Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

čia turbūt tas turgus tik vilniuj? kur man kaunietei gaut?
Atsakyti
Prisiziurejus tokiu vaizdu tikrai noris tapti vegetaru...ziaurus tie zmones padarai
Paziurejau, kad ir mano visteles sunkiai vaiksto...neisivaizduoju, kaip jas reikes papjauti verysad.gif

QUOTE(greta. @ 2009 06 09, 08:31)
Nu dabar dar laikom po liampa, bet sia savaite jau perkelsim i lauka. Auginam pirma karta, ir dabar dar duodam kombikormo, bet jau kaip pereis i lauka tai maitinsim grudais, zole, ir ziuresim kokia cia bus ta vista smile.gif
Zinau kad fermose kur augina tai duoda jiems ir vaistu visa laika, tai mes jau bent tu neduosim, ir hormonus leidzia.
bandysim augint ant grudu, mes galvojam gal jie turetu biski ilgiau augti su grudais gal.

As dar pasidomausiu biski, nu labai man aktualu ax.gif
O nakcia patalpoj laikot visciukus?? mus labai prigasdino, kad jie rasos bijo, tai saugom baisiai, uzleidom siltnami, tai jau baigiai suniokot ji.
O grudus is Uzstukiu maluno pirksit??
Ir dar...nu labai butu idomu, kad paskui papasakotumet, kaip sekesi augint, kaip mesyte, kokia savikaina mazdaug gavosi.
Atsakyti
Jiems padarem nameli, kuriame nakciai ijungiam sildoma lempa, o ryte paleidziam i aptvara. vyras rado utenoj lygtais ekologisku grudu, siandien su jais susisieks.
kaip mesyte tai papasakosiu veliau smile.gif
o skaiciavom tai mes isleisim apie 2000 lt, o visciuku turim 40
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 06 11, 23:14)
O grudus is Uzstukiu maluno pirksit??

Jei norit ekologiškų grūdų, tai manau, kad mano tėvai galėtų parduoti. Jie turi ekologinį sertifikuotą ūkį, grūdus augina savo gyvuliam šerti. smile.gif Gyvena Kaišiadorių rajone.
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 06 12, 00:14)
Prisiziurejus tokiu vaizdu tikrai noris tapti vegetaru...ziaurus tie zmones padarai
Paziurejau, kad ir mano visteles sunkiai vaiksto...neisivaizduoju, kaip jas reikes papjauti  verysad.gif

Aš gal irgi kada nors norėčiau pati užsiauginti vištukų, bet labiausiai stabdo būtent ta mintis - kad savo užaugintus, išmylėtus reikės papjauti sad.gif negalėčiau

Atsakyti
QUOTE(greta. @ 2009 06 12, 08:36)
Jiems padarem nameli, kuriame nakciai ijungiam sildoma lempa, o ryte paleidziam i aptvara. vyras rado utenoj lygtais ekologisku grudu, siandien su jais susisieks.
kaip mesyte tai papasakosiu veliau smile.gif

Kai turesiu rezultata is as papasakosiu

QUOTE(laurima @ 2009 06 12, 09:06)
Jei norit ekologiškų grūdų, tai manau, kad mano tėvai galėtų parduoti. Jie turi ekologinį sertifikuotą ūkį, grūdus augina savo gyvuliam šerti. smile.gif Gyvena Kaišiadorių rajone.

dekui uz pasiulyma, kol kas planavom is savo kaimo atsivest grudu

QUOTE(kniaumiau @ 2009 06 12, 09:21)
Aš gal irgi kada nors norėčiau pati užsiauginti vištukų, bet labiausiai stabdo būtent ta mintis - kad savo užaugintus, išmylėtus reikės papjauti sad.gif negalėčiau

as tai tikiuos, kad ta darba vyras atliks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(greta. @ 2009 06 09, 09:31)
Nu dabar dar laikom po liampa, bet sia savaite jau perkelsim i lauka. Auginam pirma karta, ir dabar dar duodam kombikormo, bet jau kaip pereis i lauka tai maitinsim grudais, zole, ir ziuresim kokia cia bus ta vista smile.gif
Zinau kad fermose kur augina tai duoda jiems ir vaistu visa laika, tai mes jau bent tu neduosim, ir hormonus leidzia.
bandysim augint ant grudu, mes galvojam gal jie turetu biski ilgiau augti su grudais gal.

Kombikormo sudetyje yra tu vadinamu vaistu ir hormonu. Taigi jei šersite kombikormu tai jau jos nebus ekologiškos.
Papildyta:
QUOTE(Saulužė @ 2009 06 06, 16:43)
Arvi yra iš lenkijos atvežta? unsure.gif gi būdavo lipdukai, kad lietuviška unsure.gif
Papildyta:
Radau temoj atsakymą smile.gif

Taip dali isiveža iš Lenkijos.
Papildyta:
QUOTE(Žiogelis @ 2009 06 08, 11:47)
O kokia sudėtis to kombikormo?

Baisi ta sudetis GMO soju rupiniai, antibiotikai....
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 06 13, 19:24)
Kombikormo sudetyje yra tu vadinamu vaistu ir hormonu. Taigi jei šersite kombikormu tai jau jos nebus ekologiškos.

As nerandu sudetyje sojos g.gif , anei hormonu g.gif kaip jie uzvadinti?? man labai nepatinka uzrasas "kiti produktai"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilditele: 13 birželio 2009 - 20:58
QUOTE(dilditele @ 2009 06 13, 21:25)
As nerandu sudetyje sojos  g.gif , anei hormonu  g.gif kaip jie uzvadinti?? man labai nepatinka uzrasas "kiti produktai"

Tai gal ir nera, bet labai keista nes daugumoje yra, gal tik paslepta po tuo užrašu kiti produktai. Antibiotikas tai buna kokcidiostratrikas Cygro, dar buna konservantu salmo-nil liquid.
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 06 14, 14:37)
Tai gal ir nera, bet labai keista nes daugumoje yra, gal tik paslepta po tuo užrašu kiti produktai. Antibiotikas tai buna kokcidiostratrikas Cygro, dar buna konservantu salmo-nil liquid.

O jus cia is etiketes skaitot??? blink.gif Pas mane Kauno grudu kombikormas, dabar augimo vidurio periodo. Sojos tai neraso, antibiotikas jau rasiau natrio salimicinas, o mineto koncervanto nerandu g.gif ir hormonu nerandu
Butu tikrai idomu ta sudeti issinagrinet. Kas dar turi turit tkombikormo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2009 06 08, 11:47)
O kokia sudėtis to kombikormo?

nepatinka man visiškai ta sudėtis schmoll.gif
QUOTE(greta. @ 2009 06 12, 09:36)

gal galėtum pasidalinti skaičiavimais, labai jau brangiai čia gaunasi, jei gali parašyk pašarų kainas mirksiukas.gif

QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 06 13, 20:24)

drinks_cheers.gif būtent, nenoriu tokių vištų schmoll.gif
kadangi mama per vasarą gyvena sode, tai kalbinu auginti tik su grūdais ir žolėm, lygtais baigiam susitart ir dėl vištų, ir žąsų. Nu žinokit, niekas man neįrodys, kad be kombikormo neįmanoma užaugint, tuomet kaip mūsų senoliai augino, kai nebuvo to viso brudo g.gif
QUOTE(dilditele @ 2009 06 14, 22:22)
O jus cia is etiketes skaitot???  blink.gif Pas mane Kauno grudu kombikormas, dabar augimo vidurio periodo. Sojos tai neraso, antibiotikas jau rasiau natrio salimicinas, o mineto koncervanto nerandu  g.gif ir hormonu nerandu
Butu tikrai idomu ta sudeti issinagrinet.  Kas dar turi turit tkombikormo  bigsmile.gif

aš domėjau kėdainių grūdų fabriko pašarais, pilna visokio ,,gėrio"
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 06 15, 13:38)
kadangi mama per vasarą gyvena sode, tai kalbinu auginti tik su grūdais ir žolėm, lygtais baigiam susitart ir dėl vištų, ir žąsų. Nu žinokit, niekas man neįrodys, kad be kombikormo neįmanoma užaugint, tuomet kaip mūsų senoliai augino, kai nebuvo to viso brudo  g.gif
aš domėjau kėdainių grūdų fabriko pašarais, pilna visokio ,,gėrio"

Na ir as galvoju kaip anksciau augino, ale atseit dabar veisles specialios isvestos.
Butinai pasidalinkit kaip sekes augint ant grudu (jei auginsit)
O kokio gerio yra Kedainiu grudu pasaruose?
Atsakyti