Oi kaip suprantu, ta kūnelio tikrinimą! Buvo pradžioj skaičiuodavau spuogelius, siaubas kažkoks... Dabar susitaikiau kad taip yra ir kad turim pasveikti, susiradau veiklos, kad kuo mažiau sėdėt ir galvot apie ligas - taip ir gyvenam
Dar vieną tokį straipsnį skaičiau - gal juokinga pasirodysiu , bet ten buvo parašyta, kad geriausiai gydo Mažulius jū mamų meilė, taigi kai tik turiu daug daug meilės, apsikabinu Mažiuką savo ir sakau kaip jį myliu, koks jis gražus ir stiprus. Dar kartoju žodžius "atimu tavo ligą ir išmetu, atimu spuogučius ir išmetu". Nežinau ar veikia, bet mano turbūt kiekvienas vaikelis nuo mūsų meilės tik laimingesnis - o tai stiprina jo imuniteta ir turbūt mamos pasitikėjimą, kad viskas galų gale bus gerai
QUOTE(Egliukazzz @ 2009 03 31, 08:49)
Oi kaip suprantu, ta kūnelio tikrinimą! Buvo pradžioj skaičiuodavau spuogelius, siaubas kažkoks... Dabar susitaikiau kad taip yra ir kad turim pasveikti, susiradau veiklos, kad kuo mažiau sėdėt ir galvot apie ligas - taip ir gyvenam
Dar vieną tokį straipsnį skaičiau - gal juokinga pasirodysiu , bet ten buvo parašyta, kad geriausiai gydo Mažulius jū mamų meilė, taigi kai tik turiu daug daug meilės, apsikabinu Mažiuką savo ir sakau kaip jį myliu, koks jis gražus ir stiprus. Dar kartoju žodžius "atimu tavo ligą ir išmetu, atimu spuogučius ir išmetu". Nežinau ar veikia, bet mano turbūt kiekvienas vaikelis nuo mūsų meilės tik laimingesnis - o tai stiprina jo imuniteta ir turbūt mamos pasitikėjimą, kad viskas galų gale bus gerai
Manau, kad tai yra vienas iš veiksnių padedančių kovoti su šia liga, ypač jei tai nerviniu pagrindu atsirandantis odos išsausėjimas
nuotakos musu temoj sviesesnes , ir pas mus visai smagu - zandukai grazus, nelabai nezinantis ir pasakytu, kad turim odos liga. nuopelnu negaliu nurasyti nei naujiems kremams, nei dietoms - visai nieko jau kuris laikas nekeiciu. valgom vis ivairiau. gal cia jau senokai atsiles oras padeda o gal tikrai menulis jei jau pas dauguma dabar pagerimas
su maisto alergija ar netoleravimu niekad anksciau nebuvau susidurus. sakykit, jei pienas netinka, ar gali tikti pvz sviestas? juk tas pats pieno baltymas, ar ne? valgem sausainiu su daug sviesto (taip ant pakuotes bent raso) - nieko blogo neatsitiko. nuo laselio pieno 5 min begyje uzsidega zandai ir ima ji juos draskyti..
Paskaitinėjau apie Ketotifeną, taigi tai tikrai ne antibiotikas
"Ketotifenas - antihistaminins vaistas, nesukeliantis pipratimo, jo poveikis pasireiškia palaipsniui ir yra vartojamas ilgą laiką. Skiriama nuo 6 mėn."
Smagu girdėti, kad jums gerėja. Mums tai turbūt nuo Duphalac, kurį geriam nes viduriai užkietėję atsirado spuogelių ant veiduko, bet nedaug - tikiuosi greit pranyks
Lince1 o tai pas Gemą konsultacija kainuoja 200 Lt?????? Užsirašiau, bet nepasiteiravau kokios kainos
"Ketotifenas - antihistaminins vaistas, nesukeliantis pipratimo, jo poveikis pasireiškia palaipsniui ir yra vartojamas ilgą laiką. Skiriama nuo 6 mėn."
Smagu girdėti, kad jums gerėja. Mums tai turbūt nuo Duphalac, kurį geriam nes viduriai užkietėję atsirado spuogelių ant veiduko, bet nedaug - tikiuosi greit pranyks
Lince1 o tai pas Gemą konsultacija kainuoja 200 Lt?????? Užsirašiau, bet nepasiteiravau kokios kainos
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 30, 17:13)
po 200g aha i susitikima atsinesk
QUOTE(Egliukazzz @ 2009 03 31, 08:49)
Nežinau ar veikia, bet mano turbūt kiekvienas vaikelis nuo mūsų meilės tik laimingesnis - o tai stiprina jo imuniteta ir turbūt mamos pasitikėjimą, kad viskas galų gale bus gerai
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 31, 10:05)
su maisto alergija ar netoleravimu niekad anksciau nebuvau susidurus. sakykit, jei pienas netinka, ar gali tikti pvz sviestas? juk tas pats pieno baltymas, ar ne? valgem sausainiu su daug sviesto (taip ant pakuotes bent raso) - nieko blogo neatsitiko. nuo laselio pieno 5 min begyje uzsidega zandai ir ima ji juos draskyti..
Pabandyk daryti Ghi, manau turėtų tikti . Aš tik šitą sviestą ir teduodu mažiui.
Mergaitės, o kada skiriamas Ketotifenas gerti? Draugės mergaitei AD, liepė girdyti Ketotifeną 3mėn . Bet labai sunkiai einasi tas girdymas. Aš va savo mažiui neduodu nieko panašaus, tik tepliojamės kūnelį. Gal, sakau, ir jos mergaitei visai to Ketotifeno nereikia? . Tiesa, jai nustatyta alergija pieno produktams, kviečiams, rugiams, miežiams, avižoms.
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 03 30, 21:31)
Visiškai pagerėjo. Patiko man tas "Linolas'. Jei gyventumėm vienam mieste, sakyčiau ateik su induku, įpilsiu pabandyt, bet įtariu, kad mes skirtinguos miestuos
Didžiajam liepiau pačiam pasitept vakarais, tai rankos lygios ir švelnios Mažylei sutvarkiau aplink burnytę sausumus ir bėrimus.
"Linola" tepasi ne taip maloniai kaip AtodermPP, bet veiksmingas.
Pati sau išsitepiau kojas, kai netikėtai pamačiau kokios jos baisios po gimdymo(vis skubu, sau laiko išsitepliot pritrūksta)
Didžiajam liepiau pačiam pasitept vakarais, tai rankos lygios ir švelnios Mažylei sutvarkiau aplink burnytę sausumus ir bėrimus.
"Linola" tepasi ne taip maloniai kaip AtodermPP, bet veiksmingas.
Pati sau išsitepiau kojas, kai netikėtai pamačiau kokios jos baisios po gimdymo(vis skubu, sau laiko išsitepliot pritrūksta)
Aš Marijampolėj gyvenu.O kokia kaina to kremuko?
Mano vaiko žandai negražūs .Niekas nepadeda.Net nebežinau ką daryt.Barzda net papleiskanojus ir tokia deganti dėmė.
QUOTE(Amica @ 2009 03 31, 04:20)
Pabandyk daryti Ghi, manau turėtų tikti . Aš tik šitą sviestą ir teduodu mažiui.
Mergaitės, o kada skiriamas Ketotifenas gerti? Draugės mergaitei AD, liepė girdyti Ketotifeną 3mėn . Bet labai sunkiai einasi tas girdymas. Aš va savo mažiui neduodu nieko panašaus, tik tepliojamės kūnelį. Gal, sakau, ir jos mergaitei visai to Ketotifeno nereikia? . Tiesa, jai nustatyta alergija pieno produktams, kviečiams, rugiams, miežiams, avižoms.
Siaip apie Ketotifeną aš paskaičiau čia: http://www.100metu.l...aides/ketotifen
O prieš tai buvau daktarės alergologės pasisakymą radus, kad vaistas geras tuo, kad prie jo nepriprantama.
Šiaip keistoka kad 3 mėn. kūdykiui išrašė jį gerti
QUOTE(Lince1 @ 2009 03 30, 21:20)
Tikrai ketotifenas antibiotikas?
Ketotifenas yra antihistamininis preparatas.
Ketotifenas yra antihistamininis preparatas.
QUOTE(Egliukazzz @ 2009 03 30, 21:23)
Piranij@ nugasdinai mane del ketotifeno reikes padet i sali, nes jau geras tris savaites juo tepliojames... o koki kremuka jus naudojat?
Labai atsiprasau, bet del antibiotiko parasiau, kadangi man taip sake gydytoja Na ir as netikrinau internete kas cia per preparatas
Egliukazzz - tikrai nenorejau nugasdinti Bet kuriuo atveju, tai yra vaistas - tai ir norejau atkreipti demesi, kad nenaudotumet jo kaip paprasto emoliento.
o dabar pabusiu tundra - ka reiskia ,,antihistamininis,, ?? Kazka radau, kad antialerginis, uzdegima slopinantis - bet man nuo to neaiskiau Nes medetkos pvz. taip pat uzdegima slopina - o ketotifenas juk vaistas?
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 31, 11:05)
jei pienas netinka, ar gali tikti pvz sviestas? juk tas pats pieno baltymas, ar ne? valgem sausainiu su daug sviesto (taip ant pakuotes bent raso) - nieko blogo neatsitiko. nuo laselio pieno 5 min begyje uzsidega zandai ir ima ji juos draskyti..
Manau taip gali buti, nes gal tavo Greta alergiska kazkokiai sudedamajai daliai, o atskiruose pieno produktuose tos dalys skiriasi, todel gal jums sviestas tinka. As taip supratau is alergologu, kad pats pikciausias yra grynas pienas, o subproduktai pilnai gali tikti.
Mums pvz. rodo alergija laktoglobulinams ir kazeinui - tai sake kol kas jokiu pieno produktu nevartoti.
Tikrai,kaip Amica rase,pabandyk daryti Ghi sviesta bent jau is pradziu, o veliau gal ir paprasta pamatysi, kad galit.
O rugscius pieno produktus galit vartoti??
Laiskriste1 , bandysim ieškot saulės Kretoj
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 31, 11:05)
nuotakos musu temoj sviesesnes , ir pas mus visai smagu - zandukai grazus, nelabai nezinantis ir pasakytu, kad turim odos liga. nuopelnu negaliu nurasyti nei naujiems kremams, nei dietoms - visai nieko jau kuris laikas nekeiciu. valgom vis ivairiau. gal cia jau senokai atsiles oras padeda o gal tikrai menulis jei jau pas dauguma dabar pagerimas
na, tų baltymų yra daug ir matyt kartais ne viskas vaikas alergiškas , o tik vienam kuriam. jei tinka ir valio tik vis tiek nepadauginkit.
maniškis visad galėjo valgyt rūgščius pieno produktus, o pieno ir įprastų mišinėlių, net be laktozės - ne (tų spec mišinėlių jau neberagavom, nes vaikis buvo jau didelis, perėjom tiesiai prie jogurto).
dar beveik 100proc esu įsitikinusi, kad sualergizavo nuo pyrago kepto su pieno raugu, taigi, atrodo irgi rūgštus produktas, bet kas jam ten netiko, nesuprasi (gal pasigamino mielės, nežinau, nes ir joms esam alergiški, o gal vis dėlto išliko tas pieno komponentas, kuriam esam alergiški).
Papildyta:
QUOTE(Piranij@ @ 2009 03 31, 14:12)
Mums pvz. rodo alergija laktoglobulinams ir kazeinui - tai sake kol kas jokiu pieno produktu nevartoti.
o kaip jums nustatinėjo alergiją laktoglobulinams ir kazeinui?
mes kai kraują darėmės dar nerodė nieko pienui, o neseniai tik lopo tyr padaryti pagaliau patvirtino ką ir taip iš praktikos matėm, kad alergiškas pienui, bet nieko nekonkretino gyd.
QUOTE(Piranij@ @ 2009 03 31, 12:12)
o dabar pabusiu tundra - ka reiskia ,,antihistamininis,, ?? Kazka radau, kad antialerginis, uzdegima slopinantis - bet man nuo to neaiskiau Nes medetkos pvz. taip pat uzdegima slopina - o ketotifenas juk vaistas?
Manau taip gali buti, nes gal tavo Greta alergiska kazkokiai sudedamajai daliai, o atskiruose pieno produktuose tos dalys skiriasi, todel gal jums sviestas tinka. As taip supratau is alergologu, kad pats pikciausias yra grynas pienas, o subproduktai pilnai gali tikti.
as taip suprantu antihistaminu veikima - organizmui perdetai jautriai sureagavus i koki nors alergena prisigamina histaminu; ju perteklius organizme issaukia visas tas alergines reakcijas: odos raudima, berimus, nosies perstejima, asarojima, ciaudejima ir pan.
antihistamininiai preparatai neleidzia gamintis histaminams (ar mazina ju kieki kraujyje).
medetkos turbut neturi tokio poveikio (kovoti su histaminais organizme).
parasiau, koki isivaizdavima turiu seniai domejausi, gal ka ir primirsau ar supainiojau.. tada kas nors pataisys
beje, kaip suprantu, antihistaminu veikimas priestarauja homeopatijos principams. jie uzslopina organizmo atsaka i alergena, bet atseit nuo to organizmui tik sunkiau.