QUOTE(geguzevasaris @ 2009 03 27, 23:03)
Labas, pas mus tas pats rūpestėlis.Ir priemones tas pačias naudojam , ir rezultatas analogiškas Kūnelis super, veidukas-super, o aplink burnytę mh... Tai šiandien kaip aklai vištai grūdas-nueinu į "eurovaistinę", o ten šviežia akcija- "Linola" losjonui- 30% nuolaida, o "Linola" šampūnui 50-%nuolaida. Nu kaip neišbandyt, kai tokia proga. Vaistininkės sako ką tik atstovė buvo ir tas akcijas padarė O aš jau senai norėjau išbandyt, bet man žiauriai brangu atrodė...
Tai va, patepiau aš tuo losjonu apie burną, labai gražiai pariebino, susigėrė, nurimo. Žiūrėsim kaip toliau.Beje, "Linola" man nėra toks malonus tepti , kaip Atoderm PP, bet galbūt to riebumo ir prireikė apie būrnytę ir lūpas
Tai va, patepiau aš tuo losjonu apie burną, labai gražiai pariebino, susigėrė, nurimo. Žiūrėsim kaip toliau.Beje, "Linola" man nėra toks malonus tepti , kaip Atoderm PP, bet galbūt to riebumo ir prireikė apie būrnytę ir lūpas
Būtinai parašyk,ar nors kiek pagelbėjo.Bėgsiu ir aš pirkt,nes į barzdą net baisu žiūrėt.Tepu dabar TS,bet galvoju gal ko riebesnio reikėtų