QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 31, 16:12)
ačiū
gal aš neįsiskaičiau, kai darėmės, bet tuo metu maniškis irgi dar MP buvo maitinamas tai ir neparodė matyt nieko. mano pačios maistas vaiko sveikatai įtakos nedarė kiek supratau, visos bėdos prasidėjo su primaitinimu.
su tais lopais kažkaip man nepatikimai
gyd sakė, kad obuoliams rodė reakciją , alia gali būti kryžminė su žiedadulkėm, bet kad jis tuos obuolius drąsiai valg, tai tik dabar apribojau dėl visa ko, nes balandžio mėnuo mums šienligės mėnuo.
o kraujo nenoriu vaiko badyt vien iš smalsumo, kaip ir nesitikiu, kad mums ką naudingo dar galėtų pasakyt...
Na man sake, kad sy karta ,,biski kitoki,, tyrima darys - tai del to kitoniskumo vat sitie IgE kur rasiau ir atsirado - mes kai darem 4 men. amziaus tai nebuvo nieko apie lakto...ir kaze...
O dabar pakartojom jau virs metuku. Taip, kad ir jum gal tiesiog neparasyta.
O del patikimumo, tai cia skirtingu nuomoniu esu skaiciusi. Mums tai butent lopas padejo pagrindini aplinkos alergena rasti, o del maisto: kraujas mums alergija daugiau gyvulines kilmes produktams parode, o lopo tyrimas - augalines. Tai as viska supliusavau - dabar ilga blogiuku sarsa turim
QUOTE(Olgina @ 2009 03 31, 16:12)
jau perskaiciau, kaip nustatete
paskubejau klausti nedaskaiciau temos iki galo
Papildyta:
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 31, 16:16)
su tom tabletės vaikas vis nenuryja iš karto, gauna to kartumo ir tuoj negalėsiu prie jo nė per kilometrą prisiartint...
O tai gal galima sutrinti ir i kokia saldzia tyrele imaisyti??