Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

Pirmiausia, norint gauti EKO sertifikatą, ūkininkui lb brangiai kainuoja popierizmas..... todėl dažniausiai tai tampa tik "vardas" verysad.gif
Antriausia, ir greičiausia - susirasti ūkininką (patikimą), kuris gyvulius maitina jo išaugintomis daržovėmis ir kt.
Trečiausia - tikras "ekoligiškai" išaugintas gyvulys Jums kainuos brangokai...... galų gale tai supratę, Jūs pirksite tai, ką siūlo rinka cool.gif ir praeis noras vartoti - žodį "EKOLOGIJA" verysad.gif tokia ta realybė šiai dienai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 08 01, 12:13)
merginos, gal kuri zinot kur galima gauti kanapiu seklu?  4u.gif  man gydytojas prisake valgyt, kad svoris nors kiek padidetu  verysad.gif  seke, kad zemaitijoj kaikur jas augina (leidzia, nes kulturos paveldas). bet gi nevazinesiu po kaimus klausinedama apie kanapes  doh.gif

Labai įdomu kaip jas reikėtų valgyt bigsmile.gif g.gif Aš prie kūčias pirkau lyg Sveikuose produktuose.

QUOTE(viride @ 2009 08 02, 02:28)
Trečiausia - tikras "ekoligiškai" išaugintas gyvulys Jums kainuos brangokai...... galų gale tai supratę, Jūs pirksite tai, ką siūlo rinka  cool.gif  ir praeis noras vartoti - žodį "EKOLOGIJA"  verysad.gif    tokia ta realybė šiai dienai cool.gif

Nereikia čia mums lia lia lia, auga tie gyvuliai ir ne auksinėm kainom. Įkalbėjau mamą bandyt augint paukščius ,,sveikai" ir viskas kol kas klostosi normaliai, žinoma auga tie paukščiai ne taip kaip būtų šeriami kombikormu, bet užaugs tikrai.
Atsakyti
QUOTE(viride @ 2009 08 02, 02:28)
Pirmiausia, norint gauti EKO sertifikatą, ūkininkui lb brangiai kainuoja popierizmas..... todėl dažniausiai tai tampa tik "vardas" verysad.gif
Antriausia, ir greičiausia - susirasti ūkininką (patikimą), kuris gyvulius maitina jo išaugintomis daržovėmis ir kt.
Trečiausia - tikras "ekoligiškai" išaugintas gyvulys Jums kainuos brangokai...... galų gale tai supratę, Jūs pirksite tai, ką siūlo rinka  cool.gif  ir praeis noras vartoti - žodį "EKOLOGIJA"  verysad.gif    tokia ta realybė šiai dienai cool.gif

g.gif kodel taip tvirtinat, kad visiems praeis noras?
As nusiperku (labai retai, bet tenka) ir kaip jus vadinate "ka siulo rinka" mesytes ( kiauliena ir jautiena), jei negaunu kitur ir jei labai jau kazkoks reikalas yra, taciau neperku PC, bent jau turgelyje pas zinoma pardaveja...
Del kainos- nezinau kaip kiti, bet as jei matau, kad reiketu to ar ano produkto, taciau jis man atrodo beprotiskai brangus, as jo tiesiog neperku ir pakeiciu kuo nors kitu arba pasakau sau- apseisi biggrin.gif - bet tikrai nebegu to pacio pirkti i PC "ka rinka siulo"...
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 08 02, 19:25)
Labai įdomu kaip jas reikėtų valgyt  bigsmile.gif  g.gif  Aš prie kūčias pirkau lyg Sveikuose produktuose.

kazkokiu 'zemaitisku budu' biggrin.gif pagal mano tecio vaikystes prisiminimus, tai sumalti ir i jas mirkyti virtas bulves smile.gif tiesa sakant man irgi itartina kaip jau ten nuo seklu svoris dedet turetu... g.gif speju gal kazkaip medziagu apykaita reguliuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 08 03, 10:19)
kazkokiu 'zemaitisku budu' biggrin.gif pagal mano tecio vaikystes prisiminimus, tai sumalti ir i jas mirkyti virtas bulves smile.gif tiesa sakant man irgi itartina kaip jau ten nuo seklu svoris dedet turetu...  g.gif  speju gal kazkaip medziagu apykaita reguliuoja  g.gif

Aš tas sėklas pakepiau sausoj keptuvėj šiek tiek, nes jos labai kietos ir kitaip nesitrina ir taip pat valgėm su virtom bulvėm. Galvojau, gal kokių receptų ir būdų yra bigsmile.gif
Atsakyti
Maciau Daumantai isleido kelis ekologiskus produktus, ar jau bandete?
Atsakyti
QUOTE(SkonioMenas @ 2009 08 03, 12:15)
Maciau Daumantai isleido kelis ekologiskus produktus, ar jau bandete?

Ekologišką bandžiau kečupą, skanus smile.gif O majonezą pirkau tiesiog be E ir mums labai patiko thumbup.gif ir sudėtis nebloga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 08 03, 10:19)
kazkokiu 'zemaitisku budu' biggrin.gif

paskrudini sausoj keptuvėj, strini į miltus, pridedi druskos ir dažai į tai su lupenom virtą bulvę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2009 08 03, 13:33)
paskrudini sausoj keptuvėj, strini į miltus, pridedi druskos ir dažai į tai su lupenom virtą bulvę mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
Naturalus, lietuviski ir ekologiski produktai (darzoves, mesa,pieno produktai, miltai, sausainiai, medus, arbatzoles...) is Lietuvos ukininku. Tel nr. 8657 44259. Pristato i namus nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(helada @ 2009 08 03, 12:41)
Naturalus, lietuviski  ir ekologiski produktai (darzoves, mesa,pieno produktai, miltai, sausainiai, medus, arbatzoles...) is Lietuvos ukininku. Tel nr. 8657 44259. Pristato i namus nemokamai.

bigsmile.gif kokiame mieste pristato nemokamai? ir jei ekologiskas- kaip irodote? sertifikatus turi tie ukiai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 08 03, 12:20)
bigsmile.gif  kokiame mieste pristato nemokamai? ir jei ekologiskas- kaip irodote? sertifikatus turi tie ukiai?  4u.gif

Kaune, Vilniuje, Panevezy, Kedainiuose. Taip, turi sertifikatus smile.gif
Atsakyti