Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

As tai i ta "Ekologica" zenkla visada ziurejau kaip i tiesiog to skyrelio pavadinima g.gif Tame Maximos skyriuje nemaciau nei vienos prekes su siuo zenklu- ta prasme- jei kecupas- tai kedainiu, jei grudai- ek.ukio.Ar as klystu?? Norit pasakyti yra prekiu, ant kuriu pakuociu sis zenklas puikuojasi?? Tai juk jis nieko nereiskia! Cia tik pavadinnimas prekiu grupes...
Nu tikrai siandien eisiu i Maxima pasicekavint - senai buvau...vistik daugiau eko ar siaip kaip cia pradejom vadinti "draugisku" prekiu randu "Iki"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 27 gegužės 2009 - 08:37
Kazkurioj temoj radau, kaip paciai pasigaminti jogurto namie ax.gif norejau paklausti- ar tai galima padaryti tik is pirktinio jogurto, ar dar yra koks kitas budas, pvz kokios jogurto bakterijos ir pan.? atsiprasau, jei klausimas juokingas blush2.gif tiesiog turiu alergija musu parduotuviu jogurtams, matyt visgi kazko ne to ten prideda, todel nenoreciau naudoti ta parduotuvini blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 27, 22:54)
tiesiog turiu alergija musu parduotuviu jogurtams, matyt visgi kazko ne to ten prideda, todel nenoreciau naudoti ta parduotuviniu

O tave beria ir nuo ekoagros sertfikuotų jogurtų? O jei pabandytum į natūralų ekoagros jogurtą įsidėti savų uogų, taip nebandei?
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 27, 22:54)
Kazkurioj temoj radau, kaip paciai pasigaminti jogurto namie ax.gif norejau paklausti- ar tai galima padaryti tik is pirktinio jogurto, ar dar yra koks kitas budas, pvz kokios jogurto bakterijos ir pan.? atsiprasau, jei klausimas juokingas blush2.gif tiesiog turiu alergija musu parduotuviu jogurtams, matyt visgi kazko ne to ten prideda, todel nenoreciau naudoti ta parduotuvini blush2.gif

yra atskira tema apie maisto gamybą .
http://www.supermama...howtopic=372139
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 28 gegužės 2009 - 07:36
Nepasitikiu ir aš Maximos Ecologica, renkuosi tik EkoAgros sertifikuotą, stengiuos kad nebūtų šalia to ecologica, bet ne visada gali pasirinkt.

Diva;) būna parašyta pvz, ecologica, ekologiški skaldyti žirniai, ir kažkur kamputyje įkaltas EkoAgros ženklelis 4u.gif

Dar prieš kokius metus ar kiek, žinau kad dar ecologica nesivadino, bet būdavo taip pat, t.y. EkoAgros sertifikuotos prekės, bet pakuotos Maximos, tai sugebėjo mane apgaut, pirkausi grikinius makaronus, sertifikuoti buvo smile.gif sekantį kart jemu nežiūrėdama jau į sudėtį, iš pažiūros tokį pat pakelį, o parsinešus namo matau, kad Maxima supakavo ten paprastus makaronus doh.gif tai kaip ja pasitikėt? Aišku tai ne tragedija, bet paprastų makaronų aš galiu nusipirkt ir nebūtinai žaliam pakelyje smile.gif tiesiog nuo to karto jei perku Maximoj atidžiau žiūriu ypač jų prekes, dar tokias kaip būdavo kažkaip linea ecologica, o jau linea vitalis ta pati pakuotė, bet neekologiška doh.gif {dėl paskutinių pavadinimų negarantuoju, nes senokai buvo, nelabai atsimenu g.gif bet esmė ta pati}Taigi ir Ecologica ta pati panelė, tik kita suknelė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 05 28, 12:04)
Nepasitikiu ir aš Maximos Ecologica, renkuosi tik EkoAgros sertifikuotą, stengiuos kad nebūtų šalia to ecologica, bet ne visada gali pasirinkt.

Diva;) būna parašyta pvz, ecologica, ekologiški skaldyti žirniai, ir kažkur kamputyje įkaltas EkoAgros ženklelis 4u.gif

Dar prieš kokius metus ar kiek, žinau kad dar ecologica nesivadino, bet būdavo taip pat, t.y. EkoAgros sertifikuotos prekės, bet pakuotos Maximos, tai sugebėjo mane apgaut, pirkausi grikinius makaronus, sertifikuoti buvo smile.gif sekantį kart jemu nežiūrėdama  jau į sudėtį, iš pažiūros tokį pat pakelį, o parsinešus namo matau, kad Maxima supakavo ten paprastus makaronus doh.gif tai kaip ja pasitikėt? Aišku tai ne tragedija, bet paprastų makaronų aš galiu nusipirkt ir nebūtinai žaliam pakelyje smile.gif tiesiog nuo to karto jei perku Maximoj atidžiau žiūriu ypač jų prekes, dar tokias kaip būdavo kažkaip linea ecologica, o jau linea vitalis ta pati pakuotė, bet neekologiška doh.gif {dėl paskutinių pavadinimų negarantuoju, nes senokai buvo, nelabai atsimenu g.gif bet esmė ta pati}Taigi ir Ecologica ta pati panelė, tik kita suknelė smile.gif

Taip ir nenuejau iki Maximos dar kai ka paveikti lens.gif biggrin.gif , bet kaip supratau ant paciu pakuociu Ekologica zenklas buna? EkoAgros tai jau is tolo matau smile.gif, reikes butinai. Vis negaliu atsidziaugti pagaliau atradusi geri- savaitgali i turgeli, i eko parduotuves, pasidarai valgyti, nusiperko to ano ir ramu iki kito!! bigsmile.gif Ale tikrai as matomai anksciau kokiam tai menulyje ar kosmose gyvenau ... Siaip jau normalus zmones visada taip darydavo, o man tai nesuprantama buvo! Ir nenustosiu kartoti- tikrai nera brangu sveikiau ( kiek tai imanoma renkantis,ziurint, skaitant) maitintis nei nesveikai! Tiesiog uzsimanei cipsu,kolos- NEgalima, uzsimanei kokiu tai brudu- Negalima. Nu o jei negalima, tai ir nereikia biggrin.gif

Sito sakinio nesupratau - "būna parašyta pvz, ecologica, ekologiški skaldyti žirniai, ir kažkur kamputyje įkaltas EkoAgros ženklelis 4u.gif "- tai jei EkoAgros buna tai gerai, ar ne? g.gif Ar buna taip,kad Ekologica (Maximos) + EkoAgros ant to pacio maiselio?? blink.gif ir jau tada negalim pasitiketi?
Su tais zirniais tai baikit gasdint- kaip tik nusipirkau ir tokia apsipatenkinus verdu antra karta jau sriuba! biggrin.gif Ten kazkokio ukio ir EkoAgros zenkliukas buvo ant etiketes( ne Maximoje pirkau)
Kaip suprantu jus pasitikite tik kai EkoAgros buna ( vienas) zenkliukas, o jei jau du - tai blogai? Nu bet tai kaip tada EkoArgos deda ant to blogio savo zenklinima? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 28 gegužės 2009 - 11:56
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 28, 07:59)
O tave beria ir nuo ekoagros sertfikuotų jogurtų? O jei pabandytum į natūralų ekoagros jogurtą įsidėti savų uogų, taip nebandei?

pabandysiu, aciu 4u.gif

QUOTE(*GREISI* @ 2009 05 28, 08:35)
yra atskira tema apie maisto gamybą .
http://www.supermama...howtopic=372139

dekui uz nukreipima i atitinkama tema mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Idomu... yra ekologisko alaus kur nors? biggrin.gif nupirkciau saviskiui 4u.gif vakar futbola ziurejo, tai gal 5 butelius isgere.... g.gif velniai zino is ko ji varo ? lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 05 28, 12:46)
Sito sakinio nesupratau - "būna parašyta pvz, ecologica, ekologiški skaldyti žirniai, ir kažkur kamputyje įkaltas EkoAgros ženklelis 4u.gif "- tai jei EkoAgros buna tai gerai, ar ne? g.gif  Ar buna taip,kad Ekologica (Maximos) + EkoAgros ant to pacio maiselio??  blink.gif ir jau tada negalim pasitiketi

Kaip suprantu jus pasitikite tik kai EkoAgros buna ( vienas) zenkliukas, o jei jau du - tai blogai? Nu bet tai kaip tada EkoArgos deda ant to blogio savo zenklinima? g.gif

Diva:) tu rašei, kad nematei nei vienos prekės su šiuo ženklu, kad tai tik skkyrelio pavadinimas, tai ir parašiau kaip būna parašyta ant tokių prekių 4u.gif

O man užtenka ir EkoAgros ženklo, o jei bus ir Ecologica, tai reikš tik tiek, kad tai ekologiška, Maximos prekė, taigi jei yra iš ko rinktis tai ir neperku jų smile.gif iš vis į Maximą einu retai, nu nepatinka man cool.gif Nu čia tik mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
Vilniuj Švitrigailos gatvej atsidare ekologishku prekiu parduotuve, 100 proc. organic food, kazkoks panasus pavadinimas, buvau shian uzhsukus, kol kas prekiu ner labai daug, kruopos, prieskoniai, vaiku maisteliai, aliejai ir pan., bet sake per artimiausias 2 sav. uzhvezh ir pieno produktus ir kosmetika kaip pvz shampunai ir pan, bus toks kaip mini marketas tik visi produktai ekologishki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2009 05 28, 22:36)
Vilniuj Švitrigailos gatvej atsidare ekologishku prekiu parduotuve, 100 proc. organic food, kazkoks panasus pavadinimas, buvau shian uzhsukus, kol kas prekiu ner labai daug, kruopos, prieskoniai, vaiku maisteliai, aliejai ir pan., bet sake per artimiausias 2 sav. uzhvezh ir pieno produktus ir kosmetika kaip pvz shampunai ir pan, bus toks kaip mini marketas tik visi produktai ekologishki  thumbup.gif

gal galima tiksliau parasyti, kur randasi si parduotuve 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 05 28, 17:31)
Diva:) tu rašei, kad nematei nei vienos prekės su šiuo ženklu, kad tai tik skkyrelio pavadinimas, tai ir parašiau kaip būna parašyta ant tokių prekių 4u.gif

O man užtenka ir EkoAgros ženklo, o jei bus ir Ecologica, tai reikš tik tiek, kad tai ekologiška, Maximos prekė, taigi jei yra iš ko rinktis tai ir neperku jų smile.gif iš vis į Maximą einu retai, nu nepatinka man cool.gif Nu čia tik mano nuomonė smile.gif

Aga, buvau Maximoje ir dabar jau viska supratau,kas man noreta pasakyti 4u.gif
Zodziu taip, iejau i Maxima , tiesiai prie Ekologica stendelio - net nesitikejau,kad tiek daug prekiu!! Nes buvau Akropolio Maximoje ( tikrai daugiau nei bet kurioje kitoje Max). Kaip jau stojau, tai kokiu 15 -20 min it kokia nupusus senmerge( kaip noreciau!) - matomai zmones pagalvojo taip is sono i mane beziuredami.Ir beveik visas prekes emiau nagrineti,skaitineti, ziurineti lens.gif - kas ir kaip.
Mano ispudziai tokie- nu normalios tos prekes, toje Maximoje...maciau tikrai dauguma, kur ir kitose eko parduotuvese prekiauja! As esu pries Maxima labai labai, nu bet zinokit... visko ten yra.Ir su puikiais eko zenklais. Gal tikrai nereiketu vien del to,kad preke padeta Maximos lentynoje nerimauti...Visokio gerio, viskas su EkoAgros, su Europos eko zenkleliu- nusipirkau makaronu"Grand Mere"su mineraliniu vandeniu darytu,organiniu su Europos zenkleliu....Nu ka as zinau- nebus ten mano mylimiausioji vieta, bet jei netycia prireiks kokio tai dalyko- tai tikrai patogu vien del to,kad ilgai dirba ir tikrai pasirinkimo yra.
Dabar del Ekologica to zenkelio.Radau labai daug prekiu, ant kuriu pokeliu Europos eko zenkelis, o Ekologica tiesiog lipdukas uzklijuotas ir tiek.Taigi jei nepatinka, nusiplesi ir matai tik geraji zymejima biggrin.gif . Vieninteles kruopos, zirniai ir k.t. buvau jau originaliai atspausdintas tas zenklelis.
Tai tokie mano issniukstinejimai smile.gif
Atsakyti