Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XI tema

QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 03 17, 14:03)
Meeto dalyvės biggrin.gif  Morteles pageidavimu su miestais mirksiukas.gif

Papildau sąrašą (esu iš Vilniaus):

Daddygirl (Kaunas)
dautan (Kaunas)
Otaip (Vilnius)
Laiskriste (Kaunas)
Olgina (Vilnius)
Meda01 (Kaunas)
Mortele (Vilnius)
kgintare (Kaunas)
lawanda (Vilnius)
egle33 (Vilnius)
Lince1 (Panevėžys) gal

Atsakyti
QUOTE(kgintare @ 2009 03 17, 12:04)
Del meetuko sarasiuko tai as is Kauno (aleksotas) gal bus kas nuo tos puses vaziuojanciu?  lotuliukas.gif

Aš iš Garliavos mirksiukas.gif
Tik dar nežinau kaip važiuosiu ar pati,ar kas nuveš,o gal su mikriuku,tai kolkas nieko negaliu pasiūlyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliene @ 2009 03 17, 12:41)
Ir ar buna AD be niezu ir berimo migraciju ant kitu kuno vietu.

Mano panelei visai neniezejo ir per 1.5metu turejimo AD niezeje gal 2 savaites, kasesi iki zaizdu unsure.gif Pradzioj irgi berimai bazavosi vienoje vietoja, taciau laikui begant pleciasi sad.gif apgijam ir vel islenda ir taip uzburtas ratas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 03 17, 12:48)
Aš iš Garliavos mirksiukas.gif
Tik dar nežinau kaip važiuosiu ar pati,ar kas nuveš,o gal su mikriuku,tai kolkas nieko negaliu pasiūlyti biggrin.gif

tai pries meetuka gal dar ka susitarsim arbe nesitarusios vaziuosim ok?
Atsakyti
QUOTE(kgintare @ 2009 03 17, 13:59)
Mano panelei visai neniezejo ir per 1.5metu turejimo AD niezeje gal 2 savaites, kasesi iki zaizdu  unsure.gif  Pradzioj irgi berimai bazavosi vienoje vietoja, taciau laikui begant pleciasi sad.gif apgijam ir vel islenda ir taip uzburtas ratas  doh.gif

O nuo kada jis pasireiske ir kokiu pavidalu.

Idedu savo vaikio zandukus. Nelabai kokybiska foto, bet gal ka iziures patyrusios jusu akys unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Mortele, tavo mazulka su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikatytes jam daug daug, dziaugsmo ir geros nuotaikytes smile.gif o mamytei kuo daugiau dziaugsmo akimirku auginant savo aukseli. Taip norejau atvirute ideti, ale neisejo man, nemoku blush2.gif
Papildyta:
Lawanda, tu su maziuke vaziuosi? Jei taip, tuomet teks man atsiprasyti Morteles, nes tada visos vietos jau rezervuotos g.gif Beje, mano masinoj yra viena kedute didesniam vaikui, tai Otaip galetum savo kedutes ir neimti, jei su dicke vaziuotum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kgintare @ 2009 03 17, 12:59)
tai pries meetuka gal dar ka susitarsim arbe nesitarusios vaziuosim ok?

Susitarsim mirksiukas.gif
Papildyta:
Burbuliene žiūrint į foto aš matau tiesiog raudonskruostį burbuliuką mirksiukas.gif .Pasiskaityk 1psl info apie drėkiklius ir tiesiog daug drėkink. Na gal kitų mamų akys geresnės ir ką kitą patars ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 17 kovo 2009 - 13:36
As irgi matau raudonskruosti burbuliuka pagal nuotraukas,
klausi nuo ko prasidejo, ogi nuo zanduku sausejimo pirma unsure.gif
Atsakyti
Pas mus tas zandu issausejimas jau seniai. O nuo ko jis atsiranda? Ar gali buti, kad tai visai nesusija su misiniu, nes kiek keiciau, zandai tokie patys.O tai kad ismusa tokiu nenaturaliu raudoniu, ka tai galetu reiksti??? g.gif Ir ar odos sausumas susijas su minetu blizgumu ir sutrukinejusios odos vaizdu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliene: 17 kovo 2009 - 13:58
labas visoms

nebelabai speju paskui tema smile.gif

kiek daug dalyviu i meeta, super thumbup.gif

Mortelei ir jos turtui 4u.gif

Burbuliene, as tai daug galvos nesukciau mirksiukas.gif gydytojai, bent jau pas mus irgi nesuka. pagal tavo aprasytus simptomus tai vadina AD ir viskas.
(maziukams, pasirodo, gali ir neniezteti - mano dukrytei iki 9 men nenieztejo).
patarciau drekinti drekinti ir dar karta drekinti. sumazins vaikui diskomforta dabar, ir pades ateityje isvengti dideliu problemu.

lawanda, smagu, kad geros naujienos bigsmile.gif

o as jau galvojau, mums maistas jokios itakos neturi... ax.gif isidrasinus ir karves pieno daviau... vajei blink.gif kokia staigi reakcija i piena unsure.gif nu, bent jau zinom dabar. o as gi daug pienisko valgau ir tebemaitinu. matyt, ir tai nepadeda.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 17, 15:56)
Burbuliene, as tai daug galvos nesukciau  mirksiukas.gif gydytojai, bent jau pas mus irgi nesuka. pagal tavo aprasytus simptomus tai vadina AD ir viskas.
(maziukams, pasirodo, gali ir neniezteti - mano dukrytei iki 9 men nenieztejo).
patarciau drekinti drekinti ir dar karta drekinti. sumazins vaikui diskomforta dabar, ir pades ateityje isvengti dideliu problemu.

O krema galima paciai issirinkti ar reik gydytojo konsultacijos? g.gif O ar gali taip drekinama oda tiesiog pasveikti ir isaugti? unsure.gif Ir ka daryti su misinukais? Ar galima gristi prie pirmutinio, jei visi kiti jam nepagelbejo?????
Atsakyti
QUOTE(Burbuliene @ 2009 03 17, 14:06)
O krema galima paciai issirinkti ar reik gydytojo konsultacijos?  g.gif  O ar gali taip drekinama oda tiesiog pasveikti ir isaugti?  unsure.gif  Ir ka daryti su misinukais? Ar galima gristi prie pirmutinio, jei visi kiti jam nepagelbejo?????

drekikli teks atsirinkti paciai (bandymu keliu smile.gif).
drekinimas - prevencija. laukiant isaugimo smile.gif
koks misinukas geriausiai tinka ir patinka tavo vaikui irgi tau paciai teks nuspresti 4u.gif tu teisi. gali buti, kad jie neturi arba turi labai nedaug itakos odeles buklei.
Atsakyti
QUOTE(Burbuliene @ 2009 03 17, 15:06)
O krema galima paciai issirinkti ar reik gydytojo konsultacijos?  g.gif  O ar gali taip drekinama oda tiesiog pasveikti ir isaugti?  unsure.gif  Ir ka daryti su misinukais? Ar galima gristi prie pirmutinio, jei visi kiti jam nepagelbejo?????

Viska l.gerai Daddygirl parase tik noriu dadurti, kad pakeitus misinuka nesitikek pagerejimo per 4-5 dienas, reikia, kad alergenas issivalytu is organizmo ir jei jau nuo kazko sualergizavo ryskus pagerejimas gali ateiti ir po 2-3savaiciu. As tai linkiu tau stebeti po ko labiau kaista leliuko skruostukai, tokio maisto tuomet vengti. O gal skalbimo milteliai netinka ir dirgina odele? O gal patalyne netinka? o gal namie koki gyvuneli turit ir vaikuti8 jis alergizuoja? Tepk kremuku bent 3 kartus per diena wink.gif temos pradzioje labai nemazas ir geras saraselis yra wink.gif
Atsakyti