QUOTE(ausru @ 2009 03 30, 08:55)
Mamos, patarkit ka nors protingo, nes jau galva neisnesa - visas vaiko kunelis raudonas sausas, tarsi nuplikintas, o po pamperiu svaru. Ar dar kam nors taip yra? Ten kur prasideda pamperis pas mus kaip uzrezta - iki pamperio raudona, po pamperiu balta. Kas cia per mistika? Ar gali cia buti nuo milteliu? Bet jau pakeitem tu milteliu n+k: Surcare, Neutral, Ringuva, AlmaWin, dabar Sonett skysciu skalbiu specialiai alergiskiems vaikams ir dar 10 kartu perskalbiu - visvien tas pats. Nesuprantu
. Gal maniskis dar ir kokiai medvilnei alergiskas (girdejau toki atveji) ar drabuzeliu dazams?
Pasikartosiu - ar dar kam nors taip yra?
Ir mums taip būdavo,visko aš prisigalvodavau,bet kai pavasrį atėjo pagerėjimas,tai ir dingo tie bėrimai ir sausumas. Sunkiausi būna pirmi metai. Po to AD mažėja ir lengviau jau būna su juo kovoti. Nežinau kodėl,gal todėl,kad jau pripranti,susigyveni su ta liga. Mūsų atveju vaikui augant mažėjo ir AD. Drėkinimas tikrai padeda. Svarbiausia atrasti tinkamą drėkiklį. Kaip Grušauskas sakė dėl manęs,kad ir vištos
šūdu tepk,jei tik tai gerai drėkina. Kas iš to,kad aš jums rekomenduosiu brangiausius drėkiklius,o jums gal tiks koks už 2lt. Labai svarbu atrasti tinkamą drėkiklį ir aš labai džiaugiuosi,kai mamos jį atranda.
Na aš čia gal biškį ne į temą
Papildyta:QUOTE(Lince1 @ 2009 03 30, 11:36)
Aš bandau vis daugiau maisto duot ir tas pats, ar vaiką laikydavau ant penkių produktų ar dabar vis daugiau ir daugiau duodu. Aišku neduodu šokolado, kiaušinių ir kitų didžiųjų alergenų. Priėjau tokios išvados, kad mūsų AD nealerginis
Na va,kaip džiugu,kad jau daug ko ragaujat,nereikia bijoti duoti paragauti naujų produktų,aišku,tik pirmą kartą nereikia padauginti
Aš ir labai bijojau įvedinėti naujus produktus,bet kai po truputį pradėjau ir pamačiau,kad niekas nesikeičia,tai tada bandėm ir bandėm
. Ir pasirodo tie produktai,kurių aš labai bijojau mums kuo puikiausiai tiko
Sėkmės jums
Papildyta:QUOTE(Amica @ 2009 03 29, 17:07)
Na va, pervariau visus 46 puslapius, surinkau naują info, bus dar daugiau info sekančioje temoje. Tuoj galėsim išleisti knygą apie AD
Na tu ir šaunuolė
Verta prizo siurprizo
Papildyta:Meda 01 kur jau lėksit
matau liko tik 1 mėnuo ir 10dienų