Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XI tema

QUOTE(Egliukazzz @ 2009 03 31, 12:49)
Šiaip keistoka kad 3 mėn. kūdykiui išrašė jį gerti  doh.gif

biggrin.gif Ne 3mėn kūdikiui, o gerti liepė 3 mėnesius doh.gif
Atsakyti
Aciu, merginos, uz atsakymus 4u.gif
supratau, kad ir su alergija pienui gali buti ivairiu varijantu smile.gif
gal tikrai pats pienas pikciausias, o produktai is pieno tiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 31, 14:32)
beje, kaip suprantu, antihistaminu veikimas priestarauja homeopatijos principams. jie uzslopina organizmo atsaka i alergena, bet atseit nuo to organizmui tik sunkiau.

g.gif g.gif
o būtent kaip prieštarauja ir kaip apsunkinamas organizmas? jei žinai kokių šaltinių kur pasiskaityt, ar ką žinai, būtų įdomu 4u.gif

mums dabar pirmą kartą Zyrtec paskyrė, jis irgi antihistamininis parašyta prie rinitų, bet mums labai padėjo nuslopinti ūminį viduriavimą (ir man eilinį kartą patvirtino, kad jis alerginės kilmės).

Suprantu, kad greitų rezultatų alerg gydyme tikėtis nereiktų, bet šiuo atveju tikiuosi mums padėjo išvengti organizmo tolesnio alinimo, nes po ūmios alerg reakcijos mums anksčiau viskas virsdavo lėtiniu ir vaikas tuomet jau viduriuodavo nuo visko iš eilės, po to problemos su apetitu, svorio kritimas... ir patys suprantat doh.gif tai kol kas džiaugiuosi, bent kartą neįsibėgėjo tas procesas (reik pabelst tris kartus į medį), nes savo vaiką apskritai tik pirmą mėnesį gyvenime mačiau valgantį su apetitu, dar net bijojau tuo džiaugtis.
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 31, 12:47)
g.gif  g.gif
o būtent kaip prieštarauja ir kaip apsunkinamas organizmas? jei žinai kokių šaltinių kur pasiskaityt, ar ką žinai, būtų įdomu  4u.gif

nieko konkretaus, tiesa sakant. giliai niekad antihistaminais nesidomejau, nes mums neteko vartoti.

tik teko girdeti, kad gydantis homeopatiskai reiktu nevartoti steroidiniu ir antihistamininiu preparatu, nes jie nesuderinami su homeopatiniu vaistu veikimu.

o parasiau, kad priestarauja homeopatijos principui 'gydykis tuo, nuo ko susirgai', nes juk antihistaminai tik uzblokuoja organizmo imunines sistemos atsaka i dirgikli.

girdejau, kad antihistaminai neskiriami nesciosioms, nes nera istirta, kad 100% saugus.
kiti sako, kad jie aplamai silpnina imunine sistema, taigi organizmas maziau atsparus ligoms aplamai.

cia siaip mintys.
as visada megstu susirankioti visus uz ir pries, o rinktis ka vartoti ir ar vartoti, manau, reikia pagal individualia situacija.

Atsakyti
Išbandžiau ant savo mažiaus veiduko ir ausyčių Uriage Emolliente Extreme. Labai patiko, riebus, bet tepasi neblogai. Ant ausyčių tai tiesiog kaip kaukę to kremo uždėjau, susigėrė gana greitai. Tad kam netinka Linola, galit pabandyti šitą kremą. Beje, mano mama jo gavo vaistinėje mėginuko pavidale mirksiukas.gif

Pas mano vaiką tai bezobrazija gryna ant kūno doh.gif . Vienur pablogėja (ne naujose vietose, bet tose pačiose, kur buvo bėrimai), kitur staiga gerėja doh.gif , nesuprasi nei nuo ko, nei kodėl. Reikės pradėti sekti mėnulio fazes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 31, 14:25)
o kaip jums nustatinėjo alergiją laktoglobulinams ir kazeinui?
mes kai kraują darėmės dar nerodė nieko pienui, o neseniai tik lopo tyr padaryti pagaliau patvirtino ką ir taip iš praktikos matėm, kad alergiškas pienui, bet nieko nekonkretino gyd.

Kraujo tyrimu nustatė - skaitau, kas parasyta: ,,Spec.IgE [immulite]:laktoglobulinai 2-3kl.,kazeinas 2 kl.,,
Bet ar tai tiesa - nezinau, nes nuo gimimo tik MP duodu, o pati is pieno produktu tik Ghi sviesta vartoju - tai faktiniu bandymu kaip ir nera. O be to grudams kraujas 0 kl. rodo, o lopas kai kuriems alergija parode g.gif
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 31, 14:32)
as taip suprantu antihistaminu veikima

aciuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Piranij@ @ 2009 03 31, 14:12)
Mums pvz. rodo alergija laktoglobulinams ir kazeinui - tai sake kol kas jokiu pieno produktu nevartoti.

g.gif O kaip jus nustatet, kad esate alergiski siems dalykams?
Atsakyti
QUOTE(Piranij@ @ 2009 03 31, 15:58)
Kraujo tyrimu nustatė - skaitau, kas parasyta: ,,Spec.IgE [immulite]:laktoglobulinai 2-3kl.,kazeinas 2 kl.,,
Bet ar tai tiesa - nezinau, nes nuo gimimo tik MP duodu, o pati is pieno produktu tik Ghi sviesta vartoju - tai faktiniu bandymu kaip ir nera. O be to grudams kraujas 0 kl. rodo, o lopas kai kuriems alergija parode  g.gif

aciuks  4u.gif

ačiū 4u.gif gal aš neįsiskaičiau, kai darėmės, bet tuo metu maniškis irgi dar MP buvo maitinamas tai ir neparodė matyt nieko. mano pačios maistas vaiko sveikatai įtakos nedarė kiek supratau, visos bėdos prasidėjo su primaitinimu.

su tais lopais kažkaip man nepatikimai unsure.gif gyd sakė, kad obuoliams rodė reakciją , alia gali būti kryžminė su žiedadulkėm, bet kad jis tuos obuolius drąsiai valg, tai tik dabar apribojau dėl visa ko, nes balandžio mėnuo mums šienligės mėnuo.

o kraujo nenoriu vaiko badyt vien iš smalsumo, kaip ir nesitikiu, kad mums ką naudingo dar galėtų pasakyt...
Atsakyti
jau perskaiciau, kaip nustatete biggrin.gif paskubejau klausti nedaskaiciau temos iki galo
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 31, 15:41)
nieko konkretaus, tiesa sakant. giliai niekad antihistaminais nesidomejau, nes mums neteko vartoti.

drinks_cheers.gif
ačiū, aš irgi bandysiu domėtis, paprastai tai darau prieš kažką vartodama ar duodama vaikui, bet dabar situacija buvo tokia, kad nieko daryti buvo tolygu vėl klimpti į tai, iš ko ką tik vos išbridom, taigi kol kas aklai pasitikim medicina doh.gif

mums skyrė po pusę tabletės per dieną, gal žinot kas , ar galima jį lašiukais pakeist ir kokia jų dozuotė palyginimui? nes su tom tabletės vaikas vis nenuryja iš karto, gauna to kartumo ir tuoj negalėsiu prie jo nė per kilometrą prisiartint... doh.gif

pasižiūrėjau ir apie Tavegyl - tai jis ir iš antihistaimininių vaistų grupės, tik dar turi sudėtyje ir laktozės doh.gif buvau susidarius apie jį nuomonę, kad jis kažkoks raminamasis vaistas, nes kažkodėl jo mums davė neurologiniam, kai reikėjo vaiką užmigdyt g.gif (ir nė velnio nesuveikė... ) kaip suprantu jį irgi su AD kai kas esat vartoję, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 31, 16:12)
ačiū  4u.gif  gal aš neįsiskaičiau, kai darėmės, bet tuo metu maniškis irgi dar MP buvo maitinamas tai ir neparodė matyt nieko. mano pačios maistas vaiko sveikatai įtakos nedarė kiek supratau, visos bėdos prasidėjo su primaitinimu.

su tais lopais kažkaip man nepatikimai  unsure.gif  gyd sakė, kad obuoliams rodė reakciją , alia gali būti kryžminė su žiedadulkėm, bet kad jis tuos obuolius drąsiai valg, tai tik dabar apribojau dėl visa ko, nes balandžio mėnuo mums šienligės mėnuo.

o kraujo nenoriu vaiko badyt vien iš smalsumo, kaip ir nesitikiu, kad mums ką naudingo dar galėtų pasakyt...

Na man sake, kad sy karta ,,biski kitoki,, tyrima darys - tai del to kitoniskumo vat sitie IgE kur rasiau ir atsirado - mes kai darem 4 men. amziaus tai nebuvo nieko apie lakto...ir kaze... biggrin.gif O dabar pakartojom jau virs metuku. Taip, kad ir jum gal tiesiog neparasyta.
O del patikimumo, tai cia skirtingu nuomoniu esu skaiciusi. Mums tai butent lopas padejo pagrindini aplinkos alergena rasti, o del maisto: kraujas mums alergija daugiau gyvulines kilmes produktams parode, o lopo tyrimas - augalines. Tai as viska supliusavau - dabar ilga blogiuku sarsa turim unsure.gif
QUOTE(Olgina @ 2009 03 31, 16:12)
jau perskaiciau, kaip nustatete biggrin.gif paskubejau klausti nedaskaiciau temos iki galo

cool.gif
Papildyta:
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 31, 16:16)
su tom tabletės vaikas vis nenuryja iš karto, gauna to kartumo ir tuoj negalėsiu prie jo nė per kilometrą prisiartint...  doh.gif

O tai gal galima sutrinti ir i kokia saldzia tyrele imaisyti?? ax.gif
Atsakyti
pas Gema konsultacija kainuoja berods 150 Lt. pirma konsultacija. kitos pigesnes gal perpus. ir zirniukai po 10 Lt, jei paskiria kokiu. aisku, kaune homeopatinese vaistinese jie pigesni, bet ka dabar daryt, kai vilniuj ner tokios:(

man tai patiko si gydytoja. aisku, su ja musu patirtis nedidele.
as musu pagerejima sieju su jos paskirtais zirniukais ir gerom bakterijom. nors sunku atriboti

su nerimu tik laukiu pavasario zydejimu, nes pernai turejom gal menesi aplink akis siaubingus raudonus ir besilupancius nuo trynimo...
Atsakyti