Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(Diva:) @ 2009 05 05, 13:40)
O kur Kaune galima gauti ekologisku darzoviu, kruopu, gal net vaisiu  ir t.t.- turiu omenyje turgelio kokio tipo, o ne Maximos skyriuje"ekologiski produktai'? Vilniuje pvz. kiek zinau, kad  ketvirtadieniais vyksta ekologiskas turgelis Uzupyje...

Šeštadienį vyksta toks eko turgelis prie "Žemyn upe" senamiestyje. Aišku ten ne visos prekės ekologiškos (norėtum rolleyes.gif), bet yra ir ekoagros sertifikuotų mėsos rūkytų gaminių, kruopų ir pan. Girdėjau, kad tas pats turgelis sekmadieniais persikelia prie Molo, bet niekada to netikrinau.
QUOTE(Jolete @ 2009 05 05, 20:05)
Kaune tikrai su mačius ekologiškų kiaušinių Savanorių pr. priešais hyper maximą esančioje parduotuvėje. Lygtais vadinasi sveiko maisto parduotuvė.

Geras, visai buvau pamiršusi šią parduotuvėlę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 07, 17:47)
Šeštadienį vyksta toks eko turgelis prie "Žemyn upe" senamiestyje. Aišku ten ne visos prekės ekologiškos (norėtum rolleyes.gif), bet yra ir ekoagros sertifikuotų mėsos rūkytų gaminių, kruopų ir pan. Girdėjau, kad tas pats turgelis sekmadieniais persikelia prie Molo, bet niekada to netikrinau.
Geras, visai buvau pamiršusi šią parduotuvėlę doh.gif

notworthy.gif

Taip, tikrai toje parduotuveleje yra kiausiniu( vakar maciau ) , ir siaip yra maisto prekiu- majonezo, duonos, miltu, kruopu ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 08 gegužės 2009 - 08:25
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 03, 21:55)
as pati gyvenu Vilniuje ieskau ukininko,kuris gyvena nelabai toli 4u.gif

Sveikos 4u.gif as jau seniai seku jusu tema :)bet tik paskaitau blush2.gif tai ir matau kad ieskote ukininku kurie galetu pasiulyt savo ekologiskus produktus.

Tai va as esu radus toki uki, ten perku suri, varske,piena,sviesta ir kiausinius, bei kartais morkas ir burokelius.
Kainos nera dideles ypac zinant kainas parduotuveje , o kokybe zinoma skiriasi:
10 kiausiniu- 5lt
pieno litras - 1,20lt
varske kg.8lt
suris - pamirsau kiek blush2.gif
svietas 100gr- 2lt ,
jei imu daugiau tai daro nuolaida biggrin.gif

Tai va jei kam reikia kontaktu tai mielai pasidalinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(goosia112 @ 2009 05 08, 19:25)

Tai va jei kam reikia kontaktu tai mielai pasidalinsiu mirksiukas.gif

Tikrai reikia biggrin.gif
ypač jei veiksmas aplink Vilnių.
O ūkis sertifikuotas ar jie šiaip natūraliai augina?
Nesinori ant to paties grėblio kaip parduotuvėj užlipti - čia žmonės rašo, akd net sertifikuotais ūkiai nepasitiki..
Atsakyti
QUOTE(esp @ 2009 05 09, 00:07)
Tikrai reikia  biggrin.gif
Nesinori ant to paties grėblio kaip parduotuvėj užlipti - čia žmonės rašo, akd net sertifikuotais ūkiai nepasitiki..

jo, as ir labiausiai pasitikeciau savo "produkcija", bet deja neturiu galimybes jos uzsiauginti ax.gif pirmi paprasciausi bandymai nuejo suniui ant uodegos - ridikeliai nudziuvo - nes pasirodo katinelis ant ju savo gamtinius reikalus isigudrino atlikineti, o petruskas ir krapus bjaurybes sliuzai nuede gun_bandana.gif taip kad belieka skaityti uzrasus parduotuvese bei pasitiketi sertifikatais... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(esp @ 2009 05 09, 00:07)
Tikrai reikia  biggrin.gif

labas rytas 4u.gif ukis nesertefikuotas,o zmones augina naturaliai, matai jei sertifikuotas butu tai kaina butu vos ne 2 kart didesne doh.gif smile.gif o veiksmas nuo Vln 30km. o kontaktai per AZ,kad nebutu reklama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2009 05 09, 00:47)
taip kad belieka skaityti uzrasus parduotuvese bei pasitiketi sertifikatais... unsure.gif

o as nepasitikiu tais sertefikuotais blush2.gif cia zinau kaip zmones dirba ir tiek, tuo labiau kad cia mazas ukis... Labiausiai manau apgaudineja turguose blink.gif
zinau toki atveji kai moteris Lenkijoje kiausinius po 2 zl pirkdavo pries Velykas, ir parduodavo turguje po 5lt Vilniuje doh.gif va kaip buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(goosia112 @ 2009 05 09, 09:09)
o as nepasitikiu tais sertefikuotais :

Na o aš pasitikiu dalinai. Kai rašo, kad dešrelės sertifikuotos ekoagros sertifikatu netikiu, kad jose esanti mėsa ekologiška, tačiau tikiu, kad koncervantų ten tikrai nėra. Va dabar, ką tik parėjau iš Kauno "eko" turgelio ir esu be galo patenkinta, atradusi ekoagros sertifikuotą rūkytos mėsos produkciją. Kas beparagauja ten pirktų dešrelių, kumpelių, iškart klausia kur tokį skonį perku ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 09, 11:22)
Na o aš pasitikiu dalinai. Kai rašo, kad dešrelės sertifikuotos ekoagros sertifikatu netikiu, kad jose esanti mėsa ekologiška, tačiau tikiu, kad koncervantų ten tikrai nėra. Va dabar, ką tik parėjau iš Kauno "eko" turgelio ir esu be galo patenkinta, atradusi ekoagros sertifikuotą rūkytos mėsos produkciją. Kas beparagauja ten pirktų dešrelių, kumpelių, iškart klausia kur tokį skonį perku ax.gif.

Ar is to turgelio, kur man sakete , prie "Zemyn upe"? bigsmile.gif
As irgi pries darba jau nulekiau siandien, nors ir pliaupe kaip is kibiro! Man patiko! Rukytu gaminiu nepirkau, bet manau tikrai pabandysiu, bet uztai darzoviu kokiu graziu! Varskes, grietines,pieno- visko tikrai yra.Prisiprekinau du maisus doh.gif - nezinau aisku, kur ten kokia ekologija, neklausinejau, bet man miela malonu, kad stovi motereles su prijuostemis , sneka idomia tarme ir kai paprasai kopusto ,kad parinktu balandeliams- puola sirdingai ieskoti,rinkti,glostyti ta kopusta... O vyriskis,pardavinejes agurkus- labai graziai paaiskino vaikinui,kuris klause- ar dar neturite pomidoru? Paaiskino, kad jei jis nori, gali atvezti lenkisku biggrin.gif , bet dar nera...
Nu tai ka as zinau- i darzoves E nepridesi, bet man vistiek smagu buvo ten prekintis, be to varske, suris-mmmm- jau ragauju su kava ir matau akyse ta Senamiescio vaizda,kuriame surmuliuoja mazytis turgelis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 09 gegužės 2009 - 10:41
QUOTE(Diva:) @ 2009 05 09, 11:35)
Ar is to turgelio, kur man sakete , prie "Zemyn upe"? bigsmile.gif

Būtent rolleyes.gif. Ten yra keli ūkininkai, kurie prekiauja ekoagros sertfikuota produkcija - tai kažkoks žolininkas (na vaistažolės visokios), mėsininkas, medumi vienas prekiauja ir dar vieną teko matyti eko kmynais prekiaujant.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 05 09, 10:35)
... O vyriskis,pardavinejes agurkus- labai graziai paaiskino vaikinui,kuris klause- ar dar neturite pomidoru? Paaiskino, kad jei jis nori, gali atvezti lenkisku biggrin.gif , bet dar nera...

hm, man viena ukininke aiskino, kad ir agurku Lietuvoje dar nera ... kuo tiketi g.gif
gal siame forume yra ismananciu, kokias sviezias darzoves galima uzsiauginti siam laikui Lietuvoje?
Atsakyti
QUOTE(Kenzo26 @ 2009 05 09, 18:12)
hm, man viena ukininke aiskino, kad ir agurku Lietuvoje dar nera ... kuo tiketi g.gif
gal siame forume yra ismananciu, kokias sviezias darzoves galima uzsiauginti siam laikui Lietuvoje?

va ir man tokia mintis kilo...pomidorai dar neauga,o agurku lietuvisku jau turi g.gif ax.gif
Atsakyti