Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

Sveikos mielos mamos ir teciai!

Mes esame dvi jaunos moterys ir atidarinejame kokybisko ekologisko ir tik lietuvisko maisto parduotuvele senamiestyje, Siauliu gatveje. Norim tureti visa asortimenta nuolat besikeiciancio sezoninio maisto, truputeli kosmetikos, buities prekiu, mazyliu prekiu, ranku darbo lietuvisku gaminiu. Norim, kad si parduotuvele patiktu ne tik mums, o butu jauki ir naudinga taip pat Jums, todel siulom kurti kartu! smile.gif
Jei tik tai Jus domina, parasykit, ka galvojat apie ideja, maista is patikimu ukininku, vieta, kas Jums patiktu, kada noretumet lankytis, laukiam bet kokiu komentaru!

Su meile maistui - Irma ir Birute

Atsakyti
kodėl viskas tik Vilniuj... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
kodėl viskas tik senamiesty-centre? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2009 06 18, 15:38)
kodėl viskas tik senamiesty-centre? verysad.gif

Aha... ir produktų kaina iškarto didėja... unsure.gif
Ir kodėl viskas Vilniuje...
Gal mano, kad provincijoj ir taip ekologiška...
Kaip tik čia informacijos mažai.
Gal man reikia tokia parduotuve atidaryti ir su Irma ir Birute bendradarbiauti ax.gif
Atsakyti
Produktu kaina nebutinai is karto labai dideja wink.gif pasirinkom senamiesti nes galvojam kad taip suderintume poreikius is visu miesto krastu..
Atsakyti
netaikau būtent Irmai ir Birutei, bet...
jei jau kažkur važiuoti, tai nesuprantu kodėl patogiau yra nusitrenkti į centrą, kur kamščiai, priparkuoti mašinos nėra kur ir pn., nei į kitą "miegamąjį" rajoną (aš jau nekalbu apie tokią fantaziją, kad būtų savame rajone).
man atrodo, kad čia kitur šuo pakastas... bet gal tai tik mano kompleksai...

ir atsiprašau už off topic'ą ax.gif
Atsakyti
Aš irgi senamiesčio niekada nepasirenku.
Nepatogu ten...
Na tikriausiai Irma ir Birute mano, kad "elitines" ponios ten apsiprekinti užeis.
O kaip patiems ūkininkams?? ar jiems patogu?? Jus manot, kad jie norės ten važiuoti priduoti prekes?
Ar jus pačios važiuosit per kaimus?
Aš čia rimtai. Pagal kokius kriterijus jūs pasirinkot senamiesti?
Sekmadieniniai filmai per BTV labai gražus. Ir tos tokios mielos parduotuvėles ir važiavimai su dviračiu apsipirkti... Bet tai ten, kažkur... pas mus taip nėra. unsure.gif
Aišku man labai patinka nedidukes specializuotos a'le "kaimo" parduotuvėles ir mano provincijoj tai tiktu. Bet Vilniuje galima gal dvi tokias atidaryti?
Atsakyti
Oi, aš irgi Senamiesčio visai nesirenku doh.gif Pirmiausia pažiūriu parduotuvės adresą ir jei Senamiestis (kokia dar gatvikė Šv. Nežinomo Man blush2.gif ), tai net nestresuoju savęs, nežiūriu ką siūlo blush2.gif Jau nežinau ką turėtų pardavinėt, kad važiuočiau smile.gif
Dukart gyvenime dariau išimtis Šv. Stepono gatvės parduotuvėms, bet tik todėl, kad jos ten kelios vienoje vietoje buvo smile.gif Ir labai džiaugiuosi, kad persikėlė į Gerulaičio g. Jokių grūsčių, jokių ilgų važinėjimų aplink, kad rasti vietos automobiliui ir pan.
Dabar apsipirkti toje dvejose parduotuvėse, internetu ir Ukmergės g. Ūkininkų turgelyje thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
smagu, kad komentuojate smile.gif aisku, butu smagu ir palaikyma isgirsti smile.gif
Mes tikrai norime, kad parduotuvele butu tokio tipo kaip is graziu sekmadienio vakaro filmu per BTV.. smile.gif norime sukurti miela jauku kampeli, kuriame butu malonu buti ne tik mums ir musu vaikams , bet ir klientaI pasijaustu kaip namie ir visada laukiami:) musu kuriama krautuvele yra senamiestyje todel, kad ten rami ir jauki aura.. smile.gif to ka mes isivaizduojame neigyvendinsi jokiame mikro rajone.. Gyvenime mes tik skubame ir skubame, todel mes tikimes kad uzejus i musu krautuvele laikas tartum sustos: mamytes neskubedamos gales issirinkti kokybisku produktu, o tuo tarpu vaikuciai ramiai pazaisti kiemelyje smile.gif o be to, kartais tikrai nera blogai pasistatyti masina ir pasivaikscioti jaukiomis senamiescio gatvelemis..smile.gif
kainos pas mus tikrai nebus dideles, nes mums svarbi kiekviena seima norinti sveikai ir kokybiskai maitintis - ne tik senamiescio "poniutes" smile.gif
Norime pasidziaugti, kad jau pasitvirtinome krautuveles pavadinima "KARVUTE" smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ir teveliai!

Siuo metu kuriame krautuvele su tokiu asortimentu, kuri noretumeme matyti ant savo seimos stalo smile.gif maistas bus lietuviskas is mazu ekologiniu ukiu smile.gif
Kadangi parduotuvele kuriame ne tik sau bet ir Jums, labai prasome pagalbos kuriant asortimenta smile.gif kokio maisto pasigendate lietuvos parduotuvese?
mes turime ideja , kad kiekviena savaites diena butu vezama skirtinga sviezia mesa ( triusiena, kalakutiena, antiena ir t.t. ) smile.gif ir kad parduotuveleje visada butu ka pasirinkti pusryciams, pietums ir vakarienei smile.gif
Mamytes gales neskubedamos issirinkti kokybiskus produktus , o tuo metu vakai gales zaisti jaukiame kiemelyje smile.gif
Nekantriai laukiame pasiulymu ir komentaru smile.gif busime be galo dekingos visiems savo idejomis prisidejusiems prie idejos igyvendinimo smile.gif

Su meile Irma ir Birute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irma ir Birute @ 2009 06 20, 12:01)
Sveikos smile.gif
smagu, kad komentuojate smile.gif aisku, butu smagu ir palaikyma isgirsti smile.gif
Mes tikrai norime, kad parduotuvele  butu tokio tipo kaip is graziu sekmadienio vakaro filmu per BTV.. smile.gif norime sukurti miela jauku kampeli, kuriame butu malonu buti ne tik mums ir musu vaikams , bet ir klientaI pasijaustu kaip namie ir visada laukiami:) musu kuriama krautuvele yra senamiestyje todel, kad ten rami ir jauki aura.. smile.gif to ka mes isivaizduojame neigyvendinsi jokiame mikro rajone..  Gyvenime mes tik skubame ir skubame, todel mes tikimes kad uzejus i musu krautuvele laikas tartum sustos: mamytes neskubedamos gales issirinkti kokybisku produktu, o tuo tarpu vaikuciai ramiai pazaisti kiemelyje smile.gif o be to, kartais tikrai nera blogai pasistatyti masina ir pasivaikscioti jaukiomis senamiescio gatvelemis..smile.gif
kainos pas mus tikrai nebus dideles, nes mums svarbi kiekviena seima norinti sveikai ir kokybiskai maitintis - ne tik senamiescio "poniutes" smile.gif
Norime pasidziaugti, kad jau pasitvirtinome krautuveles pavadinima "KARVUTE" smile.gif

Skamba lyg is fantastiniu knygu ar filmu...Suprantu jusu ideja ir jusu norus, uzsidegima toki..Labai saunu!! As tik uz tokius dalykus, bet manau realybe yra siek tiek kitokia- nereikia zmonems viso sito( daugumai)...
Man reikia.Reikia Senamiescio kaip oro! Tik Senamiestyje gyvena geroji aura... Tik ten pasijuntu gerai.Kalbu apie Kauno senamiesti, Vilniaus is vis-svajone, retai kada turiu galimybe ten apsilankyti.
As tikiu, kad rasit savu klientu ir zmoniu bureli, kurie masto taip, kaip jus.Kuriems kamsciai, masinos pastatymas uz 2 km ne beda...man ne beda smile.gif , bet jums bus labai sunku... Kad tik greitai nenusiviltumete tokia saunia svajone ir kad tik nenuleistumete ranku unsure.gif
Sekmes!! 4u.gif
Atsakyti
Butu super!!! bigsmile.gif Gaila tik, mums labai toli vaziuoti iki Senamiescio doh.gif Su vaiku ant ranku ir krepsiai kelione atrodo sunki. Daug patogesne vieta yra Europos PC ar kad ir prie Operos-baleto teatro rolleyes.gif
O mesytes tai labai laukiam bigsmile.gif bigsmile.gif

Dar be galo reikia zuvytes...bet cia jau turbut ekologiskos ir lietuviskos nerastumem, o gal yra? g.gif

Manau daug kas pritartu, jei butu parduodama silke be visokiu E, bet tokia suvartoti tikriausiai tektu labai greit ir kazin ar isvis koks lietuvis tokia pagamintu? doh.gif Jau seniai nevalgiau silkes, o taip norisi... rolleyes.gif

Aisku, darzoves ir vaisiai visada laukiami! Taip pat pieno produktai ir miltu gaminiai, kiausiniai...

Atsakyti