Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XI tema

QUOTE(geguzevasaris @ 2009 03 20, 09:14)
mirksiukas.gif ačiū, tik taip liūdnai skamba palyginus su šokoladu , kuriame neskaldyti lazdynų riešutai... biggrin.gif
Aš paskutiniu metu užsikišdavau paprastais Gaidelio, Pykšt pokšt ar Tuku tuku sausainiais, bet žiauriai pabodo, tai po truputį ir atsipalaidavau.
Bet teisingai sakoma- nėr to blogo, kas neišeitų į gerą...Dabar štai atradau sau dar vieną tabu-kakavą, šalia jau išbandytų(žuvis, kiaušiniai).

Nieko kaip nors ištversi biggrin.gif laikykis mamka mirksiukas.gif Aš ir smaližė iš prigimties,tai oij,kaip būdavo sunku man doh.gif
Užtai mažius visas į mamytę,dėl saldainio viską padarytų biggrin.gif jei jau pamato,kad turi saldainį,tai tik mėmyte,mėmyte duoda,duoda ir ramus ,kol išlukštena ir sučiulpia. Saldainiai veikia raminančiai lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Mortele @ 2009 03 19, 17:42)
nu kadangi klausimu diena, dar viena "pavarysiu"... o tu kuriu vaikuciai miega ant paroloninio ciuzinio, ar jusiskiai neprakaituoja  g.gif  nes as kai pakeiciau is kokosinio i parolonini (der hipoalergines aplinkos), jis pradejo nubusti toks dregnokas po miegelio, gal turite minciu - gal bandyti kloti dar kelias medvilnines palas ar dar kokiu monu zinote  g.gif neisgalvoju ka cia daryti  doh.gif

aš patiesiu ant čiužinuko rakšluostį 100% medvilnės po to paklodę.
Atsakyti
Labas 4u.gif

Kur visos pleputės dingę g.gif .
Na tikiuosiu,kad visiems vaikučiams pagerėjimas ir nėra ką rašyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 21 kovo 2009 - 11:00
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 03 21, 10:59)
Labas 4u.gif

Kur visos pleputės dingę g.gif .
Na tikiuosiu,kad visiems vaikučiams pagerėjimas ir nėra ką rašyti mirksiukas.gif

vos geriau, o is principo panasiai, tikrai nera ka rasyti lotuliukas.gif

dekui D@G del kosiu 4u.gif

QUOTE(yoyo75 @ 2009 03 20, 15:44)
aš patiesiu ant čiužinuko rakšluostį 100% medvilnės po to paklodę.

thumbup.gif ideja, jau vakar patiesiau, as buvau ismasciusi pasisiuti medvilnines vatos ale plona patiesaliuka, bet tada iskyla problema del siusiuko, kuris kartais nuteka, kai reikia skalbti, dzius ilgai, reikia dvieju tokiu... bandysiu su ranksluosciu, su juo skalbti maziau problemu 4u.gif ir pakeisti kitu gali...
o del kokosinio apacioje, nalabai matau prasmes g.gif nes kvepavimui nepades, o kietumo ir is paraloninio uztenka pas mane jis 12 cm aukscio, tankintas parolonas...

Ruosiames i laukuti, tik oras toks netraukiantis g.gif vejas stiprus. Gero savaitgalio jusu vaikuciams ir jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2009 03 20, 09:07)
geguzevasaris - kai labai norėjosi saldumynų - kepiau kukurūzų miltų sausainiukus sau su kiaušinių tryniais ir sviestu, taip pat vietoje saldainių čiulpiau karamelinį cukrų. Gal ir Tau tai palengvins kančias doh.gif . Taip pat pasilepindavau ekologiškais džiovintais vaisiais bei naminiais džiovintais obuoliukais mirksiukas.gif

Sveika, gal pasidalinsi receptuku ? ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes.
mano sunyciu pripazinta egzema.jau 5 men visas veidelis nubertas ir labai sausas.cia vokietijoje daktarai nieko liepe netepti, jokiu kremu neraso.o veidelis labai sauseja ir pleiskanoja.greitai vaziuosi i lietuva.gal galetumete patarti ka nusipirkti lietuvoje ir profilaktiskai tepti veideli, nes jau matau kad veidukas suskilinejas ir labai baisiai atrodo.jau net nebezinau ar bebus kada grazus ir svelnus cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2009 03 21, 17:57)
Sveikutes.
mano sunyciu pripazinta egzema.jau 5 men visas veidelis nubertas ir labai sausas.cia vokietijoje daktarai nieko liepe netepti, jokiu kremu neraso.o veidelis labai sauseja ir pleiskanoja.greitai vaziuosi i lietuva.gal galetumete patarti ka nusipirkti lietuvoje ir profilaktiskai tepti veideli, nes jau matau kad veidukas suskilinejas ir labai baisiai atrodo.jau net nebezinau ar bebus kada grazus ir svelnus  cray.gif  cray.gif

Ta proga, apsilankykit pas lietuvos daktarus, jei jau taip g.gif
Atsakyti
labas visoms smile.gif prisiskaičiau apie tokį dalyką kaip BIČIŲ PIKIS, gražiai apie jį rašo ir tinka jis odos ligoms ypač dermatitams, egzemos ir tt..
ar kas bandėte, koks poveikis? kažkaip galvoju jį pabandyt ax.gif
Atsakyti
dar turiu klausimuką ax.gif kokius žuvų taukus duodate savo mažyliams? žuvytę mes jau ragavom ir atrodo nieko, neišbėrė smile.gif tai dabar norėčiau pradėt duoti žuvų taukus bet nežinau kokius ?
Atsakyti
sveikutės.Turiu beveik 9mėn dukrytę,nuo 7mėn jei pripažino AD+BA,visos bėdos prasidėjo tuomet,kai pradėjai duoti papildomo maisto iki tol maitinau tik MP,odytė buvo švarutė,net visi aplinkiniai gyrė ax.gif .Šiuo metu,tai išvis klaiku,visas pilvukas ir nugarytė spuogiukais ir iškiliom raudonom dėmėm nuėjęs,nebežinau ir ką daryt.Gydytoja patarė gultis į ligoninę alergologiniams lopo tyrimams.Gal kas juos jau darėsi,kokia jūsų nuomonė apie juos,ar tikslinga gultis į ligoninę šiems tyrimams kai yra paūmėjimas?Nes mus nori antradienį guldyt.Labai ačiū už jūsų mintis 4u.gif
Atsakyti
Šiandien mamytės su vaikučiais džiaugiasi geru oru smile.gif , nes forume lyla ax.gif su geru oru pagerės gal ir mūsų vaikučių sveikatėlės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orchidejaa @ 2009 03 21, 23:28)
dar turiu klausimuką ax.gif  kokius žuvų taukus duodate savo mažyliams? žuvytę mes jau ragavom ir atrodo nieko, neišbėrė smile.gif  tai dabar norėčiau pradėt duoti žuvų taukus bet nežinau kokius ?

As pati neduodu jokiu, bet esu girdejusi is mamu, kad labai patinka Mioler zuvu taukai.

QUOTE(saulyte02 @ 2009 03 22, 16:58)
sveikutės.Turiu beveik 9mėn dukrytę,nuo 7mėn jei pripažino AD+BA,visos bėdos prasidėjo tuomet,kai pradėjai duoti papildomo maisto iki tol maitinau tik MP,odytė buvo švarutė,net visi aplinkiniai gyrė  ax.gif .Šiuo metu,tai išvis klaiku,visas pilvukas ir nugarytė spuogiukais ir iškiliom raudonom dėmėm nuėjęs,nebežinau ir ką daryt.Gydytoja patarė gultis į ligoninę alergologiniams lopo tyrimams.Gal kas juos jau darėsi,kokia jūsų nuomonė apie juos,ar tikslinga gultis į ligoninę šiems tyrimams kai yra paūmėjimas?Nes mus nori antradienį guldyt.Labai ačiū už jūsų mintis  4u.gif

Jei norite ieskoti priezasties - daryti tyrimus tikrai tikslinga. Jie juk neskausmingi.O ar yra paumejimas ar nera, nesvarbu, nes lopus paprastai deda ant nugarytes, kuri, kiek supratau pas jus neisberta - vadinasi matysit rezultata.
Lopo tyrimus galima pasidaryti ir nesigulant i ligonine, bet tada teks moketi mirksiukas.gif
Mes pirmadieni gulsimes - tikiuosi, kad labiau paaiskes ir musu situacija 4u.gif

P.S. tik patarciau, kad laikytumetes savo nuomones - neprivalote aklai vykdyti mediku nurodymu - cia del tokiu dalyku kaip odeles tepimo hormoniniais tepalais, ar maitinimo MP nutraukimo. Nesusiduriau su nenoru atsizvelgti i mano nuomone, tiesiog is pat pradziu pasakiau ko nenoreciau (zinoma, jei butu man pateike irodymus jog kazka daryti pries mano nora butina, gal ir buciau savo nuomone pakeitusi). Sekmes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piranij@: 22 kovo 2009 - 18:56