QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 26, 00:18)
mano vyresnelis ne tik viduriuodavo, bet ir vemdavo, kaip as vadindavau budavo "vidine" alergija, kuri butent vemimu ir viduriavimu pasireiksdavo ir "isorine", kai toksinai ir alergenai "iseidavo" per oda berimu pagalba
QUOTE(Olgina @ 2009 03 26, 02:03)
Pas mus liudni reikalai, nuo vakar temperatura 38, buvo atejusi gydytoja, apziurejo, pasake, kad gerklyte raudona, israse umckalor ir viskas, gal to ir pakanka
ojei laikykites
mano dukriukui jau nedidelis pagerejimas, 3 kart tfu tfu tfu, prausiames kas antra diena berzu nuovire, tepames Uriage Xemose, kai nesiprausiam berzuose, kisu po dusu, tik tada tepu kremuku. Na mano ir vyresneliui padedavo daznos maudynes, oda nusausedavo, bet greit po duso patepus kremu, atsistatydavo tas dregnumas, nes jei tik odele suprakaituoja, poros uzsikemsa, nekvepuoja, iskart parausta, demem ismeto, isberia ir t.t.
vakar su vidurineliu apturejom zaibiska alergine reakcija, pirma karta paragavo pomidoro, isbere po pusvalandzio gerai kad atejes pasisake jog skauda nugaryte, paziurejau ir pakraupau, teko griebtis vaistuku Dabar gydau abu mazuosius, aciu dievui vyresnelis pasitepa pats, nors irgi reik uzrekt, nes pamirsta