Dėl žalios mėsos problema tikrai yra
Mes perkame kiaulaitę pas draugus kaime, tai žinome kuo ją šeria ir kaip augina. Vėliau kraunam šaldiklin ir išrūkom. Viskas gaunasi žymiai skaniau nei parduotuvėj. Nes vienakart kai susiruošiau pirkti kiaulieną Maksimoj, tai kilmės šalis buvo Vokietija
O šiaip visur lenkiška
Vištieną perkam IKI gurmanų, ant įpakavimo rašo, kad viščiukus šeria grūdais ir laiko laisvėj. Ar tikėti nežinau. Bet man ji neturi specifinio smirdaus kvapo, kaip kitų paukštynų. Ir skanesnė
O vat jautienos veršienos gauti - problema
Arba be proto brangu, arba reikia pirkti visą jautį
Bet matau, kad nėra jokios priimtinos alternatyvos kolkas
Jaučiu bandysim rinkti draugus ir pirksim jautuką.