Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XI tema

man atrodo, musu zanavykes vienas is dvynuku turi AD, o kitas - ne.
jei manes atmintis nepaveda... blush2.gif zanavyke? ax.gif

dar salia musu gyvena lietuviu seima su dvynukais; berniukui - nieko, o mergytei nuo mazdaug 1 - 1.5 metu prasidejo berimai galuniu linkiuose.

idomu, aisku g.gif

Atsakyti
QUOTE(rasa23 @ 2009 02 28, 00:38)

Šiandien kalbėjau su sesute polikl. - sako alergiškų vaikų ypač padaugėjo po to, kai vienais metais degė tie durpynai... Berods prieš 7 metus...  4u.gif

Gal tai tik prielaida, bet imant praėjusio amžiaus nelaimes- Černobilio avariją ir visa kita, gali būti, kad mūsų vaikai kenčia tas pasekmes.Dievuliau, tai kokie bus mūsų anūkai verysad.gif ?
Atsakyti
Sveikos gyvos naujoje temoje. Amica, cia tau uz gerus darbus - 4u.gif

Klausykit, mamos, bandysiu Transfer Factor. Ka manote? Zinau, kad cia jau griebimasis siaudo, zinau, kad ko gero ismesiu 150lt i bala, nu bet negaliu ramiai miegot neisbandzius - o gal , o gal , o gal padetu....?

O gal kas bandet?

http://www.transferf...i/apie TF_1.htm

Per visa neta tik viena mama radau isbandziusia - http://www.mama.lt/f...etTopic/13764/3 Bet kaip issiaiskinau ta mama pati ir platina tuos tf, tai atsiliepimu objektyvumas kazkaip abejotinas. Kad taip is musu forumo mamu kas butu bandes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 27 vasario 2009 - 23:03
Pasigendu Greisi 4u.gif

QUOTE(geguzevasaris @ 2009 02 27, 23:53)
Gal tai tik prielaida, bet imant praėjusio amžiaus nelaimes- Černobilio avariją ir visa kita, gali būti, kad mūsų vaikai kenčia tas pasekmes.Dievuliau, tai kokie bus mūsų anūkai verysad.gif ?

verysad.gif

QUOTE(ausru @ 2009 02 28, 00:00)
Klausykit, mamos, bandysiu Transfer Factor. Ka manote? Zinau, kad cia jau griebimasis siaudo, zinau, kad ko gero ismesiu 150lt i bala, nu bet negaliu ramiai miegot neisbandzius - o gal , o gal , o gal padetu....?

Niekad negirdėjau apie tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 27, 23:47)
man atrodo, musu zanavykes vienas is dvynuku turi AD, o kitas - ne.
jei manes atmintis nepaveda...  blush2.gif zanavykeax.gif

dar salia musu gyvena lietuviu seima su dvynukais; berniukui - nieko, o mergytei nuo mazdaug 1 - 1.5 metu prasidejo berimai galuniu linkiuose.

idomu, aisku  g.gif

Taip. mano berniukas turi AD, o mergina - ne, tpfu, tpfu, tpfu. Kai laukiausi, prisiziurejau maista ir t.t. Bet mums tikriausiai paveldimumas turejo itakos, nes vyro giminej yra alergiju.

O kaip su siuntinuku?
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 02 28, 01:00)

O jei keliais žodžiais, kas tai? (labai daug ten , bet nėr kada skaityt blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 02 28, 00:00)
Sveikos gyvos naujoje temoje. Amica, cia tau uz gerus darbus -  4u.gif

O gal kas bandet?

http://www.transferf...i/apie TF_1.htm

Per visa neta tik viena mama radau isbandziusia - http://www.mama.lt/f...etTopic/13764/3 Bet kaip issiaiskinau ta mama pati ir platina tuos tf, tai atsiliepimu objektyvumas kazkaip abejotinas. Kad taip is musu forumo mamu kas butu bandes?

Oho, as tai nesiryzciau tokiam mazuliukui g.gif tegu gal dar paauga musu aukseliai, kad nepasidaryti blogiau nuo to Transfer Factor ar bent jau gal vertetu is pradziu isbandyti ant saves. Net nzn, mintis tai idomi...
Papildyta:
QUOTE(Olgina @ 2009 02 28, 02:26)
Oho, as tai nesiryzciau tokiam mazuliukui g.gif tegu gal dar paauga musu aukseliai, kad nepasidaryti blogiau nuo to Transfer Factor ar bent jau gal vertetu is pradziu isbandyti ant saves. Net nzn, mintis tai idomi...

dar pasiskaiciau tos mamytes atsiliepima, na skamba tai viliojanciai...o tuos papildus reikia pas ta mamyte pirkti ar galima kokioj vaistinej isigyti?
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 02 27, 22:00)
Klausykit, mamos, bandysiu Transfer Factor. Ka manote?

as per paskutine savaite tiesiogiai (per e-mail, skype) ir netiesiogiai (skaiciau supermamoje ta pati mamos 'atsiliepima') gaunu sito Transfer Factor reklama biggrin.gif doh.gif

atrodo, kad sita 'mama' aktyviai darbuojasi smile.gif (net nustebau, kaip cia ir i musu tema sito pasisakymo neimete - matyt sitos temos nerado smile.gif)

atleiskit mano cinizma, bet man atrodo, cia ne reali mama, o tik platintoju naudojamas tekstas.. blush2.gif

as pati siulymu atsisakiau ax.gif bet jei kas bandys - lauksim atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 28 vasario 2009 - 01:46
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 02 27, 22:53)

Po Černobylio avarijos mano mamos sesuo pastojo su trečiu vaikučiu. Po poros mėnesių nėštumo atsirado nemalonus kvapas iš tarpvietės. Kreipėsi į gydytojus. Rezultatas - padarytas abortas. Gydytojas vėliau pasakė tiek - 20 metų dirbu ginekologu, bet tokią želė abortuoju antrą kartą. Žodžiu, vaikučio kūnelis buvo kaip želė. Tas gydytojas sakė - už tai reikia "padėkoti" Černobyliui. Kai mano vyresnėlis pradėjo lankyti darželį, reikėjo nunešti pažymą dėl sveikatos būklės. Kadangi jis su padidintu jautrumu, tai sveikatos pažymoje tas buvo pažymėta. Vedėja, pamačiusi tą pažymą pasakė - ar jūs žinote kiek pas mus darželyje yra vaikų su padidintu jautrumu? Pusė darželio vaikų. Ar jūs įsivaizduojate kas bus, kai tie vaikai pradės lankyti mokyklą su tokiais beprotiškais mokymosi krūviais? Oi, apie įvairių avarijų pasekmes, apie "gerėjančio" gyvenimo su E, chemijomis, šiuolaikine technika poveikį žmogui galima kalbėti ir kalbėti. Iš tiesų tai baisu. Ir kokios bus ateisiančios kartos net sunku ir įsivaizduoti.

QUOTE(ausru @ 2009 02 27, 23:00)
Sveikos gyvos naujoje temoje. Amica, cia tau uz gerus darbus -  4u.gif

Dėkui 4u.gif

Ui, aš bijočiau rizikuoti unsure.gif . Tokius bandymus daryčiau tik su gydytojų priežiūra ir palaiminimu, nors jais pasitikėti irgi negalima 100proc. doh.gif . Nors kažkada savo vyresnėliui esu girdžiusi tokį per platintojus pardavinėjamą gėralą "Intra". Gal kas esate girdėję, o gal kas ir bandę. Ir aš pati gėriau, ir mano mama. Žodžiu, mums tiko tikrai.

QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 28, 01:44)
as per paskutine savaite tiesiogiai (per e-mail, skype) ir netiesiogiai (skaiciau supermamoje ta pati mamos 'atsiliepima') gaunu sito Transfer Factor reklama  biggrin.gif  doh.gif

atrodo, kad sita 'mama' aktyviai darbuojasi smile.gif (net nustebau, kaip cia ir i musu tema sito pasisakymo neimete - matyt sitos temos nerado smile.gif)

atleiskit mano cinizma, bet man atrodo, cia ne reali mama, o tik platintoju naudojamas tekstas.. blush2.gif

as pati siulymu atsisakiau  ax.gif bet jei kas bandys - lauksim atsiliepimu  4u.gif

Va va, man kažkodėl irgi atrodo, kad tai bus ne reali mama, o platintojų "mama" biggrin.gif
Atsakyti
Atidariau naują temą nėštukėse su informacija apie AD. Tikiuosi kažkam pravers smile.gif

http://www.supermama...howtopic=416139
Atsakyti
aš tai žinau tik vieną mamą, kurios pirmam vaikui jokio AD, o va antrajam jau prasideda... (ten tevelis laaabai buvo alergiškas)
kažką dar norėjau rašyt... ot atmintis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 02 28, 01:33)
Papildyta:

dar pasiskaiciau tos mamytes atsiliepima, na skamba tai viliojanciai...o tuos papildus reikia pas ta mamyte pirkti ar galima kokioj vaistinej isigyti?

Vaistinese ju nera, nes LT jie nesertifikuoti, o jei ir butu, tai vaistines ju vis vien nepardavinetu, nes cia multi-level-marketingo produktas, vadinasi platinimas vyksta per rankas kaip pvz., Amway, Avon, Tupperware ir tt. produkcijos. Isigyti pas mus LT galima Kaipedoje, bet manau is nelegaliu platintoju. Galbut galima butu internetu uzsisakyti is tu saliu, kur jau yra atstovybes, t.y. UK, Lenkija, Austrija, dar kazkur nepamenu, bet brangiai kainuotu atsisiuntimas. Na nebent Daddygirl mums padetu ir kaip nors prie TS siuntinuko pripakuotu mirksiukas.gif O gaminami jie JAV. Perskaiciau kruvas puslapiu anglu kalba, blogo kaip ir nieko neradau. Vieniems raso kad padejo, kitiems, kad poveikio nebuvo. Tik pvz, kur radau oficialiuose mediku puslapiuose aprasytus bandymus gydyti ad transfer faktoriumi, nera aisku ar gyde is kiausinio trynio ir karves priespienio isgautu ar is donoro kraujo.

Kaip ir sakiau, man paciai atrodo, kad tai griebimasis siaudo, bet zinot posaki apie vilti...Logiskai galvoju, kad jei nepades, tai ir pakenkti ne kazin ka turetu, jei isgauta is kiausinio trynio ir krekeno - juk siuos produktus ir siaip zmones valgo. Nebent galetu sualergizuoti, bet raso, kad "Transfer Factor molekulės yra labai mažos (sudarytos iš 44 aminorūgščių) ir jos nealergizuoja,nes yra pašalintos medžiagos,kurios sukelia alergiją". Aisku, bandysiu labai atsargiai, pirmiausia tik per save.

Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2009 02 28, 02:28)
Va va, man kažkodėl irgi atrodo, kad tai bus ne reali mama, o platintojų "mama"  biggrin.gif

Rasiau as tai mamai laiska. Toks ne visai mandagus isejo blush2.gif , nes kaip sykis pablogejimas mums buvo, tai nuotaikos nekokios pasitaike ax.gif . Galiu ikelti laiska ir atsakyma.

"Noretume daugiau sužinoti apie jusu reklamuojamus papildus Transfer Factor. Ar tikrai imanomas toks stebuklas, kad jie išgydytu atopini dermatita? Musu alergologas sako, kad jeigu kas nors butu sukures produkta, sugebanti išgydyti atopini dermatita, tai mazu maziausiai butu apdovanotas Nobelio premija. Pati puikiai skaitau angliskai ir tikrai niekur internete neradau informacijos, kad sie stebuklingi papildai butu gave nors koki apdovanojima. Kas liecia informacija lietuviu kalba, isnarsiau visus puslapius, kur tik minimi transfer factor ir radau tuos pacius jusu vienos atsiliepimus. Kas tai: altruistiškas noras padeti pasauliui ar tiesiog bandymas pasipelnyti is svetimos nelaimes?"

Atsakymas buvo stai toks:

" Laba diena,
turbūt skaitėte,kad TF papildais galima išgydyti daug ligų.Aš nesiūlau visiems sergantiems,o tik tiems,kurie serga atopiniu dermatitu,kad galėčiau papasakoti iš praktikos.Pati esu praėjusi tą vargą gydydama sūnų,todėl nusprendžiau,jog galiu padėti žmonėms išgyti ir tuo pačiu,neslėpsiu, uždirbti papildomų pajamų.
Visada žmogui pasakau,kad gali ir pats pirkti internetu,bet tada reikalinga prisiregistruoti,kreditinė kortelė (perkant vieną buteliuką bus didelės siuntimo išlaidos).Aš siūlau už tokią kainą,kokią pats žmogus pirktų.
Kai vaikas jau sirgo pusę metų,man vyras apie TFpapil. papasakojo (o jam daktaras pas kurį gydėsi).Internetę (per Google įvedusi Transfer Factor) susiradau daug informacijos ir tai,kad bendrovė siūlo prisijungti prie jų komandos,ir tuo pačiu uždirbti.Man to užteko,kad nebenorėčiau nieko girdėti apie šiuos papildus.Galvaujau,kad "ta komanda" tik daro "biznį" iš tų,kurie perka ir nieko daugiau.Nenorėjau sūnaus gydyti šiais papildais dar ir todėl,kad sužinojau,jog Transfer Factor molekulės išgautos iš krekenų ir kiaušinio trynio.Nuo ko mano vaikui labiausiai berdavo!
Dar po pusės metų nesėkmingo daktarų gydymo,taip pat prisiskaičiusi,kad vaikas gali sirgti ir visą gyvenimą,kad ilgai naudojant išplonėja oda,ji atrofuojasi vis dėl to nuėjau į Klaipėdoje esantį vienintelį Lietuvoje TF informacijos centrą (vyras įkyriai kalbino ten nueiti).Galvojau nueisiu,pasiklausysiu,ir jis bus ramus.Čia man paaiškino,kad Transfer Factor molekulės yra labai mažos (sudarytos iš 44 aminorūgščių) ir jos nealergizuoja,nes yra pašalintos medžiagos,kurios sukelia alergiją.Papasakojo apie atliktus tyrimus,parodė nuotraukas sergančių ir pasveikusių žmonių ir dar daug kitos informacijos.
Nusprendžiau pabandyti,su sąlyga,jei pradės vaiką berti iš karto nutrauksiu vartojimą.O toliau jau žinote kuo viskas baigėsi (sakėte skaitėte mano skelbimus).Turiu sveiką,su apetitu vaiką.
O jūsų daktaras nieko apie juos neužsiminė,nes jų (papildų) vaistinėje nerasite.O negirdėjo apie juos dar ir todėl,kad jie neseniai "pasirodė" Lietuvoje.Dėl tos pačios priežasties,manau,yra mažai atsiliepimų lietuvių kalba.
Žmogus pats sprendžia,ar nori pabandyti išgyti TF pagalba ar ne,čia jau jo paties reikalas.Aš tik galiu suteikti informaciją ir užsakyti.Ir pasidalinti patirtimi,ką ir padariau šiame laiške.
Esu iš Klaipėdos,jei gyvenate netoliese ir turėsite kada laiko,galėsiu parodyti ir vaiko nuotraukas (kuriose matosi bėrimai),ir vaiko ligos korteles (kai lankėmės pas šeimos,odos,gastro dakterus,alergologę),kurios yra poliklinikoje.Jose matosi nuo kada vaikas sirgo,kokie vaistai buvo skiriami ir paskutinius įrašus kada lankėmėspas daktarus.
Šiuo metu nuo atopinio dermatito gydosi 17 metų mergina.Kai kalbėjausi praeitą savaitę su jos mama,tai sakė,kad yra,jos žodžiais tariant,gerai:kad sumažėjo bėrimų,nebeniežti,yra energingesnė.Sako "atkuto".Papildus geria nepilną mėnesį.Kai visiškai išgys,jei bus įdomu galėsiu papasakoti pati ar duoti jų telefoną.Aišku reikės tik atsiklausti,ar galiu duoti jį.
Galite man paskambinti,papasakosiu smulkiau,jei įdomu,kaip išgydžiau sūnų.Telf. būtų 861218719.

P.S.Įdomu ar visi daktarai yra geri,sąžiningi,skiria vaistus ne todėl,kad gauna premijas nuo tam tikrų išrašytų vaistų (nuo vaistus platinančių vadybininkų,kurie dirba vaistų kompanijoms).
Galėčiau daug papasakoti,kaip vaikui gydantis buvo antrą kartą išrašyti vaistai,nuo kurių vaikui dar labiau išberdavo,ar kurie visiškai nebuvo tinkami sergant atopn.dermatitu (gerai,kad pasiskaičiau vaisto informc.lapelyje) ir daugiau.
Ar visi vaistai duodami už dyką,ar kažkas pelnosi kitų sąskaita? Dar gerai,kad daktarai skiria reikiamus,o jei ne.Esu pakankamai pasimokiusi,kad nevisais daktarais galima pasitikėti,bet čia jau kita tema"

Kad platintoja tai aisku, bet jei skleidzia melaginga informacija, tai jos biznis bus labai trumpas, nes nesekmes atveju tokia antireklama paleisiu, kad jei kas ir pirks, tai bus tik vienetai.
Atsakyti