Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(Saulužė @ 2009 06 09, 13:29)
Ar matėt, tam pačiam puslapy yra video apie tai kaip vištos laikomos kiaušiniams dėti, kur ant kiaušinių deda žymėjimą 3Lt žiauru verysad.gif

Baisiau negu žiauru.Taip i rnorisi tapti vegetaru tokių vaizdų pažiūrėjus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 09, 14:47)
Baisiau negu žiauru.Taip i rnorisi tapti vegetaru tokių vaizdų pažiūrėjus verysad.gif

Aš tą manskanu jau pora dienų vis paskaitau. Košmaras, kaip liūdna, kad gyvūnus taip kankina... verysad.gif
Atsakyti
informacija http://www.homosanit..._desimtas_sotis ir dar http://www.contr-tv....ipulation/1096/ gal įdomu bus ax.gif
Atsakyti
Galiu pasakyti ,tik tiek ,kad nebėra pagarbos maistui,Žemei ir tt.Mėsa žmogus kemša tris kartus į dieną............
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 06 08, 14:49)
Kaune tikrai yra. Kepiau blynus savaitgali su tokiais biggrin.gif
doh.gif

o kur Kaune tokius perkat? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2009 06 10, 10:15)
o kur Kaune tokius perkat? blush2.gif

Girstupio turgelyje-ekologisku prekiu skyrelyje.
Atsakyti
QUOTE(supersvocia @ 2009 06 10, 10:41)

Ir as cia pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(supersvocia @ 2009 06 10, 10:41)

ot, tundra esu, net negirdėjau apie tokį doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2009 06 10, 12:17)
ot, tundra esu, net negirdėjau apie tokį doh.gif  blush2.gif

Jis yra kovo 11-osios g. tam pačiam pastate kur PC "IKI", o tiksliau tai po juo, tik įėjus reikia leistis laiptais smile.gif
Ar dabar aiškiau? jei ne, tai bandysim tikslesnį adresiuką ieškot, nes aš dabar nepamenu g.gif
Tam pastate anksčiau buvo "MADI PLIUS"
4u.gif
Atsakyti
Turbūt jau N kartų klausta ir šnekėta, bet kada vyksta tymo turgus? Ketvirtadieniais, kiek žinau. O nuo kelių? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 06 10, 14:59)
Turbūt jau N kartų klausta ir šnekėta, bet kada vyksta tymo turgus? Ketvirtadieniais, kiek žinau. O nuo kelių?  rolleyes.gif

Tymo turgus buna ketvirtadieniais 15-19 val.
Praeita savaite kaip tik apsilankiau po ilgos pauzes, tai ~17.30 buvo ir pirkeju ir pardaveju, ir viska gavau ka norejau.
Atsakyti
QUOTE(Kenzo26 @ 2009 06 10, 17:15)
Tymo turgus buna ketvirtadieniais 15-19 val.
Praeita savaite kaip tik apsilankiau po ilgos pauzes, tai ~17.30 buvo ir pirkeju ir pardaveju, ir viska gavau ka norejau.

Ot ačiū, bandysiu šiandien ir aš apsipirkti, jei nelis 4u.gif
Atsakyti