http://www.######/ap...93cebbda79.html
uzpildykite anketa, labai reikia, aciukas
Papildyta:
nezinau kodel cia taip daro ,visur kitur normaliai, "publika lt" paskelbtas. jei ka ten uzeikite ir pamatysite.
aciukas.
Papildyta:
labai dekinga busiu
QUOTE(Saulužė @ 2009 04 13, 22:11)
http://www.######/ap...93cebbda79.html
QUOTE(Izolda @ 2009 05 25, 10:12)
O ką galvojat apie pieną. kur dabar pasirodė Rimi terminalai? Įmeti pibigėlių ir pripila butelį. Sako šviežias, tik atšaldytas, tyrimai atlikti, nei pasterizuotas, nei kitaip apdorotas. Įdomu ar ten su vandeniu neskiestas?
nemačiau dar taip
QUOTE(Saulužė @ 2009 05 25, 11:34)
nemačiau dar taip
Ir as dar nemaciau, bet maciau pries pora menesiu tv laida, kurioje vienas ukininkas taip sugalvojo ir jau rode tuos aparatus prie parduotuviu, tik neatsimenu kuriame mieste.Sake tada jis kad greitu laiku bus Vilniuje, Kaune ir kitur! Nu labai idomu...
Jis sake,kad ten sviezias pienas ir kad labai daug nebus tam aparate, tiek kiek primelzia ryte- isvezioja ir psio. Tame mieste ( lyg tai Marijampoleje) rode prie parduotuves ta aparata ir kaip zmones perka ir kokie patenkinti- kad jau po 2 valandu buvo tuscias
Gal sakau ir nieko visai
O aš vakar Maximoje mačiau vienos ūkininkės pieną. Nežinau, man netiko 2 l. talpa, plius suabejojau dėl užrašo "gerti tik virintą". Kame čia reikalas buvo? Negi ūkininkų turgelyje pirktas kaimiškas pienas ne toks pats būna , nieko mes ten nevirinam, geriam ir tiek.
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 25, 11:48)
O aš vakar Maximoje mačiau vienos ūkininkės pieną. Nežinau, man netiko 2 l. talpa, plius suabejojau dėl užrašo "gerti tik virintą". Kame čia reikalas buvo? Negi ūkininkų turgelyje pirktas kaimiškas pienas ne toks pats būna , nieko mes ten nevirinam, geriam ir tiek.
na virinta piena visada pataria gerti...nieko nuostabaus
QUOTE(Izolda @ 2009 05 25, 10:12)
O ką galvojat apie pieną. kur dabar pasirodė Rimi terminalai? Įmeti pibigėlių ir pripila butelį. Sako šviežias, tik atšaldytas, tyrimai atlikti, nei pasterizuotas, nei kitaip apdorotas. Įdomu ar ten su vandeniu neskiestas?
Manau, kad neskiestas. Vakar pirkom. Nusistovėjo grietinėlės keli cm. Tik neapsisprendžiau virinti ar ne. Su vyru gėrėm taip. O vaikui gal vis tik virinčiau. Kadangi vakar buvo pirma diena, tai šalia stovėjo moteris ( to ūkininko mama), tai sakė, kad viskas patikrinta galit nevirint
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 25, 12:48)
plius suabejojau dėl užrašo "gerti tik virintą". Kame čia reikalas buvo?
MB kažkada irgi išsigando tokio užrašo ir nepirko Tymo turgelyje pieno. Šiaip toks užrašas yra būtinas pagal inspektorių reikalavimus, o ar virinsi, ar ne, tai jau asmeninis reikalas
pvz.Antakalnyje prie Klinikų jau skiriu tuos maisto pardavėjus ir kur skanus pienas - jo niekad nevirinu, nes švari, tvarkinga pardavimo vieta ir tie žmonės kelia man pasitikėjimą
QUOTE(zibute4 @ 2009 05 25, 19:06)
ar kuri nors bandete pirkti maximoje ekologiskas prekes kur lentynoje specialioje sudetos?
Ten tokių gal tik ketvirtadalis, deja. Taigi, tas ir perkame.
QUOTE(katutis @ 2009 05 25, 19:18)
Šiaip toks užrašas yra būtinas pagal inspektorių reikalavimus, o ar virinsi, ar ne, tai jau asmeninis reikalas
Taip ir pagalvojau ir nugalėjo 2 l. per didelė talpa .