Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(Diva:) @ 2009 05 25, 13:40)
Ir as dar nemaciau, bet maciau pries pora menesiu tv laida, kurioje vienas ukininkas taip sugalvojo ir jau rode tuos aparatus prie parduotuviu, tik neatsimenu kuriame mieste.Sake tada jis kad greitu laiku bus Vilniuje, Kaune ir kitur! Nu labai idomu...
Jis sake,kad ten sviezias pienas ir kad labai daug nebus tam aparate, tiek kiek primelzia ryte- isvezioja ir psio. Tame mieste ( lyg tai Marijampoleje) rode prie parduotuves ta aparata ir kaip zmones perka ir kokie patenkinti- kad jau po 2 valandu buvo tuscias smile.gif 
Gal sakau ir nieko visai g.gif

Mes vakar rimi nusipirkom. Litras 2LT. Sake, kad nepasterizuotas, sviezias, istirtas. Kol kas dar nemokamus butelius dalina, veliau nedalins. Vakar parsivezem, o siandien ryte jau ir grietinele nusistovejus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 25, 20:49)
Ten tokių gal tik ketvirtadalis, deja. Taigi, tas ir perkame.
Taip ir pagalvojau ir nugalėjo 2 l. per didelė talpa tongue.gif.

tai gal galite uzpildyti anketa apie juos? Tik beda, kad sitame forume nerodo linko normaliai verysad.gif

parasykite jei sutinkate.
Atsakyti
QUOTE(zibute4 @ 2009 05 25, 21:40)
tai gal galite uzpildyti anketa apie juos? Tik beda, kad sitame forume nerodo linko normaliai  verysad.gif

parasykite jei sutinkate.

www.######/apklausa-15-4a193cebbda79/ - uzpildziau jau mirksiukas.gif
(vietoj groteliu publika taskas (.) lt - nu tikrai idomu, kodel nerodo, turbut moderatoriai sita puslapi uzbanino g.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo truth: 25 gegužės 2009 - 21:30
QUOTE(truth @ 2009 05 25, 22:25)
www.######/apklausa-15-4a193cebbda79/ - uzpildziau jau mirksiukas.gif
(vietoj groteliu publika taskas (.) lt - nu tikrai idomu, kodel nerodo, turbut moderatoriai sita puslapi uzbanino g.gif)

dekinga mirksiukas.gif

o gal dar galite kam nors nusiusti anketele? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibute4: 25 gegužės 2009 - 22:23
Ir aš vakar užpildžiau 4u.gif
Manau kas norės tas nesunkiai supras, kad galima užpildyti anketą apie ekologiškus produktus www.###### smile.gif ten nesunkiai susirasit kokioj apklausoj sudalyvaut, jei noro yra smile.gif

zibute, o kodėl būtent Maximos ženklas? Čia jų užsakymas?ar kaip blush2.gif
Papildyta:
neduoda įrašyt tinklalapio blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 05 26, 11:21)
zibute, o kodėl būtent Maximos ženklas? Čia jų užsakymas?ar kaip blush2.gif

Manau, kad tiesiog Maxima sudarė su jais sutartį dėl šių prekių pardavinėjimo Maximoje. Abskritai labai nusivylusi daugeliu maximos prekių, todėl jau pradedu manyti, kad gana dažnai (ne visada) Maxima sudaro sutartis su š...a produkcija, nes iš tokios daugiausia uždirba, o mes, neturėdami didelio pasirinkimo (juk Maxima L-je valdo) perkam tą, ką randam.
Užpildžiau ir aš tą anketą, tik gaila, kad ten ne apie ekologiją abskritai (jau maniau, kad apklausa rengiama norint atvežti kokių tai eko prekių), o apie ekologic'ą. Taigi, labai tikėtina, kad tai užsakomasis dalykas buvo, kuriuo aišku studentai labai tiki verysad.gif.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 26, 11:27)
Manau, kad tiesiog Maxima sudarė su jais sutartį dėl šių prekių pardavinėjimo Maximoje. Abskritai labai nusivylusi daugeliu maximos prekių, todėl jau pradedu manyti, kad gana dažnai (ne visada) Maxima sudaro sutartis su š...a produkcija, nes iš tokios daugiausia uždirba, o mes, neturėdami didelio pasirinkimo (juk Maxima L-je valdo) perkam tą, ką randam.
Užpildžiau ir aš tą anketą, tik gaila, kad ten ne apie ekologiją abskritai (jau maniau, kad apklausa rengiama norint atvežti kokių tai eko prekių), o apie ekologic'ą. Taigi, labai tikėtina, kad tai užsakomasis dalykas buvo, kuriuo aišku studentai labai tiki verysad.gif.

Nu sito tik betruktu! Jau ir ten jie prilysti nori doh.gif vieshpatie, kas daba bus? Visi eko prekiu pardavejai zlugs, neatlaike konkurencijos , o jie vel prades visoki shuda antrarushi vezht !
Nu ar kas nors gali juos sutvarkyti ?!

Zinom kaip VP prekes uzpirkineja! Padaro Is pradziu studijas, kiek zmogus gali moketi uz viena ar kita produkta, o po to iesko tokio gamintojo, kad 200% uzsimest galetu .... Ui ui ui .... Tai ir gaunasi jogurtai uz 1 LT smile.gif o kokia ju savikaina ? Ir Is ko jie tada pagaminti? Is padangu senu smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(Shuttle @ 2009 05 26, 15:51)
Zinom kaip VP prekes uzpirkineja! Padaro Is pradziu studijas, kiek zmogus gali moketi uz viena ar kita produkta, o po to iesko tokio gamintojo, kad 200% uzsimest galetu

Apie ką aš ir kalbu, deja. O ar pastebėjot, kad Maximoje nėra pirmos rūšies vaisių ir daržovių? Aš niekada neatkreipiau dėmesio tol, kol pas draugę neužmačiau normaliai turinčių atrodyti produktų. Dabar aš jau kone protestuoju prie Maximą, bemaž pasijaučiau kaip antrarūšė, kuriai kišama š...a produkcija.
Dabar stengiuosi vaisius pirkti tik pirmos klasės (kurių kaina veik nesiskiria) Rimi'e. Džiovintas slyvas IKI'e ir t.t. Žodžiu, kad ir kaip būtų sunku, stengiuosi skirtingos kokybės maisto produktus pirkti atskirose vietose.
Atsakyti
Ekologica - cia Maximos zenklas? g.gif As kai ne Lt tai apie tokia kazkaip negirdejau. Kodel ne Ekological tada? Panasu man cia kaip Adiddas is gariunu - kai paima koki branda zinoma ir nedaraso raidziu ar sukeicia vietom, kad apkvailinti nepastabius pirkejus. Beje, anketa nekorektiskai sudaryta - butinai turiu vertinti arba rekomenduoti kazka, apie ka net negirdejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute4 @ 2009 05 25, 23:22)
dekinga  mirksiukas.gif

o gal dar galite kam nors nusiusti anketele?  blush2.gif

Sitos anketos ne tik kad siusti, ja is viso reikia "uzlausti"

Mieloji, jei rasote diplomini darba is viso negalite naudoti jokiu konkreciu pavadinimu !!!

O visoms forumo dalyvems siulau atsakineti taip:

"Ka pristato prekiu grupe Ëkologica" atsakome kita "NIEKO"
Kokios pardavimo sistemos yra prekės ženklas „Ekologica“?*"pastebekite, klausimas su zvaigzdute smile.gif atsakome: KITA-tokio zenklo nera smile.gif
Įvertinkite „Ekologica“ prekės ženklo įvaizdį (nuo 1 iki 6 balų):*

Pvz.: Jei manote, kad ekologiškos prekės "Ekologica" yra brangios, žymėkite 1 arba 2, jei kaina vidutinė - 3 arba 4, jei manote, kad yra pigios - žymėkite 5 arba 6, ir t.t.
o kaip tai susije? Kaina ir ivaizdis lotuliukas.gif

O cia kokioje kolegijoje tokius darbus uzsako lotuliukas.gif
Papildyta:
Nu bet jie ir nagli....

o kaip gali buti klausimas apie pakuote? tai pakuote jau yra? tai kokie dar ivedamieji klausimai gali buti.... ?

Nu zodziu ta MAXIMA uznuodis mus galutinai, net ekologisku produktu nebeturesime sad.gif

Isivaizduojat kas bus jei salia EKOagros atsiras ECOLOGICA unsure.gif ? kokia cia kokybes garantija gali buti?.... taip norisi ka nors jiems padaryti.... g.gif

Papildyta:
http://www.maxima.lt...klai/ekologica/

tai tiesiog pavadimas.... shudas ir tiek, net smirda skaityti
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2009 05 26, 19:15)
Kodel ne Ekological tada? Panasu man cia kaip Adiddas is gariunu - kai paima koki branda zinoma ir nedaraso raidziu ar sukeicia vietom, kad apkvailinti nepastabius pirkejus.

Na ir vėl tas tobulybė "ekologiškas" doh.gif, koks skirtumas kaip pavadinsi tą terminą...
Be to, (eko)logika man labai gražus terminas, mielai jį pasirinkčiau savo brand'ui ax.gif.

QUOTE(Shuttle @ 2009 05 26, 21:21)
"Ka pristato prekiu grupe Ëkologica" atsakome kita "NIEKO"
Kokios pardavimo sistemos yra prekės ženklas „Ekologica“?*"pastebekite, klausimas su zvaigzdute smile.gif atsakome: KITA-tokio zenklo nera smile.gif
Įvertinkite „Ekologica“ prekės ženklo įvaizdį (nuo 1 iki 6 balų):

Štai taip aš ir atsakiau į tuos klausimus tongue.gif.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 26, 22:54)
Na ir vėl tas tobulybė "ekologiškas" doh.gif, koks skirtumas kaip pavadinsi tą terminą...

siuo atveju svarbu ne kaip o ka tongue.gif nu nepasitikiu as ta maximos linija, nors jos ir nemaciau ax.gif tikriausiai sugalvojo nauja buda pinigu daugiau uzsidirbt, kaip sakant nauja suknele - ta pati panele. cool.gif
Atsakyti