Sveikutės...
Kaip smagu, kad meetukas organizuojamas
. Gaila tik, kad pačiai sudalyvauti neteks
QUOTE(lawanda @ 2009 03 16, 22:59)
as sedziu ant dietos, maziukei berimo beveik neber
apie tyrima is plauku prakalbot, dariausi ir as pries pusantru meteliu, tyrimu rezultatai buvo labai blogi, gyd. klause kaip as dar gyvenu
teko praryt nemazai mikroelementu, bet poveikis tikrai jautesi, tik vat kurso nebaigiau, pastojau, bijojau toliau gydymo laikytis
Oi, tai duok Dieve, kad tik tavo pačios dietos mažiukės būklės pagerėjimui ir tetrūko
Gal ir man reikės pasitirti
. Šiaip tai toks tyrimas gerai būtų visiems
QUOTE(Burbuliene @ 2009 03 17, 00:34)
Noreciau patarimo. Mano kudykio (5men.) zandukai "dega" ryskiu raudoniu, jie patys sausi,o pavirsine odele tokia blizgi ir atrodo lyg suskeldejus butu
Atopiniam dermatitui budingo niezejimo nera (sprendziu is to, kad vaikis nesikaso ir netrina ju) ir kitose vietose jis neisplites. Beje mp maitinau tik menesi. Poto prasidejo primaitinimas ir kuo toliau tuo mazejo mp ir didejo misinio porcijos.Kol galiausiai iki 4 men pienas visai dingo. Zanduku blizgumas ir minetas skeldejimas pasizymejo seniai (tik raudoniu must pradejo nuo 3,5men). Maniau gal nuo mp. bet kai baigiau ir nepraejo, pradejau kaitalioti misinius. Pradziai kitokios firmos, po to (nes anuos atpilinejo) perejau prie aptamil ha (jis tiko, tik zandai nesikeite) kol galiausiai priejom prie aptalim allergy degistive care. vartojam jau 4 paras ir jokio pagerejimo
. Nutariau, kad matomai ne pieno balyme esme, galbut tai tiesiog alergija misinio kokiai nors sudedamai daliai.
Esu pasimetus ir nzn ka daryti. Vaiko zanduku kol kas jokiu tepalu negydziau tik tepdavau kremuku nuo salciu. Po jo zandukai sumikstedavo ir susvelnedavo, bet tas suskeldejimas nepraeidavo. Nors as jo nevartojau daznai ir ilgai. Tik per didziuosius salcius pries vesdama i lauka.
Ui, taigi reikia tuos žandukus tepti drėkinančiu kremu
. Nu tai kaip dabar niekas jums šito nepasakė? Juk pas pediatrę lankotės, nejau neliepė drėkinti žandukų su emolientais? Kaip suprantu pas dermatolgą ir alergologą nesilankėte? Šiaip jau vertėtų gal pasirodyti
. Žodžiu, pirmiausia atidžiai perskaitykite šios temos pradžioje sukauptą visą info
. Taip pat aš jūsų vietoje vaikiuką parodyčiau dermatologui ir alergologui.