QUOTE(greta. @ 2009 06 05, 15:47)
Sveikos,
praeita savaite nusipirkom visciuku, ir bandysim auginti ekologiska vistiena
visu pirma tai susidureme su problema kad nieks neaugina ekologisku grudu, radom tik viena firma pasvaly
nusipirkom visciukus su mintim kad uzsiauginsim sau mesytes, ir dar draugam bei giminem
turiu jusu toki klausima, jei jums kas pasliulytu pirkti tokios vistienos ar pirktumet, ir kiek moketume uz kg.
praeita savaite nusipirkom visciuku, ir bandysim auginti ekologiska vistiena
visu pirma tai susidureme su problema kad nieks neaugina ekologisku grudu, radom tik viena firma pasvaly
nusipirkom visciukus su mintim kad uzsiauginsim sau mesytes, ir dar draugam bei giminem
turiu jusu toki klausima, jei jums kas pasliulytu pirkti tokios vistienos ar pirktumet, ir kiek moketume uz kg.
Zinoma, kad pirkciau.Ir dabar perku kaimiska - velniai zino kaip ten seria ir koks ten geris, bet sako kaimiska, o mesyte labai skiriasi nuo parduotuviniu, o sriuboje plaukioja nu kaip kadais kaime tokie lopai tauku( ismetu as, man per riebu) .Tiesiog struktura pacios vistienos mesos kitokia nei PC. Moku uz vista 30-32 lt. Man atrodo 17 lyg uz kg, nepasakysiu tiksliai- imu visa-pasako kaina ir tiek.
P.S. O man tos melynos parduotuvines budavo skanesnes