As jau kitoj temoj pakomentavau ir is tiesu noriu pritarti, kad vietos pasirinkimas yra labai svarbus, bent jau man. As neturiu masinos ir dar su vaiku vaziuoju miestan, tai prekes susidedu i kuprine. Bet vaikas ne visada noriai eina pesciom, dargi tai ilgai trunka, galu gale ne visur mieste galiu ramiai paleisti vaika eit pesciom, nes zmones visai neziuri kur eina
Zodziu, dabar isivaziduokit, kad man su persedimais, autobusais-troleibusais, su vaiku ant ranku reikia is Pilaites nusitysti iki senamiescio, o paskui dar plius su prekem - atgal! Nebent auksa dykai dalintu As jau turbut 100 metu nebuvau Tymo turgelyje... priezastis... skaityti auksciau
QUOTE(Irma ir Birute @ 2009 06 20, 10:01)
Sveikos
smagu, kad komentuojate aisku, butu smagu ir palaikyma isgirsti
Mes tikrai norime, kad parduotuvele butu tokio tipo kaip is graziu sekmadienio vakaro filmu per BTV.. norime sukurti miela jauku kampeli, kuriame butu malonu buti ne tik mums ir musu vaikams , bet ir klientaI pasijaustu kaip namie ir visada laukiami:) musu kuriama krautuvele yra senamiestyje todel, kad ten rami ir jauki aura.. to ka mes isivaizduojame neigyvendinsi jokiame mikro rajone.. Gyvenime mes tik skubame ir skubame, todel mes tikimes kad uzejus i musu krautuvele laikas tartum sustos: mamytes neskubedamos gales issirinkti kokybisku produktu, o tuo tarpu vaikuciai ramiai pazaisti kiemelyje o be to, kartais tikrai nera blogai pasistatyti masina ir pasivaikscioti jaukiomis senamiescio gatvelemis..
kainos pas mus tikrai nebus dideles, nes mums svarbi kiekviena seima norinti sveikai ir kokybiskai maitintis - ne tik senamiescio "poniutes"
Norime pasidziaugti, kad jau pasitvirtinome krautuveles pavadinima "KARVUTE"
smagu, kad komentuojate aisku, butu smagu ir palaikyma isgirsti
Mes tikrai norime, kad parduotuvele butu tokio tipo kaip is graziu sekmadienio vakaro filmu per BTV.. norime sukurti miela jauku kampeli, kuriame butu malonu buti ne tik mums ir musu vaikams , bet ir klientaI pasijaustu kaip namie ir visada laukiami:) musu kuriama krautuvele yra senamiestyje todel, kad ten rami ir jauki aura.. to ka mes isivaizduojame neigyvendinsi jokiame mikro rajone.. Gyvenime mes tik skubame ir skubame, todel mes tikimes kad uzejus i musu krautuvele laikas tartum sustos: mamytes neskubedamos gales issirinkti kokybisku produktu, o tuo tarpu vaikuciai ramiai pazaisti kiemelyje o be to, kartais tikrai nera blogai pasistatyti masina ir pasivaikscioti jaukiomis senamiescio gatvelemis..
kainos pas mus tikrai nebus dideles, nes mums svarbi kiekviena seima norinti sveikai ir kokybiskai maitintis - ne tik senamiescio "poniutes"
idomu kokios kainytes..na pavyzdukus mestelkit supratau cia ne maisto prekiu parduotuve
O as radau is kur kiausinukus naminius pirkti.......PAGALIAU ir tiek kiek as noriu
QUOTE(Viola fiola @ 2009 06 21, 10:05)
As jau kitoj temoj pakomentavau ir is tiesu noriu pritarti, kad vietos pasirinkimas yra labai svarbus, bent jau man. As neturiu masinos ir dar su vaiku vaziuoju miestan, tai prekes susidedu i kuprine. Bet vaikas ne visada noriai eina pesciom, dargi tai ilgai trunka, galu gale ne visur mieste galiu ramiai paleisti vaika eit pesciom, nes zmones visai neziuri kur eina
Zodziu, dabar isivaziduokit, kad man su persedimais, autobusais-troleibusais, su vaiku ant ranku reikia is Pilaites nusitysti iki senamiescio, o paskui dar plius su prekem - atgal! Nebent auksa dykai dalintu As jau turbut 100 metu nebuvau Tymo turgelyje... priezastis... skaityti auksciau
Man lygiai tas pats - i Tymo turgu nevaziuoju vien del to, kad tai yra nepatogu. Jau tada mieliau i Europa ar prie zemes ukio ministerijos nulekiu, nes ten vis vien paprasciau. I Holos parduotuve per visa jos egzistavimo laikotarpi buvau nuvaziavusi tik karta, o dabar kai atsidare Gerulaicio gatveje, uzsuku po kelis kartus per savaite Senamiestis - labai nepatogi vieta. Gal karta per menesi pramogos delei savaitgali ir galima butu uzsukti. Bet valgyti tai reikia kas diena. Nemanau, kad dirbancios mamos tures laiko vakarais po darzeliu ir darbu temptis per visa miesta kad nusipirkti duonos ir agurku
Kiausiniu reikia! Svieziu, kaimisku, su ryskiai geltonais tryniais
QUOTE(Irma ir Birute @ 2009 06 20, 13:01)
Mes tikrai norime, kad parduotuvele butu tokio tipo kaip is graziu sekmadienio vakaro filmu per BTV..
Irma ir Birute, bet ten rodo provincijos miestelius...
Ten kur vieni kitus pažysta.
Didmesčius ten rodo visai kitokius...
QUOTE(Irma ir Birute @ 2009 06 20, 13:01)
Pavadinimas
QUOTE(rimule @ 2009 06 21, 13:22)
I Holos parduotuve per visa jos egzistavimo laikotarpi buvau nuvaziavusi tik karta, o dabar kai atsidare Gerulaicio gatveje, uzsuku po kelis kartus per savaite Senamiestis - labai nepatogi vieta. Gal karta per menesi pramogos delei savaitgali ir galima butu uzsukti. Bet valgyti tai reikia kas diena. Nemanau, kad dirbancios mamos tures laiko vakarais po darzeliu ir darbu temptis per visa miesta kad nusipirkti duonos ir agurku
Pritariu
Skaitau aš čia apie tas mėsyte ir kraupstu. Nu žinojau, kad vaikams duoti mėsos nėra sveika, bet, kad visi spaudimą duoda, kad be mėsos irgi nesveika. Perku as vista "alia" kaimiska. Raso, kad vištų auginimo laikotarpis ne mažiau kaip 68 dienos. Įdomu kodėl taip rašo? KOdė nerašo pilno laiko kiek tos vištos auginamos ir apskritai kiek laiko auga višta, kad ją paskui galima būtų nukirsdinti ir valgyti.
Esu absoliuti miestiete ir nzn.
O apie Tymo ir kitus turgelius tai pasakyčiau, kad taip pat reikia būti atsargiem, nes ne viskas juose ekologiška.
Esu absoliuti miestiete ir nzn.
O apie Tymo ir kitus turgelius tai pasakyčiau, kad taip pat reikia būti atsargiem, nes ne viskas juose ekologiška.
Na stai kiek komentaru! suprantame, kad auginant vaikelius, nera lengva keliauti apsipirkti i kita miesto krasta. Birute taip pat augina mazas dvynukes, todel sie reikalai ne svetimi tokioms mamytems arba tinginiaujantiems zmonems siulom uzsakyma i namus. jeigu pasitikesite mumis, uzsisakysite uz simta litu, i namus uzsakyma atvesime nemokamai o tais atvejais kai noresite paplepeti su mumis ar isgirsti savaitgalinius ukininku pasakojimus apie produkcija, atvaziuosite pas mus!
del kainu tai jos bus panasios kaip tymo turguje, nes dauguma ukininku tokia kaina laiko reikalinga issilaikymui..
jau tvirtai turime patalpas Siauliu gatveje, tad galime drasiai teigti, kad nuo rugsejo parduotuvele tikrai atsidarys! visi kartu laukiam!
p.s. dabartinis vykstantis darbas yra geros kokybiskos kosmetikos paieska. turime keleta geru variantu, bet visada laukiam ismananciu mamyciu patarimu!
kolkas prekiauti lietuviska kosmetika nepavyks, todel ieskome kitur Europje..
gero vakaro
del kainu tai jos bus panasios kaip tymo turguje, nes dauguma ukininku tokia kaina laiko reikalinga issilaikymui..
jau tvirtai turime patalpas Siauliu gatveje, tad galime drasiai teigti, kad nuo rugsejo parduotuvele tikrai atsidarys! visi kartu laukiam!
p.s. dabartinis vykstantis darbas yra geros kokybiskos kosmetikos paieska. turime keleta geru variantu, bet visada laukiam ismananciu mamyciu patarimu!
gero vakaro
Dekojam uz pirmuosius komentarus! zuvis mums irgi atrodo viliojanciai, tik cia reikes papluseti. taciau visa mesa, duonos, pieno produktai, aliejai, kruopos, miltai, vaisiai, darzoves, arbatos, viskas bus. jusu pusryciai, pietus, vakariene jeigu turite kokiu nors itin patikimu mylimu ukininku kuriu produktus svajojate matyti ant savo stalo, labai laukiam ju pavardziu ar kontaktu!
QUOTE(Irma ir Birute @ 2009 06 22, 19:46)
gero vakaro
gero vakaro
kokie tie variantai?