QUOTE(Olgina @ 2009 03 19, 01:47)
Sveika oho, ficikort is stipresniu hormonu, patarciau isvis jo ant veiduko netept, geriau jau hydrocortizona ar cutivate skiesta. Man buvo toks atvejis, kai mano maziukei 2 men kudikiui israse tokia grietinele, kur buvo imaisytas hormonas eloconas, cia dermotologe poliklinikoj pasistenge ir net nepasake ,bjaurybe, kad ten hormonai, niu as, ramiausiai tepiau maziukei veiduka ir ka...dabar turiu panele su issipletusiomis kraujagyslemis ant veiduko
tai mamyte, pasaugok savo aukseli. Siaip tepti hormonais reiktu tik krastutiniu atveju, jei imanoma istverti be ju, visai netepk, tik drekink, drekink, drekink. Kuo drekinti...na, cia, deja, kas vieniems tinka kitiems ne, reikia atrasti bandymu metu. Laikykites
tai mamyte, pasaugok savo aukseli. Siaip tepti hormonais reiktu tik krastutiniu atveju, jei imanoma istverti be ju, visai netepk, tik drekink, drekink, drekink. Kuo drekinti...na, cia, deja, kas vieniems tinka kitiems ne, reikia atrasti bandymu metu. Laikykites
aš šituose reikaluose išvis žalia jaučiuosi,mums išrašė hydrocortizoną,bet nieko nesakė,kad jis hormoninis ir liepė tept visada,kai tik išberia.Aš veiduką retai juo tepiau,bet tikrai yra išsiplėtusių kraujagyslių,nežinodama mažiukei pakenkiau
O kodėl kokosinis čiužinys blogas,mes ant jo miegam,kita pusė grikinė,tai gal man apverst ar išvis kitokį čiužinį pirkt?
Papildyta:
QUOTE(Piranij@ @ 2009 03 22, 18:51)
Jei norite ieskoti priezasties - daryti tyrimus tikrai tikslinga. Jie juk neskausmingi.O ar yra paumejimas ar nera, nesvarbu, nes lopus paprastai deda ant nugarytes, kuri, kiek supratau pas jus neisberta - vadinasi matysit rezultata.
Lopo tyrimus galima pasidaryti ir nesigulant i ligonine, bet tada teks moketi
Mes pirmadieni gulsimes - tikiuosi, kad labiau paaiskes ir musu situacija
Lopo tyrimus galima pasidaryti ir nesigulant i ligonine, bet tada teks moketi
Mes pirmadieni gulsimes - tikiuosi, kad labiau paaiskes ir musu situacija
o kur jūs gulatės?Mes į santariškes,sakė,kad ten viena trivietė palata tik yra ir kitos dvi vietos jau buvo užimtos,tai mums ta trečioji teko .O jos nugarytė tai labai isberta ir ne tik kad spuogeliais,bet ir plėmais.