Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XI tema

QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 26, 00:18)
merginos, ar yra kuriai nors kad vaikui alerginė reakcija būtų viduriavimas?

mano vyresnelis ne tik viduriuodavo, bet ir vemdavo, kaip as vadindavau budavo "vidine" alergija, kuri butent vemimu ir viduriavimu pasireiksdavo ir "isorine", kai toksinai ir alergenai "iseidavo" per oda berimu pagalba

QUOTE(Olgina @ 2009 03 26, 02:03)
Pas mus liudni reikalai, nuo vakar temperatura 38, buvo atejusi gydytoja, apziurejo, pasake, kad gerklyte raudona, israse umckalor ir viskas, gal to ir pakanka

ojei laikykites 4u.gif

mano dukriukui jau nedidelis pagerejimas, 3 kart tfu tfu tfu, prausiames kas antra diena berzu nuovire, tepames Uriage Xemose, kai nesiprausiam berzuose, kisu po dusu, tik tada tepu kremuku. Na mano ir vyresneliui padedavo daznos maudynes, oda nusausedavo, bet greit po duso patepus kremu, atsistatydavo tas dregnumas, nes jei tik odele suprakaituoja, poros uzsikemsa, nekvepuoja, iskart parausta, demem ismeto, isberia ir t.t.

vakar su vidurineliu apturejom zaibiska alergine reakcija, pirma karta paragavo pomidoro, isbere po pusvalandzio blink.gif gerai kad atejes pasisake jog skauda nugaryte, paziurejau ir pakraupau, teko griebtis vaistuku doh.gif Dabar gydau abu mazuosius, aciu dievui vyresnelis pasitepa pats, nors irgi reik uzrekt, nes pamirsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 03 26, 15:55)
Amica kur dingus??? g.gif

Sveikutės smile.gif

Visiems ligoniukams po 4u.gif , visiems, kam pablogėjo AD - po 4u.gif , visiems, kam pagerėjo - po 4u.gif , visoms mamytėms irgi po 4u.gif

Viską skaitau, viską seku, jau žiūriu tuoj temą pribaigsite, reikia šios temos naują info ruošti smile.gif . Tik vat parašyti nėra kada doh.gif . Bet jau kiek naujų veidų temoje unsure.gif . Nu nejau AD šitaip plečiasi? unsure.gif

O pas mus toks viduriukas. Truputį su nežymiais palingavimais į vieną ar kitą pusę. Visumoje kol kas esu rami, tfu tfu tfu. Pabandėm lietuviškų Gaidelio sausainių ir padėjom ties jais pliusą smile.gif . Paragavom kvietinių/ruginių miltų batono ir taip pat padėjome pliusą. Kol kas. Ragavom lietinio, savo sudėtyje turinčio kiaušinį ir karvės pieno. Berods nieko. Raciono labai plėsti neskubu, gerai auga ir ant dietos pasodintas biggrin.gif . Šiandien užkalbino mano mažių moteriškė, klausia jo kiek jam metukų, sako, turbūt tau jau daugiau kaip du, ar ne? biggrin.gif . Sakau, jam dar tik 1,4 metukų doh.gif . Nepatikėjo lotuliukas.gif

Dėl maudynių. Maudau kartą savaitėje, bet pasipliuškenam apie 20min tikrai, jei ne daugiau. Bet ištepti mano judrų vaiką po maudynių per 3min yra neįmanoma doh.gif . Ypač su TS. Tad kol kas maudau tik kartą savaitėje, visą kūną ištepu su TS, o paskui savaitės begyje tepu tik veiduką (prausiam ryte su vandenuku ir vakare su muiliuku), pasausėjusį plotą ant rankytės ir kojytes (jos nusiprausia plaunant dupcę). Tepu ne tik TS, žiūriu pagal situaciją. Jei pamatau tokius nepadžiūvusius rausvus spuogelius, tai tepu su Atoderm PO Zinc, gana gerai nusausina juos, nubalina. TS kaitalioju su Xemose, Leti AT-4, Eucerino kremuku veidui su omega, Atoderm PP. Ypač kai matau, jog situacija kiek pablogėjus. Tuomet tas kremų kaitaliojimas gelbėja.

Daddygirl, naują tavo muiliuką bijau imti, nes buvome išberti nuo ramunėlių ir gana stipriai sualergizavo medetkų kremas. Bet mielai paimčiau to avižinio muilo arba senojo Gretutės muiliuko 4u.gif

Tai tiek šiam kartui smile.gif . Apsireiškiau, atsižymėjau temoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 26, 11:46)
ačiū  4u.gif
pažiūrėjau internete, čia pieno rūgšties bakterijos bet neparašyta kaip išgautos, ar galima alergiškiems pienui, tai nebandysiu bent jau paūmėjimo metu kol kas...  doh.gif

čia pirmam puslapiuky radau Flora Care, gal kuri žinot sudėtį? ar galima alergiškiem pienui? mūsų baisiųjų mielių jau lyg žiūrėjau žiūrėjau neradau sudėty.... dar fermnetai įdėti, įdomu čia tie patys, kur ir atskirai būna pvz kreonas?
Papildyta:
ačiū  4u.gif  4u.gif  bandysim.

Mano zuikis alergiskas pienui (4-ta alergijos klase) ir mes gerem Gefilus, Bifolac gerasias bakterijas - tiko. Bifolac ypac tinka esant viduriavimui. O dabar Floracare baiginejam - thumbup.gif . Paskutiniu metu kakodavo 1 karta i savaite, o dabar po Floracare minimum 3 kartus i diena - thumbup.gif - nors homotoksinai prasivalo. Ir oda grazesne wub.gif
Atsakyti
Laba diena.Senokai berašiau..Tik kad nieko naujo smile.gif .Džiaugiuosi,kad ant kūnelio AD šiuo metu nėra.Tik ant veiduko.Blogiausiai atrodo barzda.Kūnelį tepu Biodermos PP mirksiukas.gif .Odelė patepus labai švelnutė ir minkštutė.Bet ką su veiduku daryti.Jau ir su Biodermos su cinku tepu ir drėkinu dažnai.Niekaip nesiseka užsigydyti.Taip ir ieškau būdų,bet pakolkas nesėkmingai.
Kai kūnelis dar buvo su AD,tai ir mums maudynės ne į naudą buvo.Nes ištraukus iš vandens iškart tos vietos raudonos pasidarydavo.O dabar atrodo,kad jokios blogos įtakos nedaro.Gal kad spėjam per tas tris minutes padrėkinti kūnelį?
Stiprybės visoms mamytėms 4u.gif
Atsakyti
Laiskriste, o mums tas puiklapiu aliejus, zinok, ne ypac g.gif . Arba ant pablogejimo pataikiau juo tepti arba jis mums netiko. Padejau pakolkas i sali, bandysiu dar karta po kurio laiko - gal bus taip kaip su ts? Tikiuosi.
Papildyta:
Cia toki straipsniuka aptikau - "Alergijos ligos per homeopatijos ir homotoksikologijos prizmę" - http://www.medicine....e...&strid=4946 . Gal kam idomu bus.
Atsakyti
QUOTE(Granatas @ 2009 03 26, 13:54)

1. Maudynės. Maudytis reikia kuo dažniau. Mažus leliukus rekomenduojama maudyti 3 kartus dienoje. (nei viena didžiai gerbiama alergologė mums šito nepasakė.). Maudome šiltoje vonioje (jokiais būdais ne karštoje). Išmaudžius vaiką ištepame emolientu (mums geriausiai tinka A-derma Exomega) per 3 minutes. Ne per 5, ne per 4, ne per 3,5, o BŪTENT per 3. Nusineškite laikrodį į vonią. Bent kokius 3-4 kartus savaitėje maudomės NEGYVOSIOS DRUSKOS VONIOSE  (ne juodosios ar šiaip jūros druskos). Į vonią pilam apie 200-250 gramų. Maudomės 10-15 minučių. Nusiskalauti nereikia.

Pamatysite, kaip atrodys vaikų oda po savaitės.  bigsmile.gif  ax.gif

2. http://www.naturalec...f.com/index.htm  (čia tiems, kas yra netekę vilties  ax.gifax.gif Jo galima nusipirkti ir E-bay už pusę kainos.

3. pasiskaitykit apie "KARTALIN".

Va. Mes - prieš hormonus ir manome, kad atsikratyti AD galima ir natūraliom priemonėm  ax.gif  4u.gif

Kazin ar yra nors viena mama, kuri butu uz hormonus. Atopinis dermatitas atopiniam dermatitui nelygu. Kai tavo vaikas kiekviena diena atrodo lyg isvirtas, jo oda serpetoja ir skeldeja iki kraujo, nurengti drabuzeliai net dulka nuo pleiskanu, o pastoviai draskomos vietos nuolat slapiuoja pasidedi tokius grazius lozungus i sali ir griebiesi vieninteles priemones, kuri nors kiek palengvintu jo kancias - hormonu.
Matyt dar jums tik lengvos formos ad, jei padeda maudynes ir exomega. Beje, tai nera naturali priemone ir pas mus tokiu "naturaliu" priemoniu visa lentyna.

Na bet aciu, suzinojau ir si ta naujo 4u.gif . Kur ta negyvosios juros druska perkat? O Terrasil isbandet?
Atsakyti
Beje, mamos, vakar buvau Natura Mundoje (ne del maziaus, del saves) ir ka galiu pasakyti - kraupina mane Kauno daktarai, nu ir kraupina! Kazkoks pasiputimas, pasikelimas, besaikis saves virs kitu iskelimas. Taip ir norejosi pasakyti "jei suniukas uodegos neriestu, tai aptriestu". Net Vilniuj Baltijos - Amerikos klinikoj neteko tokio elgesio patirti kaip Kaune jau kelinta syki. Atvaziuoji blyn i privacia klinika, moki pinigus, o tave atsiprasant tarpdury pakonsultuoja ir dar su nepatenkinta veido israiska, kad mazdaug cia trukdai asmenini gydytojos laika. Susidare toks ispudis, kad norejo, kad tiesiog praverus duris padeciau pinigus ir drozciau sau be jokios konsultacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 27 kovo 2009 - 11:06
Aš visą laiką galvojau, kad apie AD žinau DAUG. Šioje srityje buvau iškėlus nosį aukštyn, nes, kaip minėjau, mūsų tėtukas turį bjaurų AD (su antrine infekcija dažniausiai). Buvo padaryta krūva tyrimų, nustatyta, kad alergiškas beveik viskam lotuliukas.gif Beje, tyrimai kainavo krūvą pinigų. Rezultatas iš to - š..... Buvom jauni ir varėm dermovate, cutivate ir pan..... Bet...žmonės auga....ateina į protą.... blush2.gif ax.gif Be to, atsirado mažiukas žmogeliukas blush2.gif blush2.gif blush2.gif taigi teko nusiimti "visažinio" kepurę, sėsti ir gilintis į problemą iš naujo.

Ir reziumė, po visų skaitymų - pirmoje vietoje - teisingos dažnos maudynės, nes odą reikia drėkinti - 3 min. bėgyje reikia ištepti visą kūną jums tinkančiu emolientu. Rezultatas tikrai geras. Aš buvau girdėjus apie tai ir anksčiau, bet nekreipiau dėmesio į tas 3 minutes. Verta pabandyti. Tai nekainuos jums pinigų. Nu pazirs vaikas (mūsų mažoji taip barasi, kad oj oj). Beje iškart po maudynių ir mums parausta tos vietos, bet poto nusiramina.

O pas mus buvo labai bloga situacija (pačioje pradžioje). Mums nerealiai pagerino situaciją A-derma Exomega emolientas. Nors dabar esam užsisakę nerafinuoto neapdirbto taukmedžio sviesto, tai bandysim A-dermą pakeisti juo. Žiūrėsim.

Kažkas klausė apie jūros druską. Mes ją perkam iš INDOVOX. ten kg kainuoja apie 15 Lt. (vaistinėje apie 30 lt.).

Terrasil nebandėm, nes žiūrim iki kokios stadijos pasigerinsim situaciją su dažnom maudynėm ir druska ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 03 27, 11:45)
Matyt dar jums tik lengvos formos ad, jei padeda maudynes ir exomega. Beje, tai nera naturali priemone ir pas mus tokiu "naturaliu" priemoniu visa lentyna.

Mes važiavom į alergologinį 2 kartus. Tuomet mums buvo labai stiprūs PAGERĖJIMAI. Tai daktarė matydama tai, abu kartus rašė - vidutinio sunkumo AD. O dėl A-derma, tai nesakau, kad tai natūrali priemonė. Tiesiog tai papraščiausias kremas-emolientas (su visokiais parabenais ir kt. š. lotuliukas.gif ). Btet kol kas jis mums tinka. Bandau rasti kažką kitą. Bet tai nėra koks nors hormoninis tepalas ar pan....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Granatas: 27 kovo 2009 - 11:49
QUOTE(ausru @ 2009 03 27, 10:21)
Mano zuikis alergiskas pienui (4-ta alergijos klase) ir mes gerem Gefilus, Bifolac gerasias bakterijas - tiko. Bifolac ypac tinka esant viduriavimui. O dabar Floracare baiginejam -  thumbup.gif . Paskutiniu metu kakodavo 1 karta i savaite, o dabar po Floracare minimum 3 kartus i diena -  thumbup.gif - nors homotoksinai prasivalo. Ir oda grazesne  wub.gif

ačiū už atsiliepimus apie Floracare, turėsim juos omeny juos.
o Bifolac visai be efekto mums buvo, toks vaizdas kad kiaurai išeidavo su visu viduriavimu sad.gif
ir gyd mums sakė kad su laktozės netoleravimu tik gefilus plius galima, o jus kuri geret, gefilus, ar gefilus plius?

beje, vaikui labia pagerėjo, džiugu širdy, šiandien jau nebesulaukiam net kakučio thumbup.gif , man atrodo Zyrtec mums ryškiai veikia; ir žandai nuo šienlingės buvo paberti, tai ir čia oda išsilygino pašvarėjo wub.gif

mes zyrtek pirmą kartą vartojam, tai tikiuosi neteks dažnai, nes girdėjau, kad paskui priprantama prie jo ir nebeduoda efekto... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2009 03 27, 00:03)
vakar su vidurineliu apturejom zaibiska alergine reakcija, pirma karta paragavo pomidoro, isbere po pusvalandzio  blink.gif  gerai kad atejes pasisake jog skauda nugaryte, paziurejau ir pakraupau, teko griebtis vaistuku  doh.gif

joo taigi buna tie pomidorai kazkaip modifikuoti ir jose jei neklystu riesutu pedsaku galima rast g.gif
Atsakyti
Labas, mamytes 4u.gif Gal kas siusteltu i AZ homeopates Gemos kontaktus, buciau labai dekinga 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 03 27, 09:45)
Laiskriste, o mums tas puiklapiu aliejus, zinok, ne ypac  g.gif . Arba ant pablogejimo pataikiau juo tepti arba jis mums netiko. Padejau pakolkas i sali, bandysiu dar karta po kurio laiko - gal bus taip kaip su ts? Tikiuosi.

Tai va sunku su tom natūraliom priemonėm. Reikia vis bandyti ir bandyti,kol pagaliau tinka. Ir žinok tu čia kodėl taip g.gif
TS ir mums iš pradžių netiko,bet po kurio laiko galima sakyt "prisijaukinau" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Granatas @ 2009 03 27, 11:45)
1.Ir reziumė, po visų skaitymų - pirmoje vietoje - teisingos dažnos maudynės, nes odą reikia drėkinti - 3 min. bėgyje reikia ištepti visą kūną jums tinkančiu emolientu. Rezultatas tikrai geras. Aš buvau girdėjus apie tai ir anksčiau, bet nekreipiau dėmesio į tas 3 minutes. Verta pabandyti. Tai nekainuos jums pinigų. Nu pazirs vaikas (mūsų mažoji taip barasi, kad oj oj). Beje iškart po maudynių ir mums parausta tos vietos, bet poto nusiramina.

2.Mes važiavom į alergologinį 2 kartus. Tuomet mums buvo labai stiprūs PAGERĖJIMAI. Tai daktarė matydama tai, abu kartus rašė - vidutinio sunkumo AD. O dėl A-derma, tai nesakau, kad tai natūrali priemonė. Tiesiog tai papraščiausias kremas-emolientas (su visokiais parabenais ir kt. š.  lotuliukas.gif ). Btet kol kas jis mums tinka. Bandau rasti kažką kitą. Bet tai nėra koks nors hormoninis tepalas ar pan....

1.Na aš manau,kad mes visos vaiką ištepam per 3 min. Juk išėmus iš vonios nepradedam žaisti,o tik greit nusausinam ir tepam ypač tos,kurių vaikai dideli nenuoramos. Aš šnd maudžiau ir net pasidėjau laikrodį,kad matyčiau kiek užtrukau tepdama. Man užteko 2min smile.gif

2.Klausimas,ar jūsų vaikui niežti bėrimus? Ar naktį jis nesidrasko ir nenusidrasko iki kraujų? Ar miega ramiai?Juk nei viena mama išberto vaiko nepuola iš kart tept
hormonais.
Visos mes čia ieškom priežasčių,bandom įvairius drėkiklius. Tik deja ne visom natūralios priemonės tinka,kad ir kaip mes to norėtume.

Šiuo postu jokias būdais nenorėjau jūsų įžeisti,tik pasakiau savo nuomonę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 27 kovo 2009 - 14:04