Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XI tema

QUOTE(Olgina @ 2009 03 19, 01:47)
Sveika 4u.gif oho, ficikort is stipresniu hormonu, patarciau isvis jo ant veiduko netept, geriau jau hydrocortizona ar cutivate skiesta. Man buvo toks atvejis, kai mano maziukei 2 men kudikiui israse tokia grietinele, kur buvo imaisytas hormonas eloconas, cia dermotologe poliklinikoj pasistenge ir net nepasake ,bjaurybe, kad ten hormonai, niu as, ramiausiai tepiau maziukei veiduka ir ka...dabar turiu panele su issipletusiomis kraujagyslemis ant veiduko verysad.gif
tai mamyte, pasaugok savo aukseli. Siaip tepti hormonais reiktu tik krastutiniu atveju, jei imanoma istverti be ju, visai netepk, tik drekink, drekink, drekink. Kuo drekinti...na, cia, deja, kas vieniems tinka kitiems ne, reikia atrasti bandymu metu. Laikykites 4u.gif

aš šituose reikaluose išvis žalia jaučiuosi,mums išrašė hydrocortizoną,bet nieko nesakė,kad jis hormoninis ir liepė tept visada,kai tik išberia.Aš veiduką retai juo tepiau,bet tikrai yra išsiplėtusių kraujagyslių,nežinodama mažiukei pakenkiau sad.gif

O kodėl kokosinis čiužinys blogas,mes ant jo miegam,kita pusė grikinė,tai gal man apverst ar išvis kitokį čiužinį pirkt?
Papildyta:
QUOTE(Piranij@ @ 2009 03 22, 18:51)
Jei norite ieskoti priezasties - daryti tyrimus tikrai tikslinga. Jie juk neskausmingi.O ar yra paumejimas ar nera, nesvarbu, nes lopus paprastai deda ant nugarytes, kuri, kiek supratau pas jus neisberta - vadinasi matysit rezultata.
Lopo tyrimus galima pasidaryti ir nesigulant i ligonine, bet tada teks moketi  mirksiukas.gif
Mes pirmadieni gulsimes - tikiuosi, kad labiau paaiskes ir musu situacija  4u.gif

o kur jūs gulatės?Mes į santariškes,sakė,kad ten viena trivietė palata tik yra ir kitos dvi vietos jau buvo užimtos,tai mums ta trečioji teko smile.gif.O jos nugarytė tai labai isberta ir ne tik kad spuogeliais,bet ir plėmais.
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2009 03 21, 16:57)
Sveikutes.
mano sunyciu pripazinta egzema.jau 5 men visas veidelis nubertas ir labai sausas.cia vokietijoje daktarai nieko liepe netepti, jokiu kremu neraso.o veidelis labai sauseja ir pleiskanoja.greitai vaziuosi i lietuva.gal galetumete patarti ka nusipirkti lietuvoje ir profilaktiskai tepti veideli, nes jau matau kad veidukas suskilinejas ir labai baisiai atrodo.jau net nebezinau ar bebus kada grazus ir svelnus  cray.gif  cray.gif

Gal jau dabar kuo nors drėkinkit,ten manau tų kremų,emoilientų netrūksta,kuris tiks tik pati pamatysi.Temos pradžioj labai daug naudingos info,butinai pasiskaitykit.O veidelis tikrai bus gražus ir švelnus,linkiu,kad kuo greiciau,sėkmės jums 4u.gif

QUOTE(orchidejaa @ 2009 03 21, 23:28)
dar turiu klausimuką ax.gif  kokius žuvų taukus duodate savo mažyliams? žuvytę mes jau ragavom ir atrodo nieko, neišbėrė smile.gif  tai dabar norėčiau pradėt duoti žuvų taukus bet nežinau kokius ?

Čia mamytės rekomendavo LYSI žuvų taukus,be jokių priedų.Turim ir mes juos,bet dar tik kelis šaukščiukus sugebėjau įsiulyti blush2.gif man ir pačiai ju skonis nepatiktu,bet jei reikia,tai reikia biggrin.gif

QUOTE(saulyte02 @ 2009 03 22, 16:58)
sveikutės.Turiu beveik 9mėn dukrytę,nuo 7mėn jei pripažino AD+BA,visos bėdos prasidėjo tuomet,kai pradėjai duoti papildomo maisto iki tol maitinau tik MP,odytė buvo švarutė,net visi aplinkiniai gyrė  ax.gif .Šiuo metu,tai išvis klaiku,visas pilvukas ir nugarytė spuogiukais ir iškiliom raudonom dėmėm nuėjęs,nebežinau ir ką daryt.Gydytoja patarė gultis į ligoninę alergologiniams lopo tyrimams.Gal kas juos jau darėsi,kokia jūsų nuomonė apie juos,ar tikslinga gultis į ligoninę šiems tyrimams kai yra paūmėjimas?Nes mus nori antradienį guldyt.Labai ačiū už jūsų mintis  4u.gif

Tyrimai tikslūs gal ir nebus,bet gal ant kelio užves,konkrečiau gal kitos mamytės ką patars.Linkiu sėkmės,sveikit 4u.gif

Tikrai matyt mamytės mėgaujasi pavasariniu oru mirksiukas.gif
Mes tai baigiam išsikapstyt iš ligos.Sirgo mažytė stomatitu,baisi liga,daugiau kaip savaitė sergam,buvo ir temperatūra nemaža,gal čia vitaminų trūkumas nuo to kad ne viską galim valgyti g.gif Gerai dar,kad dėl to oda nepablogėjo.Tiek naujienų iš mūsų
Papildyta:
QUOTE(Mortele @ 2009 03 21, 12:11)
Sveikutes  4u.gif
thumbup.gif ideja, jau vakar patiesiau, as buvau ismasciusi pasisiuti medvilnines vatos

Džiaugiuos ir kad į sveikatą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte02 @ 2009 03 22, 18:55)
O kodėl kokosinis čiužinys blogas,mes ant jo miegam,kita pusė grikinė,tai gal man apverst ar išvis kitokį čiužinį pirkt?

nieko blogo, jei maziukui nekenkia mirksiukas.gif maniskis reaguoja i aplinkos dirgiklius, jam eme nosytes gleives ir nustate, kad izonofilu norma gerokai virsyja... todel yra sektinas del respiracines alergijos ir rekomenduota hipoalergine aplinka - todel kokosinis ir tuo labiau grikinis ciuzinys netinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orchidejaa @ 2009 03 21, 23:28)
dar turiu klausimuką ax.gif  kokius žuvų taukus duodate savo mažyliams? žuvytę mes jau ragavom ir atrodo nieko, neišbėrė smile.gif  tai dabar norėčiau pradėt duoti žuvų taukus bet nežinau kokius ?

mes duodavom Mollers, bet issiaiskinom, kad nuo ju mums pilvuka skaudejo. po metu pertraukos paragavom Lysi ir viskas gerai, tai nezinau, ar kuo jie skiriasi, bet greiciausiai tiesiog pagerejo zarnyno veikla maziaus, ir todel pagaliau galim zuvies taukus gert thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamkos smile.gif 4u.gif

Esat bande puiklapiu alieju? Mes isigijom, bandom - http://www.aromata.l.../produktas/203/ Sumaisiau ka tik su taukmedziu, su tepiau visa, ziuresiu kas gausis. Pagal aprasyma tai vos ne stebuklingas aliejus turetu buti mirksiukas.gif , ir pagal kaina irgi lotuliukas.gif
Papildyta:
Tiesa, mes jau si ta skanaujam - kosyte su bulvyte ir kopustuku, ryziu, aviziniu dribsniu kosyte, ouoliuka smile.gif Ir isberimu lyg ir nepadaugejo assa.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 03 23, 00:37)
Sveikos mamkos  smile.gif  4u.gif

Esat bande puiklapiu alieju? Mes isigijom, bandom - http://www.aromata.l.../produktas/203/ Sumaisiau ka tik su taukmedziu, su tepiau visa, ziuresiu kas gausis. Pagal aprasyma tai vos ne stebuklingas aliejus turetu buti  mirksiukas.gif , ir pagal kaina irgi  lotuliukas.gif
Papildyta:
Tiesa, mes jau si ta skanaujam - kosyte su bulvyte ir kopustuku, ryziu, aviziniu dribsniu kosyte, ouoliuka  smile.gif Ir isberimu lyg ir nepadaugejo  assa.gif

Labai lauksiu atsiliepimų ax.gif
Tiesa, mane suneramino, kad "Įspėjimas: asmenys, vartojantis kraują skystinančius vaistus, dėl puiklapių aliejaus vartojimo turėtų pasitarti su gydytoju."
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 03 23, 00:37)
Sveikos mamkos  smile.gif  4u.gif

Esat bande puiklapiu alieju? Mes isigijom, bandom - http://www.aromata.l.../produktas/203/ Sumaisiau ka tik su taukmedziu, su tepiau visa, ziuresiu kas gausis. Pagal aprasyma tai vos ne stebuklingas aliejus turetu buti  mirksiukas.gif , ir pagal kaina irgi  lotuliukas.gif

Na rašo tikrai gražiai apie jį. Jūs ir vėl tapot bandymo triušiais biggrin.gif Būtinai parašyk kaip seksis mirksiukas.gif

Daddygirl gal galėtų ką parašyt apie šį aliejų g.gif

Papildyta:

Na,o aš tai norėčiau pasigirti ax.gif ,kad mes galime valgyti burokėlius. Vakar mažius,kad prisišveitė, labai jau patiko su žuvyte,tai su baime laukiau ryto,bet pairodo viskas thumbup.gif tiko mums jie,pabandėm ir sužinojom biggrin.gif

Ir šiaip pas mus pagerėjimas tfu tfu tfu,kad tik neprisišnekėčiau rolleyes.gif . Nežinau kas čia mums padėjo g.gif . Buvom pradėję viduriuoti, gėrėm Linex,tai susitvarkė virškinimas,atsirado vaikui apetitas ir atėjo pagerėjimas. Na aišku ir tepamės TS 3k dienoj nuo galvos iki kojų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 23 kovo 2009 - 10:22
QUOTE(dautan @ 2009 03 23, 11:05)
Labai lauksiu atsiliepimų ax.gif
Tiesa, mane suneramino, kad "Įspėjimas: asmenys, vartojantis kraują skystinančius vaistus, dėl puiklapių aliejaus vartojimo turėtų pasitarti su gydytoju."

dar pridėčiau, kad negalima tiems, kam įtariama ar yra alergija riešutams.
beje, rašo, kad gali sukelti ir alerginį dermatitą... doh.gif
https://www.healthli...dcontent/tamanu

dėl to įspėjimo "asmenys vartojantys kraują skystinančius vaistus" tai čia dėl to, kad gali kraują gali labiau suskystint nei reikia ir pradėti kraujuot, bet jei nevartojat aspirino ar kt., tai tikrai nematau dėl to jaudintis. alkoholis irgi skystina, tai su alkoholiu irgi negalima lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

atejau pasiguosti, mano mazoji vel isberta visas kunas spuoguotais lopais doh.gif savo racione nekeiciau nieko, bet va pradejom vartot vit D, dar nuo kosulio gebenes ekstrakto ir umckolor vaistukus, tai nuo ko dabar pats velnias nesupras, atrodo kad ir nuo TS dabar beria ir nuo aliejaus i vonia vienu zodziu pravalas vel verysad.gif Nutraukiau tepalus, vit D, tai oda dar plius pleiskanot pradejo, oi oi...
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2009 03 23, 13:42)
sveikutes  4u.gif

atejau pasiguosti, mano mazoji vel isberta visas kunas spuoguotais lopais  doh.gif  savo racione nekeiciau nieko, bet va pradejom vartot vit D, dar nuo kosulio gebenes ekstrakto ir umckolor vaistukus, tai nuo ko dabar pats velnias nesupras, atrodo kad ir nuo TS dabar beria ir nuo aliejaus i vonia vienu zodziu pravalas vel  verysad.gif Nutraukiau tepalus, vit D, tai oda dar plius pleiskanot pradejo, oi oi...

Lawanda, mano Meta nuo gebeniu baisiai beria unsure.gif Ar butina pupai mazajai butent si vaistuka duoti? o vitD tik aliejinis tiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2009 03 23, 13:42)
sveikutes  4u.gif

atejau pasiguosti, mano mazoji vel isberta visas kunas spuoguotais lopais  doh.gif  savo racione nekeiciau nieko, bet va pradejom vartot vit D, dar nuo kosulio gebenes ekstrakto ir umckolor vaistukus, tai nuo ko dabar pats velnias nesupras, atrodo kad ir nuo TS dabar beria ir nuo aliejaus i vonia vienu zodziu pravalas vel  verysad.gif Nutraukiau tepalus, vit D, tai oda dar plius pleiskanot pradejo, oi oi...

console.gif vajetau. Na ir žinok dabar nuo ko išbėrė doh.gif Gali būti kad, nuo žolinių vaistuką,kiek prisimenu,tai tavo berniukams lygtais jie netinka,ar aš maišau g.gif

Bet nieko laikaisi,laikaisi . Daug balionų jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Amica kažkur dingus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 23 kovo 2009 - 14:10
Visos temos neskaiciau, bet pavadinimas uzkliuvo...

As sia problema turiu nuo 11 sav...O dabar 32m. ir tik ant ranku-riesu. Besilaukiant antrojo visi nieztejimai suaktyvejo!!! Kasausi kaip bezdzione visa kuna. Beliko nueiti pas NAURI GRUSAUSKA (Kaunas, "Azuolyno" vaistine). Jis man jau du kartus padejo. Kazkaip parenka labai tikslius vaistukus ir kaip ranka nuima. Dabar israse..harmoninius, tad tepu nuo 8-tos nestuke.gif savaites labai jau saikingai. Pirmoji dukrele is manes sitos zarazos nepaveldejo. Dabar baiminuosi del antrojo...

Pabandykit (per google rasit kontaktus)

wub.gif
Atsakyti