Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XI tema

QUOTE(Burbuliene @ 2009 03 17, 14:57)
Pas mus tas zandu issausejimas jau seniai. O nuo ko jis atsiranda? Ar gali buti, kad tai visai nesusija su misiniu, nes kiek keiciau, zandai tokie patys.O tai kad ismusa tokiu nenaturaliu raudoniu, ka tai galetu reiksti???  g.gif Ir ar odos sausumas susijas su minetu blizgumu ir sutrukinejusios odos vaizdu?

O tai gal jus tiesiog lauke nusalate arba vejas nugairina??? Mes paraudusiais zandais is lauko griztam daznai. Ir dar parausta visada mums kai pavalgom misinuka. Dar kai susylam. Bet tai nekreipiu as i tai demesio ir tikrai nemanau kad cia AD.
Atsakyti
Dekui uz patarimus 4u.gif

O kaip del maitinimo normaliu maistu? Zadu nuo 6 men. pradeti. Tai idomu po kiek laiko produkto vartojimo gali pasireiksti alergija ant zandu? unsure.gif Nes isange isbere iskart po to kai po kazkur 3 paru pasitustina nuo pavartoto maisto. O ar gali buti, kad isanges nebere o veliau isbere skruostus? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Raganaa999 @ 2009 03 17, 16:47)
O tai gal jus tiesiog lauke nusalate arba vejas nugairina??? Mes paraudusiais zandais is lauko griztam daznai. Ir dar parausta visada mums kai pavalgom misinuka. Dar kai susylam. Bet tai nekreipiu as i tai demesio ir tikrai nemanau kad cia AD.

Parausta ir mums del minetu priezasciu. Susilimo ir lauko nepaisyciau, bet pavartojus misini kartais ismusa raudoniu. Ir kas keisciausia buna taip kad tik viena zanda blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2009 03 17, 14:47)

bet kad yra ne tik raudonumas, bet ir odos sausumas
Atsakyti
QUOTE(Burbuliene @ 2009 03 17, 16:56)
pavartojus misini kartais ismusa raudoniu. Ir kas keisciausia buna taip kad tik viena zanda  blink.gif

mums ir taip buna, bet vistiek as nepriskirio to AD, nes pvz as pati vos tik isgeriu puodeli arbatos visa raudona bunu ir ziauriai karsta, net ziema ryte papusryciavus tenka issirenkt trumpom rankovem lotuliukas.gif tai manau ir vaikas valgydamas silta misini del to parasuta ax.gif nezinau, gal klystu, bet tikrai nepriskiriu to AD smile.gif Beje ir atsibudus buna rausvais zandais kartais, nors meigam vien po bodziuku, o namie 18-19 silumos tik smile.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 17, 18:04)
bet kad yra ne tik raudonumas, bet ir odos sausumas

mums irgi buna pasauseja, bet tik del to kad daug dazniau veiduka plauti tenka, po kiekvieno valgymo, taip pat jei misinio patenka ant veiduko irgi pasauseja. Ir is po lauko kai pasala taip pat pasauseja. O po kiekvieno nuiprausimo nepatepu kremu ir pasauseja biggrin.gif
Na kai ant kunoo turim AD tai zinau kaip atrodo, ant veiduko ne i ta puse nera.. beje jei alergija buna maistui tai mus paberia, tai kai paberia irgi pasauseja tie spuogeliai kai gyti pradeda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 17 kovo 2009 - 17:28
O pas mus jau savaitę laikosi bėrimukas apie burnytę ir ant žandukų g.gif Kaip manot ar galėtų būti nuo mano geriamos kavos? Tiksliau paklausiu-nuo kavos, bet sureagavo ne iškart, o po kelerių dienų g.gif Daugiau neturiu ko apklatint mirksiukas.gif , tad nuo rytojau metu kavą verysad.gif ( o ji taip mane atgaivindavo, ech... )
Tas bėrimas toks bjaurus-per dieną paryškėja kada nori , pamažėja taip pat g.gif Kolkas geriausiai nurimsta patepus Atoderm Po zink.Tepiau su TS, bet nereagavo niekaip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2009 03 17, 18:26)
mums ir taip buna, bet vistiek as nepriskirio to AD, nes pvz as pati vos tik isgeriu puodeli arbatos visa raudona bunu ir ziauriai karsta, net ziema ryte papusryciavus tenka issirenkt trumpom rankovem  lotuliukas.gif  tai manau ir vaikas valgydamas silta misini del to parasuta  ax.gif  nezinau, gal klystu, bet tikrai nepriskiriu to AD smile.gif Beje ir atsibudus buna rausvais zandais kartais, nors meigam vien po bodziuku, o namie 18-19 silumos tik  smile.gif
mums irgi buna pasauseja, bet tik del to kad daug dazniau veiduka plauti tenka, po kiekvieno valgymo, taip pat jei misinio patenka ant veiduko irgi pasauseja. Ir is po lauko kai pasala taip pat pasauseja. O po kiekvieno nuiprausimo nepatepu kremu ir pasauseja  biggrin.gif
Na kai ant kunoo turim AD tai zinau kaip atrodo, ant veiduko ne i ta puse nera.. beje jei alergija buna maistui tai mus paberia, tai kai paberia irgi pasauseja tie spuogeliai kai gyti pradeda doh.gif

Sis atsakymas aisku mane labai guodzia smile.gif Bet kitos mini, kad butent nuo to prasideda AD unsure.gif Seip ar taip nusipirkom eucerin tepaliuka ir pradesim juo tempti, nes iki siol apart kremuko nuo salcio nesu nieko tepusi jam ant veiduko nuo to nusausejimo (o ir kremuka naudojau gal tik kokius 10k, per didziuosius salcius), nes maniau, kad tai alerginis pozimis ir net nepazvelgiau i tai paprastai , kad gali buti tiesiog sausa odyte smile.gif
Labai tikiuosi, kad viskas issispres kremuku pagalba ir man neteks jums daugiau kvarsint galvos savo problemelemis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliene @ 2009 03 17, 19:48)
Sis atsakymas aisku mane labai guodzia  smile.gif  Bet kitos mini, kad butent nuo to prasideda AD  unsure.gif  Seip ar taip nusipirkom eucerin tepaliuka ir pradesim juo tempti, nes iki siol apart kremuko nuo salcio nesu nieko tepusi jam ant veiduko nuo to nusausejimo (o ir kremuka naudojau gal tik kokius 10k, per didziuosius salcius), nes maniau, kad tai alerginis pozimis ir net nepazvelgiau i tai paprastai , kad gali buti tiesiog sausa odyte  smile.gif
Labai tikiuosi, kad viskas issispres kremuku pagalba ir man neteks jums daugiau kvarsint galvos savo problemelemis cool.gif

Jei nepraeis konsultuokites su gydytojais 4u.gif geriau aisku kuo anksciau suzinot diagnoze nei paveluotai ax.gif
Atsakyti
Oi mamos paguoskit. Po tokio gana ilgo salyginio pagerejimo ikritom i duobe. Jau galvojau, kad nebebus gal mums nuslapiavimu verysad.gif nes metukai jau stuktelejo. Bet stebuklas neivyko. Cia kaip berods Otaip rase, kad gerai galvoti nereikia schmoll.gif , nes paskui lyg tycia buna blogai.
Va jau trecia savaite berimas laikosi, ir pradejo slapiuot. O kai taip buna - atrodo pritepi kremais, apsisuki - o oda vel kaip svitrinis.
Dare krauja - rado virskinamojo trakto problemu, kolkas neaisku kokiu.
Zodziu baisuma, liudnuma ir dar uz lango snigti pradejo, o as taip tikejaus jau daugiau i lauka kraustytis unsure.gif

Registruojuosi ir as i meeta mirksiukas.gif Mane Vilnius/Kaunas gal irasykit, nes as kaip ir Kauniete is prigimimo, bet Vilniete is pasaukimo lotuliukas.gif Ir su kelione padeti, matyt, negalesiu, nes man tik per tilta iki Megos pereit bus blush2.gif
O del laiko 13 val. ar sutaret, ar dar negalutinai??
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2009 03 17, 18:26)
O po kiekvieno nuiprausimo nepatepu kremu ir pasauseja  biggrin.gif

Dar norejau pasitikslint rolleyes.gif O jei patepat veideli tai viskas praeina ir buna gerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Piranij@ @ 2009 03 17, 20:46)
Oi mamos paguoskit. Po tokio gana ilgo salyginio pagerejimo ikritom i duobe.

4u.gif 4u.gif laikais mama, guostis galima bent tuo, kad kažką rado rolleyes.gif unsure.gif 4u.gif . Juk virškinimą sutvarkius galit pilnai išsikapstyt bigsmile.gif , o tai jau būt - BE PROTO suuuuuuuuuuuuper mirksiukas.gif . Aš čia inkišau savo trigrašį, nes vėl (regis rolleyes.gif doh.gif g.gif ) kažkokį "siūlą pagavom" - maniškei gi paskutiniu metu dar ir labai dažnai pilvuką skauda, taigi - išsiaiškinom, kad dėl blogos storosios žarnos peristaltikos kaupiasi dujos ir visokie toksinai žarnyne, nes kaip reikiant neišstumiamas kakutis (nors kakoja ji labai dažnai, bet po nedaug labai ir labai sunkiai steni doh.gif ) - taigi, bandysim dar iš kitos pusės eit prie mūs AD rolleyes.gif

beja, kas link myto laiko - man būt geriau, kad bent viena valanda ankščiau mytas būtų ax.gif 4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Piranij@ @ 2009 03 18, 06:46)
Oi mamos paguoskit. Po tokio gana ilgo salyginio pagerejimo ikritom i duobe. Jau galvojau, kad nebebus gal mums nuslapiavimu  verysad.gif nes metukai jau stuktelejo. Bet stebuklas neivyko. Cia kaip berods Otaip rase, kad gerai galvoti nereikia  schmoll.gif , nes paskui lyg tycia buna blogai.
Va jau trecia savaite berimas laikosi, ir pradejo slapiuot. O kai taip buna - atrodo pritepi kremais, apsisuki - o oda vel kaip svitrinis.
Dare krauja - rado virskinamojo trakto problemu, kolkas neaisku kokiu.
Zodziu baisuma, liudnuma ir dar uz lango snigti pradejo, o as taip tikejaus jau daugiau i lauka kraustytis  unsure.gif

Registruojuosi ir as i meeta  mirksiukas.gif Mane Vilnius/Kaunas gal irasykit, nes as kaip ir Kauniete is prigimimo, bet Vilniete is pasaukimo  lotuliukas.gif Ir su kelione padeti, matyt, negalesiu, nes man tik per tilta iki Megos pereit  bus blush2.gif
O del laiko 13 val. ar sutaret, ar dar negalutinai??

O koki kraujo tyrima dare,is pirsto ar is venos? Nezinojau,kad is kraujo galima pamatyti virskinimo sutrikimus,gal zinai,koks butent karujo rodiklis tai rodo,kokios jo normos ir koks jis pas jus? blush2.gif Mums irgi su virskinimu problemos, as pati tai matau, o gydytoja sako viskas gerai. Zodziu,noriu pati issiaiskinti,nes girdejau, kad sutvarkius virskinima,pasitraukia ir AD.
Atsakyti
Sveikos mamytes, mes irgi turim sita bedele verysad.gif ir niekaip neisgyja, tepliojames viskuo, bet mums grynai nuo seilyciu atsirade, po kakliuku verysad.gif
Laukiam vasaros manau turetu praeiti, atsilus orams ir gavus daugiau saulytes 4u.gif
Atsakyti