Labukas
del meetuko: o galim surasyti kas is kurio miesto
o tai del kooperavimosi bus geriau orientuotis
- as is Vilniaus
QUOTE(ausru @ 2009 03 16, 09:54)
Vargsiukai
, laikykites. Galvojau, kad blogiau nei mums jau nebuna, bet pasirodo buna. Klausyk, o kuo tu ji maitini? Misinuku ar jau atstatei pienuka? Dar kuo nors primaitini?
as ji misiniu tik maitinu (Neocate kur amino rugsciu pagrindu, be karves pieno ir be soju), MP neatstatineju, nebematau prasmes
ir taip buvo 1/3 mazdaug, o dabar sumazejo iki maziau nei 100 ml per para, tai jau cia voveraites Vingio parke tik juokinsiu su tokiu kiekiu
kosytes jau galima butu pradeti duot, bet kad nesinori ant tokio kuno duoti, nematysiu ar kas neprovokuoja
man dar keliu dalyku betruko... zodziu prie AD prisidejo maziuko temperatura (ne kosmine, bet ir 37.6 netokia jau nekalta) ir mano triju dienu migrenos priepuolis
vakar beveik is lovos nesikeliau, o su tokiu skausmu ir miegoti negalejau, siandien lyg jau geriau, bet jau astraus skausmo nera, tik maudimas
tai pagerejimo maziukui dar labai nera, laukiu...
apie dermatologa... sakykim zinios nei geros, nei blogos... ta prasme daug nieko naujo nepasake, kas dziugina, kad alergologo ir dermatologo ligos eiga matoma panasiomis akimis... stafilokoku ir streptokoku pozymiu nera, tiesiog taip bujoja AD... kazkiek pakoregavo tepaliukus, pralove smegenis del hormoniniu, logikos tame jos paskyme matau - kad hormoniniu tepalu maisyti su niekuo nereiketu, nes firmos desimtmeciais kuria tepalus, o pas mus paima ir sumaiso, galbut su visai nesuderinamais kitais tapalais, kuriais galima sumazinti, ar numusti visai tikraja hormoninio tepalo poveiki, ko pasekoje jis veikia prasciau, nepakankamai... na cia jei kuriais mamytei pades susimastyti ir pabandyti... nes mums su tais maisytais vat jau 2 men nepavyksta is epikrizes isbristi...
bet kas vakar "pasiseke", tai padare
kaku "laiku" ir nuveziau disbiozes tyrimui, po savaiteles lauksiu atsakymo, tai jei koks stafilokokas vis tik bus parodys
zadejau paduku vaizdeli imesti
o geros zinios, kad siandiem mano zuikiu puse gimtadienio
atrodo tik
vaiksciojau, o cia va jau puse vyro
kaip greitai