Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XI tema

QUOTE(kgintare @ 2009 03 24, 15:26)
as viena muiliuka uzsisakau  bigsmile.gif
busiu tavo gaminuku fane tuoj  blush2.gif

oi aciu 4u.gif kaip smagu wub.gif

o naujas muilas taip atrodo
user posted image
kvepia zolelem (pagrinde ramunelem). aisku, kvapas kaip ir visu silpnes, bet lengvas turetu islikti.

QUOTE(lawanda @ 2009 03 24, 21:42)
uztat abiems labai liuks tavo avizinis, mazosios sikniukui irgi  thumbup.gif 

kaip gerai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Daddygirl,2009 03 24, 16:30]
Turiu nauja vaikiska labai svelnu muiliuka.

Ir aš užsisakau viena muiliuką smile.gif .
Atsakyti
merginos, ar yra kuriai nors kad vaikui alerginė reakcija būtų viduriavimas?

pas mus vėl pablogėjimas žiaurus, viduriuoja vandeniu, ir ten kur tas vandenukas liečiasi su oda visa raudona su bėrimu ir dar net tokia lyg patinusi atrodo cray.gifcray.gifcray.gif

mums anksčiau tik pora kartų buvo tas bėrimas, gėrėm aerius, bet nepastebėjau, kad ką būtų padėjęs, man rodos daugiau savaime tuomet praėjo... sad.gif dabar sudaviau zyrtac, mums jį išrašė šienligės paūmėjimui, net nežinau, ar tokiu atveju jis tinka?

net nebežinau jau nuo kurio galo pradėti vaiką gydyti, patepiau zinko tepalu tuos bėrimus ir nebežinau kaip daugiau vaikui padėt. zyrteko bent toks efektas kas primigdė atrodo, tai užsiliūliavom nakčiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 26, 00:18)
merginos, ar yra kuriai nors kad vaikui alerginė reakcija būtų viduriavimas?

pas mus vėl pablogėjimas žiaurus, viduriuoja vandeniu, ir ten kur tas vandenukas liečiasi su oda visa raudona su bėrimu ir dar net tokia lyg patinusi atrodo cray.gifcray.gifcray.gif

mums anksčiau tik pora kartų buvo tas bėrimas, gėrėm aerius, bet nepastebėjau, kad ką būtų padėjęs, man rodos daugiau savaime tuomet praėjo... sad.gif dabar sudaviau zyrtac, mums jį išrašė šienligės paūmėjimui, net nežinau, ar tokiu atveju jis tinka?

net nebežinau jau nuo kurio galo pradėti vaiką gydyti, patepiau zinko tepalu tuos bėrimus ir nebežinau kaip daugiau vaikui padėt. zyrteko bent toks efektas kas primigdė atrodo, tai užsiliūliavom nakčiai  unsure.gif

laikykites console.gif uz ka tokiems mazuciukams tiek vargu, maziukui daug 4u.gif 4u.gif gal bandykite pas gydytoja nueiti ar bent paskambinkite jai... g.gif
Papildyta:
Pas mus liudni reikalai, nuo vakar temperatura 38, buvo atejusi gydytoja, apziurejo, pasake, kad gerklyte raudona, israse umckalor ir viskas, gal to ir pakanka g.gif . Mazoji antra diena kaip nieko nevalgo, tokia liudna, graudu ziureti verysad.gif o ir berimai musu paumejo, vienu metu buvo tokia reakcija keista...plastakos patino ir ant ju atsirado tokios mazos baltos puslytes ir daug ju...niu panasiai kaip pas Morteles maziuka nuotraukoje ant peduciu.Tai vaikas, vargsas, nezinojo kur detis, net griauzti rankytes pradejo...o po pusvalandzio viskas dingo unsure.gif gal cia tokia reakcija i umckalora g.gif bet daugiau nepasikartojo..tfu tfu
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 03 26, 02:03)
laikykites console.gif uz ka tokiems mazuciukams tiek vargu, maziukui daug 4u.gif  4u.gif gal bandykite pas gydytoja nueiti ar bent paskambinkite jai... g.gif
Papildyta:
Pas mus liudni reikalai, nuo vakar temperatura 38, buvo atejusi gydytoja, apziurejo, pasake, kad gerklyte raudona, israse umckalor ir viskas, gal to ir pakanka g.gif . Mazoji antra diena kaip nieko nevalgo, tokia liudna, graudu ziureti verysad.gif o ir berimai musu paumejo, vienu metu buvo tokia reakcija keista...plastakos patino ir ant ju atsirado tokios mazos baltos puslytes ir daug ju...niu panasiai kaip pas Morteles maziuka nuotraukoje ant peduciu.Tai vaikas, vargsas, nezinojo kur detis, net griauzti rankytes pradejo...o po pusvalandzio viskas dingo unsure.gif gal cia tokia reakcija i umckalora g.gif bet daugiau nepasikartojo..tfu tfu

niu va, su tom ligelėm verysad.gif laikykitės ir jūs.
nesijaudink dėl nevalgymo, serga mažiukė, tai svarbiausia kad skysčių gautų, paskui atsigriebs tu tuo valgymu.

mums pas gydytoją kitą savaitę, tai teks sulaukti vizito... ir šeimos atostogauja, tai nėr su kuo pasitart, pavaduojanti schmoll.gif

Atsakyti
o mums šiandien paraudimai jau praėjo, tik žaizdelės liko sad.gif
kokiu kremu gydote žaizdeles?
mums anksčiau tokių nelabai buvo, tai net alergologės nepaklausiau kai buvom praeitą savaitę.

ir atrodo jau šienlingė mumi lenda kartu su visais kitais malonumais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 26, 09:49)
o mums šiandien paraudimai jau praėjo, tik žaizdelės liko sad.gif
kokiu kremu gydote žaizdeles?
mums anksčiau tokių nelabai buvo, tai net alergologės nepaklausiau kai buvom praeitą savaitę.

ir atrodo jau šienlingė mumi lenda kartu su visais kitais malonumais doh.gif

console.gif pabandyk su medetkų tepalu. O,ar jums ten nešlapiuoja,nes jei šlapiuoja,tai tada būtinai reikia uždžiovinti.

Ar tu niekad nebandei kokio Linex panaudoti. Nors viduriavimą sumažintų.

Ir kai jau pradeda viduriuoti,tai vis patepliok užpakaliukų kokiu apsauginiu kremu. Aš pvz naudoju Excipial su migdolų aliejumi,ten yra ir cinko. Mums jis thumbup.gif . Kitoms tinka Sudocream. Pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 26 kovo 2009 - 10:20
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 03 26, 11:17)
console.gif pabandyk su medetkų tepalu. O,ar jums ten nešlapiuoja,nes jei šlapiuoja,tai tada būtinai reikia uždžiovinti.

Ar tu niekad nebandei kokio Linex panaudoti. Nors viduriavimą sumažintų.

ačiū, bandysim, aš kaip tik sau buvau medetkų nusipirkus, nukištas tarp vaistų, net nepagalvojau 4u.gif
vakar tepiau cinko tepaliuku, tai turbūt jis jau padžiovino, nes šiandien jau pasausėjus odytė, sutraukta tokia vietomis atrodo.

o dėl gerųjų bakterijų, tai ir nesakyk.... geriam ir geriam mes jas.
daug išbandę, likę tik dviejų rušių, kurios tinka, nes vienose pieno likučių, kitose pasirodo dar ir mielių, kurioms žiauriai alergiškas vaikas, tai po eilinio mano ekperimento su gerosiomis bakterijomis (neradau mūsų naudojamų, tai nupirkau naujų) ir turim šitą pablogėjimą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 26, 10:21)
ačiū, bandysim, aš kaip tik sau buvau medetkų nusipirkus, nukištas tarp vaistų, net nepagalvojau  4u.gif
vakar tepiau cinko tepaliuku, tai turbūt jis jau padžiovino, nes šiandien jau pasausėjus odytė, sutraukta tokia vietomis atrodo.

o dėl gerųjų bakterijų, tai ir nesakyk.... geriam ir geriam mes jas.
daug išbandę, likę tik dviejų rušių, kurios tinka, nes vienose pieno likučių, kitose pasirodo dar ir mielių, kurioms žiauriai alergiškas vaikas, tai po eilinio mano ekperimento su gerosiomis bakterijomis (neradau mūsų naudojamų, tai nupirkau naujų) ir turim šitą pablogėjimą  verysad.gif

Vienai šios temos mamytei alergologė Vaivarienė rekomendavo Narine gerasias bakterijas,ar jūs tokių negėrėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 26 kovo 2009 - 10:42
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 25, 23:18)

net nebežinau jau nuo kurio galo pradėti vaiką gydyti, patepiau zinko tepalu tuos bėrimus ir nebežinau kaip daugiau vaikui padėt. zyrteko bent toks efektas kas primigdė atrodo, tai užsiliūliavom nakčiai  unsure.gif

As tai vietoj taves tepciau Dermilon paste (mums jis buvo auksinis vaistas gydant sikniuka, auksinis ir iki dabar thumbup.gif ), po kiekvieno pampio keitimo plauti su muiliuku dupciuka. Man kazkada viena mamyte taip patare, as pasinaudojau jos patarimu ir jis mums puike veike, pabandykit ir jus. Ir BUTINAI gerosios bakterijos.
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 03 26, 11:30)
Vienai šios temos mamytei alergologė Vaivarienė rekomendavo Narine gerasias bakterijas,ar jūs tokių negėrėt?

ačiū 4u.gif
pažiūrėjau internete, čia pieno rūgšties bakterijos bet neparašyta kaip išgautos, ar galima alergiškiems pienui, tai nebandysiu bent jau paūmėjimo metu kol kas... doh.gif

čia pirmam puslapiuky radau Flora Care, gal kuri žinot sudėtį? ar galima alergiškiem pienui? mūsų baisiųjų mielių jau lyg žiūrėjau žiūrėjau neradau sudėty.... dar fermnetai įdėti, įdomu čia tie patys, kur ir atskirai būna pvz kreonas?
Papildyta:
QUOTE(kgintare @ 2009 03 26, 12:38)
As tai vietoj taves tepciau Dermilon paste (mums jis buvo auksinis vaistas gydant sikniuka, auksinis ir iki dabar  thumbup.gif ), po kiekvieno pampio keitimo plauti su muiliuku dupciuka. Man kazkada viena mamyte taip patare, as pasinaudojau jos patarimu ir jis mums puike veike, pabandykit ir jus. Ir BUTINAI gerosios bakterijos.

ačiū 4u.gif 4u.gif bandysim.
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 26, 11:46)

čia pirmam puslapiuky radau Flora Care, gal kuri žinot sudėtį? ar galima alergiškiem pienui? mūsų baisiųjų mielių jau lyg žiūrėjau žiūrėjau neradau sudėty.... dar fermnetai įdėti, įdomu čia tie patys, kur ir atskirai būna pvz kreonas?

Man rodos, kad Linex tikrai tinka alergiskiems pienui wink.gif
Atsakyti