Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XI tema

QUOTE(visai kitokia @ 2009 03 23, 14:09)
Visos temos neskaiciau, bet pavadinimas uzkliuvo...

As sia problema turiu nuo 11 sav...O dabar 32m. ir tik ant ranku-riesu.  Besilaukiant antrojo visi nieztejimai suaktyvejo!!! Kasausi kaip bezdzione visa kuna. Beliko nueiti pas NAURI GRUSAUSKA (Kaunas, "Azuolyno" vaistine). Jis man jau du kartus padejo. Kazkaip parenka labai tikslius vaistukus ir kaip ranka nuima. Dabar israse..harmoninius, tad tepu nuo 8-tos  nestuke.gif  savaites labai jau saikingai. Pirmoji dukrele is manes sitos zarazos nepaveldejo. Dabar baiminuosi del antrojo...

Pabandykit (per google rasit kontaktus)

wub.gif

Žinom mes jį ir dauguma iš mūsų lankosi mirksiukas.gif Ačiū 4u.gif

Aš jau tuoj pradėsiu galvot,kad Grušauskas turi psichologinių gydomųjų galių biggrin.gif

Mes jį tuoj šioj temoj padarysim metų gydytoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 23 kovo 2009 - 14:20
lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2009 03 23, 14:42)
sveikutes  4u.gif

atejau pasiguosti, mano mazoji vel isberta visas kunas spuoguotais lopais  doh.gif  savo racione nekeiciau nieko, bet va pradejom vartot vit D, dar nuo kosulio gebenes ekstrakto ir umckolor vaistukus, tai nuo ko dabar pats velnias nesupras, atrodo kad ir nuo TS dabar beria ir nuo aliejaus i vonia vienu zodziu pravalas vel  verysad.gif Nutraukiau tepalus, vit D, tai oda dar plius pleiskanot pradejo, oi oi...

console.gif laikykites 4u.gif gal bandyti vaistukus nutraukt g.gif
pas mus tai siandien jau antra naktis be miego, itariu, kad kruminiai dantukai dygsta doh.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

nu as irgi pasiguost uzlekiau verysad.gif maziukui tfu tfu tfu gereja su oda jau dvi dienas kaip akivaizdziai geriau, tik kad dar labai sausa oda, pleiskanoja gabalais, bet tepu..tepu (pakeitem tabletkas, nuo ketvirtadienio netepu hormonais, tik kitais tepalais), nu tai ***** siandien pradejo viduriuoti, o vat neseniai ir vemti, jopstararai, ar bus kada geriau visomis to zodzio prasmemis g.gif paziuresiu kaip cia mums seksis skyscius duoti, jei negeres vaziuosim i logonine, net purto kai pagalvoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 03 23, 10:21)
Na rašo tikrai gražiai apie jį. Jūs ir vėl tapot bandymo triušiais biggrin.gif Būtinai parašyk kaip seksis mirksiukas.gif

O ka darysi, eksperimentuojam. Ieskau kas palengvintu mano zuikio dalia. Bet vis tik as labiau linkus eksperimentuoti su naturaliom priemonem, nei kad su tais visais sintetiniais emolientais. Pastaruju jau i valias issibandem ir dabar nzn kur deti - stovi visa kruva apypilniu buteliuku, kai pagalvoji bapkiu kiek kastave doh.gif Tiesa, o kaip tas musu turgelis? Ikurem cia mes koki ar ne? Butu ne prosal issiparduoti.

O kas liecia eksperimentus, tai zinok pas mane dar vienas minty smile.gif . Susirasineju su viena mama, kuri tokiu vienu eksperimentiniu budu savo vaikiuka sako jau baigia isgydyti. Bukle to vaikiuko ne per geriausia - jau invalidumas del ad skirtas. Tik vat nuotraukose tas vaikutis tai daug graziau nei musiskis atrodo blink.gif .
Atsakyti
sveikos mirksiukas.gif užbėgau pasilabinti, nors laikas nuo laiko paskaitinėju blush2.gif pas mus buvo apgražėjus odelė, o vakar vėl ojojoi kaip pasidarė doh.gif tiksliai nežnau, bet įtarimą turiu g.gif žinoma, eiliniai spėliojimai, bet jei ir ryt vaikas atrodys kaip šiandien, tai tepsiu šiek tiek hormonų doh.gif blush2.gif
sveikit ir laikykitės visi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 23, 10:50)
dar pridėčiau, kad negalima tiems, kam įtariama ar yra alergija riešutams.
beje, rašo, kad gali sukelti ir alerginį dermatitą...  doh.gif

Kontaktini dermatita nori pasakyt? Nu tai sita gali sukelti ir sintetiniai tepalai, cia jau labai individualu. Taukmedzio sviestas irgi is taukmedzio riesutu isgaunamas, o jis mums thumbup.gif, nors mums, beje, rode alergija riesutams.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Siandien ir mes pas dermatologa apsilankem,iskamavo maziuka,dare odos lopu testus ir krauja is venos eme verysad.gif Pienui elergijos nerode.Dar kazkokius pleistrus ant nugaros uzklijavo,po dvieju paru reik nuimt ir para po to pasirodyti pas gydytoja.Misini dave kur nera karves baltymo ir bandyt 4 sav. tada vel pasirodyt.Sake,kad jei noriu ekspermentuot su kremais,tai viena kuno puse tept su vienu,kita su kitu,poveikis pasireiskia tik po 4 sav.Pries vizita negalejau kuno tept 3 dienas jokiais kremais,tai siandien toki kieki sutepiau,nes jau baisiai atrode.Net nebezinau,kaip tam leliukui padeti verysad.gif
Bet po nakties visada ateina diena thumbup.gif As tikiu,kad mes pasveiksim.Ir jusu vaikuciai pasitaisys.Mes mamos turim but stiprios del ju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mortele @ 2009 03 23, 17:40)
Labukas  4u.gif

nu as irgi pasiguost uzlekiau  verysad.gif maziukui tfu tfu tfu gereja su oda jau dvi dienas kaip akivaizdziai geriau, tik kad dar labai sausa oda, pleiskanoja gabalais, bet tepu..tepu (pakeitem tabletkas, nuo ketvirtadienio netepu hormonais, tik kitais tepalais), nu tai ***** siandien pradejo viduriuoti, o vat neseniai ir vemti, jopstararai, ar bus kada geriau visomis to zodzio prasmemis  g.gif paziuresiu kaip cia mums seksis skyscius duoti, jei negeres vaziuosim i logonine, net purto kai pagalvoju  unsure.gif

Nu pasiutimas kazkoks kas ten pas jus daros. Zinai mano vaikis menesio laiko budamas gal 3 savaites triede vien zaliu vandeniu. Sustabdziau su smekta, dar visa ta laika daviau hidrali - ne tik papildo skysciais, bet ir elektrolitais. O buvo nelengva tokiam pipirui ta smekta su hidraliu sugirdyt, kai prisimenu tas 3 savaites tai doh.gif . Bet nieko, sustabdziau, nors visi aplinkui visais sventaisiais gasdino ir liepe kuo greiciau vaziuot i ligonine - tipo toks mazulis, nusividuriuos ir taip toliau. Kai dabar prisimenu, tai nei pati nezinau "is kur mergaitei tiek drasos, tiek ryzto begalinio" elgtis taip, kaip man atrode geriausia.

Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 03 23, 22:54)
"............, tiek ryzto begalinio"

O gal "tiek valios gelezines"? Nu blyn, pamirsau jau Maryte Melnikaite smile.gif . O kazkada juk ir vidury naktu pakelta mokejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 03 23, 09:21)
Na rašo tikrai gražiai apie jį. Jūs ir vėl tapot bandymo triušiais biggrin.gif Būtinai parašyk kaip seksis mirksiukas.gif

Daddygirl gal galėtų ką parašyt apie šį aliejų g.gif
Papildyta:

4u.gif
tamanu alieju zinau. bet nebandzius.
ir as labai daug gero apie ji skaicius drinks_cheers.gif
tik tiek, kad apie praktiskai visus aliejus taip gerai raso wink.gif musu berimu pradzioj as pirkau visus is eiles, nes vieno aprasymas patrauklesnis uz kito ... doh.gif
tik visu net neisbandziau ant Gretos odos - dabar is ju gaminuosi sau visokius kuno sviestus ir pan doh.gif nes po nauju alieju bandymu Gretos berimai sudirgsta, oda raudonuoja... g.gif bandziau gal kokius 5 aliejus, ir praejo noras naujus bandyt.

net nezinau.. ar cia taip pasitaike, kad mums netinkamus bandziau... ar aplamai maziems vaikams tinka tik tokie palyginti neutralus, svelnus aliejai (juk ir produktuose beibiams pagrinde naudojami tie patys alyvuogiu, saulegrazu, safflower aliejai, TS...)

greiciausiai, aisku, visa tai individualu ir tiek. nelabai ka ir patarsi. bandymas - atsakymas.

Atsakyti
Suviduriavo mano vaikis nežinau nuo ko, bet panašu, kaip nuo pieno būdavo. sad.gif

gal žinot, ar gali būti nuo vatikano duonos? nes ten ji daroma iš pieno-cukraus-miltu raugo, aš maniau, kad jau patampa rūgščiu pieno produktu, tai drąsiai daviau... rūgščius (kefyrus jogurtus varškes) tai vaikas viską valgo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 03 23, 22:23)
O ka darysi, eksperimentuojam. Ieskau kas palengvintu mano zuikio dalia. Bet vis tik as labiau linkus eksperimentuoti su naturaliom priemonem, nei kad su tais visais sintetiniais emolientais. Pastaruju jau i valias issibandem ir dabar nzn kur deti - stovi visa kruva apypilniu buteliuku, kai pagalvoji bapkiu kiek kastave  doh.gif Tiesa, o kaip tas musu turgelis? Ikurem cia mes koki ar ne? Butu ne prosal issiparduoti.

O kas liecia eksperimentus, tai zinok pas mane dar vienas minty  smile.gif . Susirasineju su viena mama, kuri tokiu vienu eksperimentiniu budu savo vaikiuka sako jau baigia isgydyti. Bukle to vaikiuko ne per geriausia - jau invalidumas del ad skirtas. Tik vat nuotraukose tas vaikutis tai daug graziau nei musiskis atrodo  blink.gif .

Na ir šaunuolė tu thumbup.gif Taip ieškodama tikrai kažką rasi mirksiukas.gif . Vaikas turi labai kovingą mamą thumbup.gif

Beja,ar kartais ne lietuvių kalbos mokytoja tu? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Mortele @ 2009 03 23, 17:40)
Labukas  4u.gif

nu as irgi pasiguost uzlekiau  verysad.gif maziukui tfu tfu tfu gereja su oda jau dvi dienas kaip akivaizdziai geriau, tik kad dar labai sausa oda, pleiskanoja gabalais, bet tepu..tepu (pakeitem tabletkas, nuo ketvirtadienio netepu hormonais, tik kitais tepalais), nu tai ***** siandien pradejo viduriuoti, o vat neseniai ir vemti, jopstararai, ar bus kada geriau visomis to zodzio prasmemis  g.gif paziuresiu kaip cia mums seksis skyscius duoti, jei negeres vaziuosim i logonine, net purto kai pagalvoju  unsure.gif

Nu bet tikrai kiek galima jus čia kankinti doh.gif Kaip šiandien? g.gif

QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 24, 07:44)
Suviduriavo mano vaikis nežinau nuo ko, bet panašu, kaip nuo  pieno būdavo. sad.gif

gal žinot, ar gali būti nuo vatikano duonos? nes ten ji daroma iš pieno-cukraus-miltu raugo, aš maniau, kad jau patampa rūgščiu pieno produktu, tai drąsiai daviau... rūgščius (kefyrus jogurtus varškes) tai vaikas viską valgo  g.gif

Tikrai siaučia kažkoks virusas doh.gif .Sveikit 4u.gif
Atsakyti