Atejau pasidziaugti - mano panelei zyyyymus pagerejimas. Dziaugiuosi tyliai siam momentu rutim ti demele 5 centu monetos dydzio ant kojytes, visa kita dingo
Uztat man pirma karta gyvenime prie krutines atsirado nemazas raudonas nubertas plemas ir kaip niezzzzzzzzzzti
Daddygirl, mums kaip tinka kokoso aliejus Dabar makaluoju mazajai visokius misinius (su TS, su KS)su juo ACIU! Auksas tu!
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 24, 01:26)
tamanu alieju zinau. bet nebandzius.
ir as labai daug gero apie ji skaicius
tik tiek, kad apie praktiskai visus aliejus taip gerai raso musu berimu pradzioj as pirkau visus is eiles, nes vieno aprasymas patrauklesnis uz kito ...
tik visu net neisbandziau ant Gretos odos - dabar is ju gaminuosi sau visokius kuno sviestus ir pan nes po nauju alieju bandymu Gretos berimai sudirgsta, oda raudonuoja... bandziau gal kokius 5 aliejus, ir praejo noras naujus bandyt.
Gal tik is pradziu taip? Mums ir ts pradejus naudoti netiko, atrode, kad dar labiau dirgina oda. Tuomet nutraukiau ir tik po kurio laiko vel pabandziau ir ziuriu, kad
O apie tamanu alieju raso, kad tinka jautriai, pazeistai, sausai odai, paakiu ir veido odai, kudikiu ir vaiku odai. Tai kaip ir neturetu dirginti gal. Bet tu teisi, rasyti gali graziai.
"Kvapu namuose" mane dar medetku fitolis sudomino, bet gaila buvo pabaige.
"Vaistinių medetkų, lot. Calendula oficinalis žiedų ištrauka/maceratas šalto spaudimo saulėgrąžų aliejuje. Ekologiškas - Soil Association sert.
Mažina uždegimus, niežėjimą; naudotinas odos priežiūrai uždegiminių ligų (dermatitai, dermatozės, žvynelinė, neurodermitas, raudonė ir kt.) atvejais. Naudoti iki 20% koncentracijos mišiniuose su kitais kosmetiniais aliejais, kremų sudėtyje." ( http://www.aromata.l.../produktas/142/ )
QUOTE(kgintare @ 2009 03 24, 08:52)
Atejau pasidziaugti - mano panelei zyyyymus pagerejimas. Dziaugiuosi tyliai siam momentu rutim ti demele 5 centu monetos dydzio ant kojytes, visa kita dingo
Uztat man pirma karta gyvenime prie krutines atsirado nemazas raudonas nubertas plemas ir kaip niezzzzzzzzzzti
Daddygirl, mums kaip tinka kokoso aliejus Dabar makaluoju mazajai visokius misinius (su TS, su KS)su juo ACIU! Auksas tu!
ne as, o aliejus labai labai dziaugiuosi, kad jums jis padeda ir kad dabar megaujates pagerejimu
o tau isvis pirma karta AD pasireiske dabar? nu ir klastinga liga
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 03 24, 10:50)
Nu bet tikrai kiek galima jus čia kankinti Kaip šiandien?
Tikrai siaučia kažkoks virusas .Sveikit
Tikrai siaučia kažkoks virusas .Sveikit
tfu tfu tfu, bet kad nea... mums alergija per žarnyną eina, nuo pieno ir mielių viduriuoja, o jei tik sudirgina skrandį ilgėliau, tai tuomet jau viduriuojam nuo visko, kol susitvarko vėl žarnynas
jau buvom kelis mėnesiukus neviduriavę, prieš tai visus metus be pertraukos viduriavo, bet buvo visiškai susitvarkę, maistą mintinai žinojom, ką dėt į burną, ko ne, o dabar va vėl, tai ir ieškau, kas ne taip ir ko čia privalgėm, kad vėl prasideda...
QUOTE(Raganaa999 @ 2009 03 24, 12:40)
O mes sergam, temperatura, gerkle tai tos vietos kur buvo dermatitas paraudo, cia del tu issipeltusiu kraujagysliu matyt gerai kad nors AD neatsinaujino, nors geriam antibijotikus, tai gal dar atsinaujins
Nepaguosiu , visad taip ...Mano dičkis per kiekvieną sirgimą(peršalimas ir pan. ligelės) taip atsinaujindavo, bet paskjui vėl viską sutvarkydavom...Tiesiog žinau , kad taip bus ir ne kitaip ir priimu, ką darysi
Sveikos visos kovojancios. Kitokiom problemom ieskojau temos ir netycia uzmaciau sia, tai norejau pasipasakoti. Mano mergaitei kiek speju buvo AD pagal visus simptomus, nors kai nuvedem pas daktara pasake kad tai paprastas dermatitas. Bet as ta gydytoja nepasitikiu nes pati ejau tai ir man negerai diagnozavo. O mergaitei pasake kad tepciau tepaliuku kuri israse ir aliejukais ie maudant kuo maziau mirkti.
Kazkaip man jos tie nurodymai nepadedavo tada pradejau dometis ir prisiskaiciau apie AD ir viskas sutapo ir pasirodo kaip tik reikia vandeny ilgiau mirkti o sukelti galejo sausas oras ir kilimines dangos. Vasara persikraustem i kita buta tai ten nebebuvo kiliminiu dangu o ir oras geresnis (pajury) Dar i kaima isvaziuodavom pas senelius tai taip nyko nyko ir isnyko visos demes. Nes dabar pas mus ir sildymo laikotarpiu nera sausi kambariai, o kai sirgo dregnumas tebuvo vos 20 procentu o dabar virs 50. Dar kazkada buvo pasirode demeles bet jos gret pranyko ir dabar nebepasirodo, todel manau kad pakeitus aplinka ir kai kuriuos faktus issigydem nuo AD nors manau kad tikimybe ligai atsinaujinti visada islieka.
Visoms stiprybes
Kazkaip man jos tie nurodymai nepadedavo tada pradejau dometis ir prisiskaiciau apie AD ir viskas sutapo ir pasirodo kaip tik reikia vandeny ilgiau mirkti o sukelti galejo sausas oras ir kilimines dangos. Vasara persikraustem i kita buta tai ten nebebuvo kiliminiu dangu o ir oras geresnis (pajury) Dar i kaima isvaziuodavom pas senelius tai taip nyko nyko ir isnyko visos demes. Nes dabar pas mus ir sildymo laikotarpiu nera sausi kambariai, o kai sirgo dregnumas tebuvo vos 20 procentu o dabar virs 50. Dar kazkada buvo pasirode demeles bet jos gret pranyko ir dabar nebepasirodo, todel manau kad pakeitus aplinka ir kai kuriuos faktus issigydem nuo AD nors manau kad tikimybe ligai atsinaujinti visada islieka.
Visoms stiprybes
QUOTE(kgintare @ 2009 03 23, 15:00)
Lawanda, mano Meta nuo gebeniu baisiai beria Ar butina pupai mazajai butent si vaistuka duoti? o vitD tik aliejinis tiko
labiau itariu umckolora, ten gi palergonija, o gal kokia kryzmine su gebene gavosi nes kai viena gebene daviau berods nieko buvo, uzdaviau umckolora, antroj dienoj bumbt o gal kad kiekis gebenes jau per didelis buvo, ai pasimeciau
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 03 23, 15:04)
vajetau. Na ir žinok dabar nuo ko išbėrė Gali būti kad, nuo žolinių vaistuką,kiek prisimenu,tai tavo berniukams lygtais jie netinka,ar aš maišau
Bet nieko laikaisi,laikaisi . Daug balionų jums
Bet nieko laikaisi,laikaisi . Daug balionų jums
aciu, laikomes, mano vyresnelis jo augalams, bet vat abu sie preparatai jam tiko ir tinka uztat ir daviau mazajai, nes vidurineliui irgi tinka
QUOTE(Olgina @ 2009 03 23, 16:22)
laikykites gal bandyti vaistukus nutraukt
viskas, nutraukiau visus vaistus, nes vis tiek jau nebelabai kosti, sloguoja, siandien bandysiu berzu nuovire gal pamaudyt, uzdejau per pietus "praba" ant kojos, jei nesureaguos kisiu i vonia
gal kas zinot kiek tu berzu i vonele reikia nuovirui
QUOTE(Raganaa999 @ 2009 03 24, 09:40)
O mes sergam, temperatura, gerkle tai tos vietos kur buvo dermatitas paraudo, cia del tu issipeltusiu kraujagysliu matyt gerai kad nors AD neatsinaujino, nors geriam antibijotikus, tai gal dar atsinaujins
o mums atvirksciai - pakilus temperaturai, sergant, geriant antibiotikus AD pagereja
labai retai ji ligoniukas, tai 100% spresti negalim, bet kiek kartu taip buvo - visad sergant zandai pagrazedavo.
QUOTE(lawanda @ 2009 03 24, 13:04)
siandien bandysiu berzu nuovire gal pamaudyt, uzdejau per pietus "praba" ant kojos, jei nesureaguos kisiu i vonia
is pradziu gal nedaug bandyciau - 1-2 saukstus
Papildyta:
Turiu nauja vaikiska labai svelnu muiliuka su ramunelem, medetkomis ir lakisium. Pagaminau Gretai. Kelis muilus, jei kas nores pabandyti, parasykit - atvezciau.
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 24, 09:59)
o tau isvis pirma karta AD pasireiske dabar? nu ir klastinga liga
Na man alergija visokiom duklem astriem kvapam ir t.t. pasireiske bunant virs 20 metu, O dabar sast ir plemas toks skaudus lieciant, raudonas, nubertas taip kaip vandeningom puslelem ir niezti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 24, 14:30)
Turiu nauja vaikiska labai svelnu muiliuka su ramunelem, medetkomis ir lakisium. Pagaminau Gretai. Kelis muilus, jei kas nores pabandyti, parasykit - atvezciau.
as viena muiliuka uzsisakau
busiu tavo gaminuku fane tuoj
QUOTE(ausru @ 2009 03 24, 09:57)
"Kvapu namuose" mane dar medetku fitolis sudomino, bet gaila buvo pabaige.
"Vaistinių medetkų, lot. Calendula oficinalis žiedų ištrauka/maceratas šalto spaudimo saulėgrąžų aliejuje. Ekologiškas - Soil Association sert.
Mažina uždegimus, niežėjimą; naudotinas odos priežiūrai uždegiminių ligų (dermatitai, dermatozės, žvynelinė, neurodermitas, raudonė ir kt.) atvejais. Naudoti iki 20% koncentracijos mišiniuose su kitais kosmetiniais aliejais, kremų sudėtyje." ( http://www.aromata.l.../produktas/142/ )
Aš tai ant dukriuko odelės bandžiau paprastą medetkų tepalą tai jis mum padeda. Tepu juo kai atsiranda raudonos dėmelės. Reiks dabar pasidomėt šiuo medetkų aliejumi.
nu va ismaudziau dukriuka berzu lapuose, nurimo mergina ir uzmigo, nes pastaruoju metu gana nerami, tikriausiai niezti... ziuresim kas cia bus po tu berzu, jei pablogejimu nebus, kas antra diena pamaudysiu kokius 5 kartus, siandien is ryto dar uztepiau ant pilvuko apacios pabandymui meginuka A derma kremuko, nugi kazkiek berods apramino, lauksiu rytojaus
ech daddygirl imtumem pabandymui tavo muiliukus, ale vienam netinka ramuneles, kitam medetkos uztat abiems labai liuks tavo avizinis, mazosios sikniukui irgi
mano vidurineliui irgi pagerejimas, tfu tfu tfu, su TS tepdami po 4-5 kartus per diena du issausejusius lopus uzsigydem viena jau iki kraujo buvo nusidraskes liko tik viena maza demele
mamytes ka darot, gaminat is kakavos sviesto
ech daddygirl imtumem pabandymui tavo muiliukus, ale vienam netinka ramuneles, kitam medetkos uztat abiems labai liuks tavo avizinis, mazosios sikniukui irgi
mano vidurineliui irgi pagerejimas, tfu tfu tfu, su TS tepdami po 4-5 kartus per diena du issausejusius lopus uzsigydem viena jau iki kraujo buvo nusidraskes liko tik viena maza demele
mamytes ka darot, gaminat is kakavos sviesto