Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XI tema

QUOTE(dautan @ 2009 03 16, 23:01)
Niekas jo neskyrė, darėm savo iniciatyva ax.gif . Mano sūnelis šeimoje ketvirta karta, vargstanti su alergijom. Anytai po šio tyrimo pagal pateiktą schemą vartojant papildus žymiai pagerėjo thumbup.gif , todėl bandėm ir mes. Be to, šis tyrimas visai neskausmingas, gal tik piniginei šiek tiek, tai kodėl gi jo neatlikus rolleyes.gif

O kaip tas tyrimas is plauko vadinasi gal kas pasakys? Ir kur daretes?

O as jau pradedu galvoti kad visgi pasibaigs musu bedos su AD, gal jau isaugom bigsmile.gif Nes kuo toliau tuo graziau, praktiskai jau nieko nebera (tfu tfu tfu) thumbup.gif Gal issipildys musu gyd pasakyti zodziai kad visus su AD savo ligonius isgydo lotuliukas.gif Nu tikiuos neprisikalbejau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 03 17, 02:38)
Kaip dziaugiuosi, kad maziukei zymiai geriau thumbup.gif gal pavyks isvis isvengti to bjaurybes AD. Lawanda, gal susikooperuokime, as vaziuosiu is Vilniaus, tai su malonumu kveciu tave i bendrakeleives, jei tau pavyktu istrukti smile.gif

Olgina aciu uz pasiulyma, turesim omeny mirksiukas.gif na dar dagyvent reikia, jei reiktu siandien vaziuot tai be problemu, nes mazoji labai rami kol kas tfu tfu tfu, bet kas bus po menesio g.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(lawanda @ 2009 03 17, 12:12)
Olgina aciu uz pasiulyma, turesim omeny  mirksiukas.gif  na dar dagyvent reikia, jei reiktu siandien vaziuot tai be problemu, nes mazoji labai rami kol kas tfu tfu tfu, bet kas bus po menesio  g.gif

Niu va, mano kompanjoną nušvilpė sad.gif . biggrin.gif man, pliurpalei, liūdna bus vienai važiuot schmoll.gif ... gal dar kas iš Vln. važiuos ? na, bet , dar toli iki tos 26os ,jo, reik dar dagyvent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2009 03 17, 12:26)
4u.gif

Niu va, mano kompanjoną nušvilpė  sad.gifbiggrin.gif  man, pliurpalei, liūdna bus vienai važiuot  schmoll.gif ... gal dar kas iš Vln. važiuos ? na, bet , dar toli iki tos 26os  ,jo, reik dar dagyvent  biggrin.gif

Otaip, tai maloniai prasome prisijungti smile.gif juk masinoj apart vairuotojos dar 4 vietos smile.gif viena rezervuota Lawandai, o 3 dar laisvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 03 17, 12:44)
Otaip, tai maloniai prasome prisijungti smile.gif juk masinoj apart vairuotojos dar 4 vietos smile.gif viena rezervuota Lawandai, o 3 dar laisvos biggrin.gif

cool.gif aš ir mano merga su kėdute
lavanda ir jos panikė su kėdute mirksiukas.gif
niu,bent aš tai su vaiku važiuosiu - nelabai kam palikt turiu ax.gif , o ir nėr reikalo biggrin.gif - mes nuo pirmų dienų su panom visur keliaujam cool.gif

Viskas OK - kai pats vienas važiuoji, privalumas, kad jei vaikas užsiožiuoja, pavargsta ar pan - gali "eit savu keliu" - nereik derintis, vargint kito žmogaus ax.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

del meetuko: o galim surasyti kas is kurio miesto g.gif o tai del kooperavimosi bus geriau orientuotis biggrin.gif - as is Vilniaus 4u.gif

QUOTE(ausru @ 2009 03 16, 09:54)
Vargsiukai  sad.gif , laikykites. Galvojau, kad blogiau nei mums jau nebuna, bet pasirodo buna. Klausyk, o kuo tu ji maitini? Misinuku ar jau atstatei pienuka? Dar kuo nors primaitini?

as ji misiniu tik maitinu (Neocate kur amino rugsciu pagrindu, be karves pieno ir be soju), MP neatstatineju, nebematau prasmes verysad.gif ir taip buvo 1/3 mazdaug, o dabar sumazejo iki maziau nei 100 ml per para, tai jau cia voveraites Vingio parke tik juokinsiu su tokiu kiekiu lotuliukas.gif kosytes jau galima butu pradeti duot, bet kad nesinori ant tokio kuno duoti, nematysiu ar kas neprovokuoja doh.gif
man dar keliu dalyku betruko... zodziu prie AD prisidejo maziuko temperatura (ne kosmine, bet ir 37.6 netokia jau nekalta) ir mano triju dienu migrenos priepuolis doh.gif vakar beveik is lovos nesikeliau, o su tokiu skausmu ir miegoti negalejau, siandien lyg jau geriau, bet jau astraus skausmo nera, tik maudimas verysad.gif
tai pagerejimo maziukui dar labai nera, laukiu...

apie dermatologa... sakykim zinios nei geros, nei blogos... ta prasme daug nieko naujo nepasake, kas dziugina, kad alergologo ir dermatologo ligos eiga matoma panasiomis akimis... stafilokoku ir streptokoku pozymiu nera, tiesiog taip bujoja AD... kazkiek pakoregavo tepaliukus, pralove smegenis del hormoniniu, logikos tame jos paskyme matau - kad hormoniniu tepalu maisyti su niekuo nereiketu, nes firmos desimtmeciais kuria tepalus, o pas mus paima ir sumaiso, galbut su visai nesuderinamais kitais tapalais, kuriais galima sumazinti, ar numusti visai tikraja hormoninio tepalo poveiki, ko pasekoje jis veikia prasciau, nepakankamai... na cia jei kuriais mamytei pades susimastyti ir pabandyti... nes mums su tais maisytais vat jau 2 men nepavyksta is epikrizes isbristi...
bet kas vakar "pasiseke", tai padare kaku "laiku" ir nuveziau disbiozes tyrimui, po savaiteles lauksiu atsakymo, tai jei koks stafilokokas vis tik bus parodys

zadejau paduku vaizdeli imesti verysad.gif
user posted image

o geros zinios, kad siandiem mano zuikiu puse gimtadienio wub.gif atrodo tik nestuke.gif vaiksciojau, o cia va jau puse vyro wub.gif kaip greitai rolleyes.gif
Atsakyti
Meeto dalyvės biggrin.gif Morteles pageidavimu su miestais mirksiukas.gif

Daddygirl (Kaunas)
dautan (Kaunas)
Otaip (Vilnius)
Laiskriste (Kaunas)
Olgina (Vilnius)
Meda01 (Kaunas)
Mortele (Vilnius)
kgintare (Kaunas)
lawanda (Vilnius)
egle33
Lince1 (Panevėžys) gal
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 17 kovo 2009 - 12:07
mortele, vaje kokie padukai kleckiuko verysad.gif
Mes ryt pas Grusauska suoliuojam, siuresim ka pasakys, gal kokiu nauju veju galvon pripus... Bet va kaip tycia ant pilvuko, nugaros beveik berimu neliko, bet zandai, rankos kaip visada sad.gif na ir tas labai neaiskus suragejes plemukas ant kojytes unsure.gif Labai noriu tiketi, akd ten koks grybas isgydomas greitai ir efektyviai vaistukais, nes su emolientais vargstam jau beveik pora menesiu su ta deme, o ji tik dideja ir labiau storeja...
Lawanda net nezinojau, kad ir tavo mazajai alergija pasireiske unsure.gif

Tas plauko tyrimas tyliai paslapcia ir mane vilioja... Ar yra ten eiles? Ar tik uzsiregistruoji ir eini? Ar tik uz tyrima 280lt moki ar yra kokie papildomi konsultaciju ir t.t. mokesciai?

Del meetuko sarasiuko tai as is Kauno (aleksotas) gal bus kas nuo tos puses vaziuojanciu? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kgintare: 17 kovo 2009 - 12:05
jo jo jei as vaziuosiu tai tik su panicke ir kedute blush2.gif

kgintare taip, mazoji irgi su bedom verysad.gif bandom ant odos neuzsileist unsure.gif
Atsakyti
Lawanda thumbup.gif SUPER, kad gavos su maistu dėl mažės bėrimų susiderint thumbup.gif - ko atsisakei? Pas man tai (tfu tfu tfu) - beveik nieko neatsisakau - kartais regis - mistiškai blink.gif , ima ir paberia doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 03 17, 03:26)
Ui, taigi reikia tuos žandukus tepti drėkinančiu kremu  doh.gif . Nu tai kaip dabar niekas jums šito nepasakė? Juk pas pediatrę lankotės, nejau neliepė drėkinti žandukų su emolientais? Kaip suprantu pas dermatolgą ir alergologą nesilankėte? Šiaip jau vertėtų gal pasirodyti  g.gif . Žodžiu, pirmiausia atidžiai perskaitykite šios temos pradžioje sukauptą visą info  mirksiukas.gif . Taip pat aš jūsų vietoje vaikiuką parodyčiau dermatologui ir alergologui.

Pas terapiaute busim tik pirmadieni, ar galeciau vaiko odyte drekinti paprastu kremuku kuri tepdavau pries lauka? unsure.gif

Ir ar buna AD be niezu ir berimo migraciju ant kitu kuno vietu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliene: 17 kovo 2009 - 12:43
QUOTE(Mortele @ 2009 03 17, 12:55)
Labukas  4u.gif

del meetuko: o galim surasyti kas is kurio miesto  g.gif o tai del kooperavimosi bus geriau orientuotis  biggrin.gif  - as is Vilniaus  4u.gif
as ji misiniu tik maitinu (Neocate kur amino rugsciu pagrindu, be karves pieno ir be soju), MP neatstatineju, nebematau prasmes  verysad.gif ir taip buvo 1/3 mazdaug, o dabar sumazejo iki maziau nei 100 ml per para, tai jau cia voveraites Vingio parke tik juokinsiu su tokiu kiekiu  lotuliukas.gif kosytes jau galima butu pradeti duot, bet kad nesinori ant tokio kuno duoti, nematysiu ar kas neprovokuoja  doh.gif
man dar keliu dalyku betruko... zodziu prie AD prisidejo maziuko temperatura (ne kosmine, bet ir 37.6 netokia jau nekalta) ir mano triju dienu migrenos priepuolis  doh.gif vakar beveik is lovos nesikeliau, o su tokiu skausmu ir miegoti negalejau, siandien lyg jau geriau, bet jau astraus skausmo nera, tik maudimas  verysad.gif
tai pagerejimo maziukui dar labai nera, laukiu...

apie dermatologa... sakykim zinios nei geros, nei blogos... ta prasme daug nieko naujo nepasake, kas dziugina, kad alergologo ir dermatologo ligos eiga matoma panasiomis akimis... stafilokoku ir streptokoku pozymiu nera, tiesiog taip bujoja AD... kazkiek pakoregavo tepaliukus, pralove smegenis del hormoniniu, logikos tame jos paskyme matau - kad hormoniniu tepalu maisyti su niekuo nereiketu, nes firmos desimtmeciais kuria tepalus, o pas mus paima ir sumaiso, galbut su visai nesuderinamais kitais tapalais, kuriais galima sumazinti, ar numusti visai tikraja hormoninio tepalo poveiki, ko pasekoje jis veikia prasciau, nepakankamai... na cia jei kuriais mamytei pades susimastyti ir pabandyti... nes mums su tais maisytais vat jau 2 men nepavyksta is epikrizes isbristi...
bet kas vakar "pasiseke", tai padare kaku "laiku" ir nuveziau disbiozes tyrimui, po savaiteles lauksiu atsakymo, tai jei koks stafilokokas vis tik bus parodys

zadejau paduku vaizdeli imesti  verysad.gif
user posted image

o geros zinios, kad siandiem mano zuikiu puse gimtadienio  wub.gif atrodo tik  nestuke.gif vaiksciojau, o cia va jau puse vyro  wub.gif kaip greitai  rolleyes.gif

Vajetau, Mortele, laikykites 4u.gif 4u.gif mes tokiu puslyciu tfu tfu neturejome, tai net nzn ka patart, o vat del hormonu maisymo visai protingai skamba g.gif
Mortele, tai gal tu prisijungtum prie musu ir kartu vaziuotume i meetuka? kaip tik mano masinoj yra dar viena vieta, kuria tau ir rezervuociau smile.gif
Atsakyti