Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XI tema

QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 31, 16:16)
pasižiūrėjau ir apie Tavegyl - tai jis ir iš antihistaimininių vaistų grupės, tik dar turi sudėtyje ir laktozės  doh.gif buvau susidarius apie jį nuomonę, kad jis kažkoks raminamasis vaistas, nes kažkodėl jo mums davė neurologiniam, kai reikėjo vaiką užmigdyt  g.gif (ir nė velnio nesuveikė... ) kaip suprantu jį irgi su AD kai kas esat vartoję, ar ne?

mano dickiui tai vienintelis vaistas nuslopinantis umias alergines reakcijas, bet butent tik tada ji naudoju, kai jau ne tik berimai, bet ir kuno tinimas prasideda, teko pora kartu pabut ties anafilaksiniu soku, tai jau nebelaukiu doh.gif

o mes nelaukiam pelynu sezono, tuomet turim vaiksciot su vaistais arba injekcijos doze kisenej, mums pelynai 4 balai pagal kraujo tyrima doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 31 kovo 2009 - 15:35
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 31, 15:16)
mums skyrė po pusę tabletės per dieną, gal žinot kas , ar galima jį lašiukais pakeist ir kokia jų dozuotė palyginimui? nes su tom tabletės vaikas vis nenuryja iš karto, gauna to kartumo ir tuoj negalėsiu prie jo nė per kilometrą prisiartint...  doh.gif

jei cia apie zyrteca, tai yra ju lasiukai.. vaikuciams gal po lasiukus reikia gerti, nebepamenu, koncentratas, zodziu, toks. jau keli menesiai negerem. ir iki tol gerem aerius, tik kazkaip sirupas aerius buvo staiga dinges is visur, tai situos lasiukus pirkom.

QUOTE(lawanda @ 2009 03 31, 15:32)
o mes nelaukiam pelynu sezono, tuomet turim vaiksciot su vaistais arba injekcijos doze kisenej, mums pelynai 4 balai pagal kraujo tyrima doh.gif

ojeiiiii verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Piranij@ @ 2009 03 31, 16:28)
O tai gal galima sutrinti ir i kokia saldzia tyrele imaisyti?? ax.gif

4u.gif aha, gal tikrai pabandysim... nes dėl lašiukų vis tike tektų pas alerg lekt tikslintis dozę, pagalvojau tiap savarankiškai nedrįsčiau vaikui vaistų skirt.
pirmas kelias tabletes vaikas normaliai nurydavo, bet kartą užlaikė burnoj, pajuto kartumą, ir nuo to karto prasidėjo viskas geometrine progresija... doh.gif
Atsakyti
Vakar tokį neblogą straipsnį skaičiau apie homeopatinį gydymą, pabandysiu surast ir jums paskaitymui įdėt bigsmile.gif
O šiaip kažkodėl aš susidariau nuomonę, kad antihistaminai nėra taip blogai, kaip hormoniniai tepalai. Tik vat dabar bandau išsiaiškinti, kodėl vieniems vaikučiams skiria geriamus o kitiems tepamus. Tik skaičiau, kad prie kai kurių antihistamininių preparatų priprantama. Einam ryt pas alergologę, užklausiu ar ketetofina galima nuo 3 mėn gert.
O homeopatai kaip suprantu gydo priežastis, neteisingo organizmo veikimo. O tas neteisingas veikimas dažniausiai atsiranda kai ne visai gerai veikia kepanys, inkstai, virškinimo sistema. Už tai homeopatai gydo gerosiomis bakterijomis, skirdami žirniukus, kurie kaip stiprina organizmą.
Atsakyti
QUOTE(Egliukazzz @ 2009 03 31, 17:03)

O homeopatai kaip suprantu gydo priežastis, neteisingo organizmo veikimo. O tas neteisingas veikimas dažniausiai atsiranda kai ne visai gerai veikia kepanys, inkstai, virškinimo sistema. Už tai homeopatai gydo gerosiomis bakterijomis, skirdami žirniukus, kurie kaip stiprina organizmą.

įmesk, būtinai.

žirniukai taip juokingai skamba... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kietute @ 2009 03 31, 16:43)
jei cia apie zyrteca, tai yra ju lasiukai.. vaikuciams gal po  lasiukus reikia gerti, nebepamenu, koncentratas, zodziu, toks. jau keli menesiai negerem. ir iki tol gerem aerius, tik kazkaip sirupas aerius buvo staiga dinges is visur, tai situos lasiukus pirkom.

o mums aerius jokio pastebimo efekto nedavė schmoll.gif
Atsakyti
Mergaitės, atidariau naują temą, bet ten dar papildymą dėsiu, tik kol kas turiu palaukti, neleidžia iš karto, tai nerašykit dar nieko naujojoje temoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckas*** @ 2009 03 31, 13:35)
Aš Marijampolėj gyvenu.O kokia kaina to kremuko?
Mano vaiko žandai negražūs verysad.gif .Niekas nepadeda.Net nebežinau ką daryt.Barzda net papleiskanojus ir tokia deganti dėmė.

Mes tai Šiauliuos...Kaina apie 60 lt, aš pirkau už 40 lt (pataikiau ant nuolaidos mūsų naujajam Akropoly, Eurovaistinėj)
Atsakyti
Viskas ok, pribaigsite seną temą - prašom į naują 4u.gif

Linolai akcijos ir Kaune, berods losjonas apie 43lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 03 31, 17:52)
Mes tai Šiauliuos...Kaina apie 60 lt, aš pirkau už 40 lt (pataikiau ant nuolaidos mūsų naujajam Akropoly, Eurovaistinėj)

Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti