QUOTE(laurima @ 2009 05 23, 13:42)
Nekalbu apie smulkius ūkininkus, bet stambieji ūkiai visi. Jai piltų tik salietrą, tai dar labai gerai būtų
Pridavinėti natūralų pieną, mėsą neraikia jokių sertifikatų ar dar kokių įrodančių dokumentų. Jei priduodi užaugintą jautį, tai jis aišku, kad bus natūralus, kokio dar dokumento, kad jis ne sintetinis, tačiau kuom šertas, tai niekam neįdomu. Tikrina tik pieną, kad nerastų jame vandens ir cheminių medžiagų.
Pridavinėti natūralų pieną, mėsą neraikia jokių sertifikatų ar dar kokių įrodančių dokumentų. Jei priduodi užaugintą jautį, tai jis aišku, kad bus natūralus, kokio dar dokumento, kad jis ne sintetinis, tačiau kuom šertas, tai niekam neįdomu. Tikrina tik pieną, kad nerastų jame vandens ir cheminių medžiagų.
Apie mesa nekalbam- nera mesos naturalios ar nenaturalios!! Yra tik ekologiska arba ne.Kalbam apie naturalius produktus.
Del dideliu ukiu irgi nekalbam. Ten naturalumo tikrai nerasim, nebent tas ukis bus ekologisku pripazintas.
Ir tai dar - jei nori, tiki, jei nenori- netiki.
As pvz. netikiu vienu eko mesos ukiu. Nes zinau kodel.O kiek dar nezinau...