ta pačia permatoma plėvele kaip ir visi... kainuoja apie 30 lt už kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 08 03, 17:23)
Taip ir aš Maximoj esu mačius Dobilą sveriamą, jis ne žaliai supakuotas kaip jų puslapy rodo... reik eit ten kur visi fasuoti sūriai ir ieškot... supakuotas ta pačia permatoma plėvele kaip ir visi... kainuoja apie 30 lt už kg smile.gif

aaaaaa bigsmile.gif , nu tai zinoma, kad niekada neziurejau i tuos, kur plevele susukta... Nu tai ka be jusu reiketu daryti?? 4u.gif biggrin.gif - net surio nerandam lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Pirkau nerafinuotą linų sėmenų aliejų iš ūkininko ir pagyros produktui privertė suklusti g.gif
Aišku teigiama, kad net žuvų taukai turi mažiau polinesočiųjų riebalų rūgščių (omega -3 ir -6), bet ar šios rūgštys suteikia žuvų taukams tą specifinį kvapą g.gif Mane įtikinėjo, kad linų sėmenų aliejus turi šiokį tokį žuvų taukų kvapą būtent dėl šių rūgščių. O aš galvoju, ar negali lietuviškasis ūkininkas 'patobulinti' tą linų sėmenų aliejų skiesdamas su žuvų taukais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 08 03, 17:41)
aaaaaa bigsmile.gif , nu tai zinoma, kad niekada neziurejau i tuos, kur plevele susukta... Nu tai ka be jusu reiketu daryti??  4u.gif  biggrin.gif  - net surio nerandam lotuliukas.gif

Nu taip biggrin.gif ir ką gi mes daytume be SM group.gif

Dar į sūrių temą leptelsiu, kad yra toks sūris Germantas, toks šviesus visai, sudėty rašo kad naudoja e tik žievei apsaugot, tai ją nusipjauni ir taip suprantu viskas ok rolleyes.gif jis neekologiškas, bet geresnis nei visi kiti su e, šme... alternatyva taupantiems ar kur į kepinius įdėt...
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 08 05, 11:11)
Nu taip biggrin.gif ir ką gi mes daytume be SM group.gif

Dar į sūrių temą leptelsiu, kad yra toks sūris Germantas, toks šviesus visai, sudėty rašo kad naudoja e tik žievei apsaugot, tai ją nusipjauni ir taip suprantu viskas ok rolleyes.gif jis neekologiškas, bet geresnis nei visi kiti su e, šme... alternatyva taupantiems ar kur į kepinius įdėt...

Gerai nepamenu, bet buvau kažkokio sūrio nupirkus, būtent kur E yra tik toje žievėje, bet geriau keliais litais brangesnis Dobilas, nei tas kitas doh.gif toks jausmas, kad valgai mieles, o ne sūrį doh.gif Šlykštesnio sūrio nesu valgius, bet kaip sako skonis draugų neturi, pabandykit mirksiukas.gif
Atsakyti
Kanapiu 9zirneliais) yra pirkti sveiki produktai parduotuvese. pRIES VALGANT REIKIA SUMALTI IR PAKEPINTI TRUPUTI. sKANU SU BULVEMIS ir ant salotu pabarstyt.
Atsakyti
O svarbiausia viasama tame tai kad kazeinas (tai is ko padarytas suris) praktiskai viisskai nesivirskina... Todel kokis ksirtumas kokiu E ten ;prideta ir kokio skonio tas daiktsz!?
Atsakyti
As dar su savo atradimais. Nugi Maximoje ( aga, vis bandau ir cia kazka gero rasti, nes nu kur po darbo velai vakare jau ka ir begausi verysad.gif ) eko tam darzoviu skyriuje agurkai kad nudziugino! Kainos skirtumas tarp tu ,kur kruva suversta paprastu( as ju neperku niekada, bet specialiai nuejau kaina paziureti) apie 50 cnt uz kg brangesni .Supakuota maiseliuose- ten nebuna 1 kg, sumoku ( jau 3 kartus pirkau) apie 3 lt ir visa savaite ramu.. Nu zinokit skonis- jau senai tokiu valgiau- spygliukai tiesiog badosi, kvapas kaip kadaise kaime budavo ir ka sau manot- radau kelis net karcius blink.gif - kiek atsimenu save, tai tik kaime tokiu budavo, kad kartus... Eko-agros zenkiukas yra ... man patiko ir jokiam turgelyje, jokiam ukyje tokio skonio dar nesu pirkusi...Tokie tikri, tikri..
Atsakyti
Man diedukas sakydavo, kad jei pagailėsi agurkams vandens, jie bus kartūs, reik liet ir liet juos...

katiniene-gerai, tai kaip su tom sėklom, ar medžiagų apykaitai kokį rezultatą duoda, ar apetitą didina? kokios srities gydytojas rekomendavo taip naudot? mane labai domina, nes aš pati kūda
Atsakyti